Nieuw

Voorstel in Oostenrijk: Asielzoekers die gebruik hebben gemaakt van mensenhandelaars automatisch afwijzen

Foto: Oostenrijk's parlement in Wenen. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Peter Wuttke

– Het zijn niet de armsten die vluchten maar degenen die het zich kunnen veroorloven mensensmokkelaars in dienst te nemen, aldus kanselier Sebastian Kurz, die het voorstel van minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl steunt.

Donderdag onthulde Kickl het nieuwe voorstel – alle migranten die met behulp van mensenhandelaars naar Europa komen, zullen automatisch asiel geweigerd worden in Oostenrijk. Het doel is om de liga’s aan te pakken die enorme hoeveelheden geld met de mensensmokkel naar Europa verdienen.

Volgens Kickl maakt zo’n maatregel het asielstelsel ook eerlijker, omdat degenen die het zich kunnen veroorloven om mensensmokkelaars te gebruiken een grotere kans hebben dan degenen die minder fortuinlijk zijn.

– We moeten het bedrijfsmodel van de smokkelaars breken, aldus Kurz.

Tijdens het EU-voorzitterschap heeft de Oostenrijkse regering zich geconcentreerd op het migratievraagstuk. Tijdens een EU-bijeenkomst over Afrika eerder deze week sprak Kurz de hoop uit dat men de economische groei op het continent op gang kan krijgen. Volgens Kurz is het “onze christelijk-sociale verantwoordelijkheid om de omstandigheden daar te verbeteren”.

De bondskanselier prees ook Siemens voor de belofte om 500 miljoen euro in Afrika te investeren. Jaarlijks moeten er 18 miljoen nieuwe banen worden gecreëerd vanwege de explosieve bevolkingsgroei daar, aldus Kurz.

Bron:

Austria announce plans to automatically deny asylum to all migrants who arrive in Europe with the help of smugglers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Voorstel in Oostenrijk: Asielzoekers die gebruik hebben gemaakt van mensenhandelaars automatisch afwijzen

 1. Hoewel ik de maatregel toejuich heb ik toch wel problemen met de instelling.

  “Tijdens het EU-voorzitterschap heeft de Oostenrijkse regering zich geconcentreerd op het migratievraagstuk. Tijdens een EU-bijeenkomst over Afrika eerder deze week sprak Kurz de hoop uit dat men de economische groei op het continent op gang kan krijgen. Volgens Kurz is het “onze christelijk-sociale verantwoordelijkheid om de omstandigheden daar te verbeteren”.”

  Helemaal niet. Als we al een verantwoordelijkheid hebben -en daar ben ik het al niet mee eens, maar vooruit- dan is het om ze te leren dat ze een keuze hebben : Dat ze OF hun eigen boontjes moeten doppen en niet moeten zeuren om constante hulp, OF openlijk moeten toegeven dat ze het niet zelf kunnen en zich onder een nieuw koloniaal bewind moeten stellen.

  “De bondskanselier prees ook Siemens voor de belofte om 500 miljoen euro in Afrika te investeren. Jaarlijks moeten er 18 miljoen nieuwe banen worden gecreëerd vanwege de explosieve bevolkingsgroei daar, aldus Kurz.”

  Ten eerste is 18 miljoen banen per jaar veel te weinig om maar een deuk te slaan in de bevolkingsexplosie daar. En ten tweede zullen ze dat dan zelf moeten doen, niet door het westen. het is gvd net een stel kinderen die niets zelf oplossen maar afhankelijk blijven van de ouders tot ze wel over de 30 zijn.

  Liked by 2 people

 2. Kurz zit er naast: het is absoluut NIET onze christelijk-sociale verantwoordelijkheid om de omstandigheden daar te verbeteren. Het is de verantwoordelijkheid van de Afrikanen om die omstandigheden te verbeteren. Alle miljarden aan ontwikkelingshulp die wij, Europeanen, vanuit die idiote gedachte waar Kurz ook last van heeft, in de bodemloze put die Afrika heet gegoten hebben, hebben de Afrikanen alleen maar het idee gegeven DAT wij die verantwoordelijk kennelijk hebben. En ZIJ dus kennelijk niet. Als wij hier niet mee ophouden, wordt die puinhoop daar dan nooit aangepakt.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben het absoluut eens met @Johan P hierboven maar toch wil ik hier positief naar kijken.

  Ik meldde het al eerder. Er is een omslag aan de gang. Mensen laten zich niet langer belazeren en aangezien Marrakesh breed in het nieuws is geweest en men bovendien de gevolgen begint te zien van de massa-import, bovendien zien dat diverse landen dat pact echt niet gaan tekenen, gaan mensen ook anders denken en laten zich niet langer belazeren door de linkse globalisten met hun multicultiwaanzin.

  En dus zie ik het als een teken dat we op de goede weg zijn. Dat Kurz en Siemens nu nog in een soort tussenfase zitten (en ik weet natuurlijk niet hoe links de directie van Siemens is) beschouw ik puur als een kleine versperring op de weg naar boven.

  Kom op mannen, we zijn aan de winnende hand om de waanzin eindelijk tot staan te brengen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s