Nieuw

Trump sluit de staat – eist geld voor zijn muur

De president van de VS, Donald Trump, heeft delen van de Amerikaanse staat en regering gesloten.

De Democraten weigerden zijn muur tegen Mexico te financieren. Het is de muur van Donald Trump aan de zuidelijke grens dat achter de sluiting van het Amerikaanse staatsapparaat ligt.

Trump heeft een begroting nodig waarin ook de financiering van de muur is opgenomen.

Het Huis van Afgevaardigden heeft ja gezegd, maar niet de Senaat. En Trump wil alleen maar een begroting tekenen die de muur financiert.

Hoewel de Republikeinen een meerderheid in de Senaat hebben, heeft de president 60 stemmen nodig om zijn er doorheen te krijgen, waarbij 5 miljard dollar wordt toegewezen aan de bouw van de muur.

In een video op Twitter spreekt hij over de “gevaarlijke” immigratie van bendes en criminelen uit het zuiden.

– Het enige wat het kan tegenhouden is een extensieve grensbewaking, een muur, een hek, of hoe je het ook wilt noemen. Maar we hebben een grote barrière nodig, zegt Donald Trump.

– Het is aan de Democraten. We hebben hun stem nodig om het door te laten gaan. We zullen een shutdown hebben. Noem het een democratische sluiting, noem het wat je wilt. Maar we hebben hulp nodig om dit goedgekeurd te krijgen. Laten we samenwerken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump sluit de staat – eist geld voor zijn muur

  1. paulzwueste // december 22, 2018 om 16:28 //

    Trump zal ook dit belangrijke gevecht winnen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s