Nieuw

Hier wordt het concert weggevaagd door de tsunami

Minstens 222 mensen zijn omgekomen nadat een tsunami over Indonesië heeft geraasd. Een video laat zien hoe bandleden en publiek worden weggevaagd door de golven – midden in een concert.

De video komt van een concert met de band Seventeen, schrijft BNO News.

De band speelt op de clip eerst zoals gewoonlijk, maar in een paar seconden sleept de tsunami ineens de artiesten en de geschokte schreeuwende menigte mee.

De twee tsunamigolven staken de westkust van Java en het oosten van Sumatra over. De Indonesische autoriteiten hebben bevestigd dat er minstens 222 doden en 843 gewonden zijn gevallen tijdens de tsunami.

Bron:

Volcano triggers tsunami in western Indonesia, killing at least 168

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Hier wordt het concert weggevaagd door de tsunami

  1. Jochem Jaarsma // december 23, 2018 om 18:59 //

    En alwéér islamitisch shithole Indonesië wat deze tijd van het jaar de pineut is. Neemt Allah rond kerst steevast weekje vrijaf ofzo?

    Like

  2. Hefzibah Yahudah // december 24, 2018 om 09:42 //

    🤣🤣🤣😂😂😂

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s