Nieuw

Trump’s geschenk van Chaos

CNN heeft 5 hartverzakkingen en 7 rolberoertes binnen 48 uur nu Trump besloten lijkt hebben eindelijk eens wat van zijn verkiezingsprogramma uit te gaan voeren.

Binnen 24 uur de aankondiging dat de troepen uit Syrië gaan, uit Afghanistan, de vuist op tafel over de Muur, al is de afloop daarvan nog ongewis, en dan wil hij nu ook de voorzitter van de FED ontslaan. Vorige presidenten die zich daarmee bemoeiden werden vermoord.

‘Chaos, onbeperkte macht, political meltdown, nachtmerrie, out of control, Shock and dread’.

CNN:

President Donald Trump stort zich in een chaos en probeert ongebreidelde macht uit te oefenen nu Amerika een vakantieperiode ingaat die overschaduwd wordt door het politieke pandemonium dat door de disruptor-in-chief wordt georkestreerd.

Voor de derde keer dit jaar is het Congres verlamd, niet in staat om een shutdown te voorkomen die duizenden federale werknemers naar huis stuurde voor Kerstmis onzeker over hun aanstaande salarischeques.

Trump peilt adviseurs of hij de macht heeft om Jerome Powell, de voorzitter van de FED, te ontslaan nu verkopen op Wall Street een van zijn favoriete maatregelen voor werkgelegenheidsgroei hebben weggehaald – stijgende aandelenmarkten.

out of control

Het gevoel dat dingen op verschillende fronten uit de hand lopen, heeft de politieke wereld meer onrustig en op scherp gezet dan ooit tevoren in het tumultueuze presidentschap van Trump.

Zelfs republikeinen die zelden tegen de president in durven te gaan mopperden dat Trump zichzelf in een no-win situatie had genavigeerd met een shutdown, en verslechterende vooruitzichten op financiering van de muur eens de Democraten de controle over het Huis hebben overgenomen in een paar weken.

“Wij vliegen hier in een vrije val zonder instructieboek,” zei Missouri Republikein Sen. Roy Blunt.

Shock and dread

Schok en angst hingen over de vier mijl lange machtscorridor tussen het Pentagon en Capitol Hill over het sensationele ontslag van Mattis, lang gezien als een cruciale beperking voor een grillige opperbevelhebber.

In een ander voorbeeld van Trump’s kennelijke wens om de totale macht te grijpen, vraagt Trump adviseurs of hij de wettelijke bevoegdheid heeft om Powell te ontslaan. Twee mensen die bekend zijn met de zaak beschreven de president als woedend op de Fed chief na de laatste renteverhoging op een moment dat de markten tuimelen.

Maar Trump’s cheerleaders in conservatieve media waren blij met zijn ontwrichtende tactiek.

“Donald Trump heeft het moeras gisteren verblind”, zei Rush Limbaugh in de openingsmonoloog van zijn show op vrijdag.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on Trump’s geschenk van Chaos

  1. Trump bekommert zich om de mensen die het met werken verdienen ,en niet voor degene die het op de beurs over de rug van andere proberen binnen te slepen .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s