Nieuw

Trump start troepenreductie in Afghanistan – Globalisten in paniek: ‘Hij baant de weg naar een tweede 9/11’

9/11 werd niet georganiseerd in Afghanistan, geitenhoeders kunnen geen Boeings besturen. Misschien in Saoedi-Arabië (19 van de kapers waren Saoedi’s), misschien in Duitsland waar Mohammed Atta verbleef, of misschien wel in Israël, het enige land dat baat had bij de gevolgen van 9/11, een al 17 jaar durende oorlog tegen bijna elk islamitisch buurland behalve medeverdachte Saoedi-Arabië.

Het moeras rochelt, burpt, bubbelt en gorgelt bij het idee dat er niet overal oorlog gevoerd wordt. Na de aankondiging dat Trump niet langer Amerikaanse levens in Syrië wil opofferen, heeft Trump ook aangekondigd dat hij wil beginnen met troepen uit Afghanistan terug te trekken.

Het lijkt er op dat Trump eindelijk aan zijn verkiezingsbeloftes gaat werken: “Bring the troops home, and build that wall!”

Het nieuws heeft het establishment geschokt en de media, de Democraten en de Neo-Cons stuiteren in totale paniek over elkaar heen.

CNN pist van angst zowat in de broek nu er gepoogd wordt een eeuwigdurende oorlog te beëindigen:

‘Global Chaos’ omdat Trump weigert nog langer levens en geld (7 biljoen) op te offeren in een zinloze oorlog waar nooit een einde aan kan komen tussen soennieten en sjiieten, en die andere Semieten die vanaf de zijlijn vergenoegd (handenwrijvend) toekijken vanachter hun muur (zij wel).

De Wall Street Journal meldde donderdag dat “7.000 Amerikaanse troepen de komende weken vanuit Afghanistan naar huis zullen terugkeren.” Het aantal komt overeen met 50 procent van alle Amerikaanse troepen die daar zijn gestationeerd.

De verhuizing komt als eerste stadium van een gefaseerde terugtrekking en als start van een beëindiging van de nu 17 jaar durende oorlog en zou vele maanden kunnen vergen volgens ambtenaren.

De aankondiging kwam slechts enkele uren nadat Jim Mattis, de minister van defensie, zei dat hij eind februari zijn functie zou neerleggen nadat hij het niet eens was met de president over zijn benadering van het beleid in het Midden-Oosten, volgens de New York Times.

Na Mattis moet ook John Bolton vertrekken, lijkt mij. Deze John Bolton:

John Bolton is de Nationale Veiligheidsadviseur en we hoeven er niet aan te twijfelen voor wie hij werkt gezien bovenstaande. Bolton is een fervent voorstander van regime-change in Iran, en dat is de reden dat hij binnengehaald werd door de Neo-Cons, want het einddoel van al die genocides in het Midden-Oosten is natuurlijk onveranderlijk Iran. Dat was de voornaamste reden om Syrië binnen te vallen.

Nou is Iran natuurlijk een shithole, maar dat is Saoedi-Arabië ook, en China ook. En die ga je ook niet aanvallen, tenzij je dronken bent, of Israël heet en het iemand anders kan laten doen.

Daily Caller:

“Ik denk dat het laat zien hoe serieus de president is over het willen beëindigen van conflicten,” zei een hoge Amerikaanse ambtenaar, die sprak over de mentaliteit van de president met betrekking tot troepenverminderingen op beide plaatsen. “Ik denk dat hij levensvatbare opties wil zien over hoe conflicten tot een einde kunnen worden gebracht.”

Hoewel de president non-interventie een belangrijk onderdeel van zijn platform maakte in 2016, hebben velen die normaal aan zijn kant zouden staan, bezwaar gemaakt tegen zijn beslissing over deze kwestie, waaronder met name de vertrekkende minister van defensie James Mattis en de Republikeinse Sen. Lindsey Graham uit Zuid Carolina.

Die wilden niet dat hij zijn programma waarop hij verkozen werd uit zou voeren. Trump is vanaf dag één aan alle kanten gedwarsboomd. Het is leuk dat het goed gaat met de Amerikaanse economie en dat er de aloude Republikeinse wens van belastingverlaging doorgevoerd is, maar daar heb ik als Europeaan niks aan. En Amerikaans beleid heeft consequenties voor ons. Waar denk je dat we die Syrische vluchtelingenstroom aan te danken hebben? Ik wil dat het stopt, en ik wil zeker niet nog meer ‘ingrijpen om democratie te brengen’ en regime-change.

De senior beleidsadviseur van het Witte Huis, Stephen Miller, verdedigde de positie van de president over de troepenterugtreking tijdens een CNN-optreden op donderdagavond.

“Deze president werd verkozen om onze buitenlandse politiek weer op de goede weg te krijgen na jaren van stuurloosheid,” vertelde Miller aan CNN gastheer Wolf Blitzer. “De ene buitenlandse blunder na de andere in Irak en Afghanistan en Libië heeft niet uitgewerkt voor ons nationale belang.”

En zeker ook niet voor ons. Het was Hillary Clinton die de stop uit Afrika trok:

Interessant is dat uit een opiniepeiling van het Charles Koch Institute in oktober bleek dat een meerderheid van de Amerikaanse militaire veteranen sceptisch was over de voortdurende betrokkenheid van de VS bij de Afghaanse oorlog.

Ja, duh. Er heeft nog nooit een land gewonnen in Afghanistan. Je zou wel gek zijn om daar te blijven voor een pijpleiding die nooit afkomt en wat zwarte inkomsten voor de CIA middels hun opium-programma.

De enige relevante reden die er nog is voor Amerikaanse aanwezigheid, is om de One-Belt nieuwe Silk-Road van China te dwarsbomen en een aanwezigheid te houden aan de onderbuik van Rusland. Maar dat ligt wel heel ver af van de uitgesproken doelstellingen. En misschien dat je dat op een minder kostbare manier kan regelen.

Maar dat is een ander onderwerp en voert te ver voor hier. Naar mijn idee is het winst dat Trump eindelijk aan zijn verkiezingsbeloften gaat werken. Beter laat dan nooit. Waar kies je anders een president voor. Als de Boltons en Mattis’en het beleid bepalen kun je net zo goed geen verkiezingen meer houden.

Ik ben benieuwd of die morgen 1 miljard in de infrastructuur gaat pompen om al die versleten wegen en instortende bruggen op te knappen, want die belofte stond ook nog en er is nog geen begin mee gemaakt en zijn termijn is al voor de helft voorbij.

Make America Great Again (en laat Israël zijn eigen oorlogen voeren).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Trump start troepenreductie in Afghanistan – Globalisten in paniek: ‘Hij baant de weg naar een tweede 9/11’

 1. Mooi hè, hij baant een weg naar een nieuwe 911 omdat hij troepen uit a’stan laat vertrekken terwijl diezelfde 911 schreeuwers Trump haten omdat hij zijn grenzen wil bewaken, nee open grenzen houdt een nieuwe 911 pas tegen. Het is toch ongelofelijk hoe stupide wij geacht worden. Hij moet van de globalisten/communisten in het mo alles beschermen terwijl ze het immoreel noemen wanneer hij zijn eigen land wil beschermen en doen er echt alles aan om dat te voorkomen. Het is te krankzinnig en te ziek voor woorden.

  Liked by 2 people

 2. Globalisten in paniek omdat ze Amerika nodig hebben om legitiem te handelen.
  Je staat alleen EU, en half Irak zit hier.
  Los het maar op.
  Of maak Trump nog een beetje zwart om af te leiden van je eigen onkunde.

  Like

 3. De westerse wereld zou de islam met wortel en tak moeten uitroeien.
  Ze doen het gegarandeerd met ons, als ze de kans krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s