Nieuw

Vrouwen in Syrië dringen er bij de mannen op aan om terug te keren uit Europa – “De oplossing is om ze eruit te schoppen”

Na iets meer dan acht jaar van conflicten begint Syrië terug te keren naar een normale situatie. Nu roepen vrouwen in het land alle mannen die naar Europa zijn gemigreerd op tot terugkeer naar Syrië. Ze willen dat de mannen terugkeren om het land te verdedigen en op te bouwen.

Het Zweedse staatskanaal SR publiceerde donderdag een rapportage uit Syrië over het feit dat er nu aanzienlijk meer jonge vrouwen zijn dan jonge mannen in het land. Sinds het begin van het conflict in 2011 hebben ongeveer 5,6 miljoen mensen het land verlaten, met als gevolg een nieuwe demografie in de samenleving.

In verschillende getuigenissen uit de hoofdstad Damascus krijgen we te horen hoe vrouwen in aantal overheersen. De SR-journalist schat dat ongeveer 70 procent van de mensen op straat jonge vrouwen zijn. In de klaslokalen ziet de verdeling er hetzelfde uit, verklaren de vrouwen buiten de universiteit van Damascus.

De jongste generatie en ook de oudere generatie is er nog steeds. In het geval van jonge mannen hebben de meesten het land verlaten of zijn in de strijd omgekomen.

– Kijk om je heen, je ziet alleen maar vrouwen. De universiteit, op straat, in cafés, alleen maar vrouwen, zeggen Safaa en Sheima.

De vrouwen die in het land zijn gebleven worden zich er steeds meer bewust van. Zij spreken hun teleurstelling uit over het feit dat mannen hun vaderland, vrouwen en kinderen in nood en crisis hebben achtergelaten.

Het gebrek aan mannen in het land heeft tot gevolg dat verschillende industrieën moeite hebben met het werven van personeel. Een voorbeeld hiervan is de bouwsector en andere projecten die te maken hebben met de wederopbouw van het land. Nu moet de samenleving zich aanpassen en zijn het de vrouwen die zwaardere taken op zich moeten nemen om het land weer op te bouwen.

Een vrouw dringt er bij de Europese landen op aan om de Syrische vluchtelingen, in concrete termen, “eruit te schoppen” en ervoor te zorgen dat ze terugkeren naar hun vaderland om het weer op te bouwen.

– De oplossing is om ze eruit te schoppen en naar Syrië te krijgen waar ze weer beginnen met de opbouw van het land, zegt Lina.

Een andere vrouw staat kritisch tegenover het feit dat mannen verdwenen zijn omdat vrouwen nu nodig zijn in industrieën met zwaardere arbeidstaken.

– Nee, ik vind het slecht. Dat soort werk is niet geschikt voor vrouwen, zegt Nabiha.

In een andere reportage van het kanaal Face The Truth wordt de situatie van vrouwen in Syrië belicht. Verschillende vrouwen zijn teleurgesteld dat jonge mannen Syrië verlaten voor een nieuw leven in Europa.

Het hele verslag is te zien in de onderstaande video.

Bron:

Kvinnor i Syrien uppmanar män att återvända från Europa – ”Lösningen är att sparka ut dem”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Vrouwen in Syrië dringen er bij de mannen op aan om terug te keren uit Europa – “De oplossing is om ze eruit te schoppen”

 1. Kunnen die Linkse mensensmokkelaars die nu op weg gaan om ‘vluchtelingen’ op te halen, niet meteen een vracht Syriërs meenemen die toch terug moeten naar hun land volgens hun eigen vrouwen? Scheelt dadelijk weer een paar vliegtickets.

  Like

 2. en daarom worden de asielzoekers zelf gehaald om het gebied zo snel mogelijk zonder mannen te zetten zodat het een makkie wordt om het gebied in te nemen

  Like

 3. marhammed // december 22, 2018 om 12:48 //

  Blijkbaar waren de ,,jonge,, mannen te laf om voor hun land te vechten! Het was makkelijker op onze kosten te komen profiteren, en te verkrachten !

  Liked by 1 persoon

 4. tuurlijk gaan ze massaal terug, hou toch op, hier niets doen, blonde vrouwen pakken, en dan terug gaan ? ze hebben bouwvakkers enz nodig, nou wij hebben deze ingenieurs en tandartsen harder nodig, is ons toch gezegd destijds ?? 1 plus punt ze kunnen daar nu minder kinderen maken, het minpunt is dat ze dat nu hier gaan doen en de europesche vrouwen erin trappen,alleen als je de relatie verbreekt is de kans dat je het niet overleefd

  Like

 5. o en dat eruit schoppen, dat doen onze regerings leiders niet hoor

  Like

 6. Die lafaards dat jullie in de steek gelaten hebben zien jullie nooit meer terug.
  Wij weten de oplossing, maar het mag in het dictatoriale EU niet gezegd worden.

  Liked by 1 persoon

 7. Syrië heeft dus een dringend gebrek aan jonge viriele mannen om aldaar de vrouwen te bevruchten en een nuttige bijdrage te leveren aan de wederopbouw na 6 jaren burgeroorlog.

  Intussen stikt het hier in West-Europa van de jonge Syriërs die echter totaal andere prioriteiten op hun agenda hebben staan.
  In lange rijen staan ze voor de uitzendbureaus, klaar om ieder werk aan te pakken wat maar aangeboden wordt.

  Nee dus.
  Getraumatiseerd zitten ze in een AZC in afwachting op het betrekken van een geriefelijk appartement, volledig gemeubileerd en onder het genot van een levenslange uitkering. Hun geestelijke ondersteuning wordt overgelaten aan z.g. verlichte imams en mocht men vervallen in criminele of zelfs terroristische praktijken dan krijgt men automatisch het etiket ‘verwarde man’ opgeplakt.

  In Griekenland en Turkije verblijven nog tienduizenden of zelfs honderdduizenden Syrische vluchtelingen in verdere afwachting enkele reis richting West-Europa.
  Want hun nood is hoog, evenals hun eisenpakket als ze eenmaal hier een Voorlopige Verblijfsstatus hebben verworven.

  We gaan ze wel even halen, denken de linkse activisten. Want eenmaal binnen onze landsgrenzen gearriveerd, een knappe staatssecretaris die ze ons land weer uitschopt.

  Syrië schreeuwt om jonge mannen, de vrouwen staan daar letterlijk droog en hier in Nederland worden ze continu aangerand en verkracht in het kader van het ‘integratieproces.’

  Om een lang verhaal kort te maken, wij hebben hier te maken met deserteurs die verzuimen hun plicht te doen in hun thuisland.

  De hoofdschuldigen zijn natuurlijk de verantwoordelijke Overheden en politici die hardnekkig weigeren het hele zooitje profiteurs retour te sturen, desnoods met harde dwang en zonder oprotpremie.

  Liked by 2 people

 8. paulzwueste // december 22, 2018 om 17:05 //

  Te gek voor woorden!!!!
  Die hele islam past perfect bij de Arabische cultuur c.q.mentaliteit.
  Vrouwen die hun mannen moeten aansporen om terug te keren… om het land weer op te bouwen.
  Als je mensen zo moet motiveren laat het dan maar.
  Motivatie moet elk mens in zijn eigen ziel en hart ontdekken.

  Enfin,ik hoop dat ze er allemaal van door gaan.
  Hoeven wij ze t.z.t. niet af te maken…

  Like

 9. Raymond Kalle // december 22, 2018 om 17:13 //

  Zodra de EUssR valt gaan al die lui linea racta terug.

  Like

 10. WETEN die vrouwen eigenlijk wel, wat hun `zogenaamde ` mannen HIER UITVRETEN ??
  Ik zeg van niet !! …..En als ze het wel zouden weten, hebben ze geen flikker te vertellen en komt ie gewoon weer bij zijn gezin. Ik zou zo `n vent NIET meer willen als ik het zou weten, maar ja het NIEUWS is daar zwaar gecensureert, de verhalen van HIER komen volgens mij daar nooit aan…..eigenlijk jammer. Beter is dus om van hieruit GEREEDSCHAP op te sturen, in plaats van kleding, voedsel of geld…..er gaan volgens mij TE WEINIG mannen terug na deze oproep…..die denken: ` bekijk het maar ` ….` we hebben hier alles GRATIS en vrouwen voor het oprapen` …..
  wat een w e r e l d zeg !

  Like

 11. Ik zeg heel eerlijk, dat ik hier ook vreemd van op kijk…..ik wist niet beter dan dat gezinnen, of DAAR waren, of HIER…..en dat het hoge percentage mannen kwam door het feit dat die vrijgezel waren en zonen uit gezinnen. Heb er nooit bij stil gestaan, dat mannen daar in SYRIE
  hun gezin hebben verlaten ! …..krijgnouwah, dit wist ik niet !

  Like

 12. Dus Nederlandse Vrouwen : er is LICHT aan het einde van de tunnel hahahaha
  als wij dus veilig willen zijn, vertrekken WIJ naar Syrie met een gereedschapskist als handbagage het vliegtuig in …..Lekker zonnetje, GEEN MANNEN DAAR, geweldiggg, heerlijk rust, en we bekeren die vrouwen daar tot het Christendom, want van Allahh hebben ze al lang stiekum genoeg….Dus Syrie gaat christelijk worden, eigen schuld dikke bult hahahaha
  hahahahahahahaha

  Liked by 1 persoon

 13. @Marijke Ach ach Marijke waar kom je uit? Een ei?

  Like

 14. gekloot : Ja zeker kom ik uit een EI …..net als JIJ ( hahaha )
  ik mag toch zeggen, dat ik dat ECHT niet wist ? …..moet iemand ALLES weten dan ? Je kunt toch niet allessss weten, jij wel dan ? Weet jij alles ? En is het een schande, om iets niet te weten ? Jaaa ?
  Maar nogmaals, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk, dacht ik dat de gezinnen, of HIER waren of DAAR……is toch RAAR om daar je gezin te verlaten, tja dan maar naief, …..
  Zou JIJ dat doen dan ? ….Je laat je vrouw en kinderen achter EN JIJZELF gaat vluchten ???
  Als jij dat normaal vindt, dan ben jezelf een EI….sorry
  Ik zie al dat MIJN MAN op de vlucht gaat en mij met mijn kinderen achterlaat…..moet jij us opletten wat er dan gebeurd ??? Nee ik vind dat niet normaal dus, vandaar dat ik dat van anderen ook niet verwacht

  Like

 15. Overigens is het niet zo moeilijk denk ik, om te bedenken WAAROM dit blijkbaar zo vaaak gebeurd is daar……Deze mensen worden al op vroege leeftijd aan elkaar UITGEHUWELIJKT.
  En dat schept dit soort situaties…..Wij trouwen hier uit liefde en kiezen ZELF……4en dat is vermoedelijk ( weet ik wel zeker trouwens ) het grote verschil. Uithuwelijken heeft namelijk geen enkele zak met LIEFDE te maken, helemaal niks !! En daar zit m het verschil in.
  Als het andersom was, EN WIJ ZOUDEN HIER MOETEN VLUCHTEN, denk ik dat het percentage mannen wat hier het gezin achterlaat, veeeele malen lager is…..daar durf ik een weddenschap op af te sluiten.

  Like

 16. In de islam is de vrouw(en) en kids een gebruiks voorwerp en eigendom wat hij gewoon achterlaat als er wat beters in het verschiet ligt…..dit moet nu onderhand wel duidelijk zijn…..jammer dat Ali zijn kameel moest achter laten.

  Like

 17. Klopt Mahoog…..door dit artikel, zijn we weer op de feiten gedrukt, dat we die BEESTEN echt met andere ogen moeten zien…Het verschil met hun en ons hier, is een verschil van dag en nacht,
  en ze zullen nooit en te nimmer INTEGREREN hier, nooooit !
  Dit gaat mij dus waarschijnlijk mijn leven kosten als puntje bij paaltje komt……so be it….

  Like

 18. War wachten die deserteurs nog op? Hup, wegwezen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s