Nieuw

Deense immigranten gaan de vergrijzing te lijf

Dit is wat de EU-elite, en in Nederland hun uitvoerders van het partijkartel, binnenhaalt. En het is met opzet. Het is niet dat ze niet weten dat de islam moorddadig is, het is niet dat ze geen weet hebben van het IQ van Afrikanen en hoe StenenTijdperk Neanderthalers zich gedragen.

Ze weten het juist wel, en daarom dat ze precies voor deze groepen de grens openzetten.

Als we IT-specialisten nodig zouden hebben zouden we wel Chinezen binnenlaten, als we de bevolkingsgroei aan zouden willen jagen zouden we wel blonde Oostblok-vrouwtjes, die nooit hoofdpijn hebben, importeren, of Filipijnse Au-Pairs.

Onze elite is in dienst van een globalistisch kartel dat alle blanken uit wil roeien, want deze praktijken vinden alleen in blanke landen plaats, in alle blanke landen. En die paar blanke -Visegrad-landen die zich verzetten, worden dan ook met alle mogelijke middelen dwarsgezeten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

15 Comments on Deense immigranten gaan de vergrijzing te lijf

 1. Geen woorden. Straf expeditie volledig legetiem. Dit zou verplicht moeten worden gezien door politici, ipv kop in zand of wegdraaien. Okee, het is te laat, bel maar als het ruimen begint. Walgelijk !

  Liked by 1 persoon

 2. @Duchesne
  Dat is het juist, de msm laat dit niet zien laat staan #ophef, terwijl wanneer het andersom zou zijn ze met bloeddoorlopen ogen staan te schuimbekken. Ik had het liever anders gezien maar de msm en “onze” overheden zien ons als de vijand en dan krijg je dit, niet ergens in het m.o. maar in onze eigen landen bij u in de buurt.

  Liked by 1 persoon

 3. Heleboel vol geladen automatische geweren zouden helemaal leeggeschoten moeten worden om van dit soort kansenparels af te kunnen komen, simpelweg omdat er zoveel van dat soort lui zijn.

  Like

 4. Dat bedoelden de regering ook letterlijk met de vergrijzing te lijf. Had niets figuurlijks.

  Liked by 1 persoon

 5. Zulk soort beesten en hun familie moeten rechtstreeks uitgezet worden, zulk soort monsters horen hier niet thuis, ze dragen allen haat, afgunst en geweld met zich mee.

  Liked by 1 persoon

 6. Dit moet op alle nieuws zenders uitgezonden worden. Maar ik weet het, het staat in de verdragen die onze leiders hebben getekend, Barcelona, Straatsburg. etc. de islam mag niets in de weg gelegd worden! En de islam wil Europa veroveren en wat hierboven gebeurt is schering en inslag overal en ben ik bang slechts een prelude voor veel meer. Ik zou graag met een aantal gasten dit tuig eens een goed pak slaag geven. Ben het volledig eens met Duchesne en MGTOW 91. Maar,……….wanneer keert het tij?

  Like

 7. Jochem Jaarsma // december 23, 2018 om 18:44 //

  Wanneer het tij keert? Wanneer -betreffende Nederland- een steeds groter wordende groep door bv die klimaatwaanzin op een gegeven moment niet meer 2x jaarlijks op vakantie kan. En er (en nu een echte) financiële crisis uitbreekt.

  Dán pas. Dus duurt nog wel eventjes.

  Liked by 1 persoon

 8. @Mens Ja dit is ongelofelijk. Ik hoor het weleens benoemen maar misdadigers worden zelden teruggestuurd. Daar zal wel voor gestemd zijn door het grootste gedeelte van het Nederlandse volk wat natuurlijk niet alleen maar uit Nederlanders met maar één paspoort bestaat.

  Liep vanmiddag door de binnenstad en het voelde of ik in de minderheid was. Sommige winkels mijd ik al omdat het daar alleen maar beige is! Mijn arme kleinkinderen, in wat voor een land groeien jullie op? Als ze het maar weten later dat hun/deze Opa dit niet voor ze gewild heeft.

  Liked by 1 persoon

 9. Gladiator // december 23, 2018 om 20:59 //

  Nou, en waar blijft de politie nu alweer!!!!

  En @Jochem Jaarsma,

  De financiële crisis staat helemaal klaar voor u en wel direct om de hoek, of 1e helft 2019 zo u wilt.
  Klimaat wil ik niet eens meer over praten want wie nu nog niet doorheeft dat dit een compleet uit de mouw getrokken en ook nog onzinnige HOAX is moet toch voor iedereen duidelijk zijn…..

  Echter, denkt u nu werkelijk dat een netflix kijkende achterlijk geworden en zodoende gehouden Neanderlander werkelijk uit zijn stoeltje zal komen om hier echt iets aan te doen!!!!????

  Nee hoor, die kruipt direct achter zijn toetsenbordje om er wat over te schrijven en te zeggen dat ZE of WE er eens eindelijk iets aan moeten gaan doen!!

  Jullie zijn nog steeds welkom bij mij thuis om de koppen bij elkaar te steken en overleg te plegen….en anders, heel veel succes gewenst met jullie aller oplossingen!!!

  En alleen sta je er natuurlijk ook veel beter en vooral veiliger voor, en kijk uit dat bij dit soort oproepjes de AIVD niet stiekum meekijkt!!!

  Fuck them, do you hear me, FUCK THEM!!!!

  Gladiator (die kookt langzaam!!)

  Like

 10. Ze kijken allemaal mee.

  Like

 11. 2de onzin artikel vandaag op fenix.org. Dit is geen oudere vrouw maar een meid met blond haar ongeveer zelfde leeftijd als de daders. Hoertje zoekt ze zelf op krijgt klappen eigen schuld geen medelijden mee.
  En een filmpje van een filmpje maken, echt verstand van techniek hebben ze niet….
  Zeg fenix.org even kappen met die onzin artikelen, anders uit de bookmarks.

  Like

 12. Trouwens heb het filmpje nog een keer bekeken en wie zegt dat het immigranten zijn? Ze zien er nogal blank uit, naar mijn idee. Niet alles klakkeloos overnemen wat je op twitter ziet. Juliie geloofwaardigheid is vandaag behoorlijk gedaald bij mij.

  Like

 13. Inferieur rattenvolk is het.

  Like

 14. Niemand hoeft het te kijken islam toont het.
  Fuck islam.

  Like

 15. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s