Nieuw

Stemming in Oostenrijk: “Onze meisjes zijn zo dom – steeds weer laten ze zich met deze asielzoekers in”

In Steyr, Oostenrijk, werd de pas 16-jarige Michelle F. met twee messteken in haar rug vermoord. Deze verschrikkelijke moord doet denken aan de wrede mes-bloedbaden in Duitsland, ze hebben allemaal hetzelfde lot ondergaan: vol naïviteit gingen ze een relatie aan met een asielzoeker, die hen voortijdige en wrede dood verzegelde.

In plaats van te waarschuwen voor de gevaren van cultuurvreemde mannen uit moslim-patriarchale samenlevingen, worden jongeren reeds op scholen en deels ook in de ouderlijke huizen tot multiculti en welkomstcultuur getrimd, waarmee de blauwogige kuikens een gemakkelijke prooi worden en nietsvermoedend involveren in een relatie op basis van partnerschap, en kunnen aan gebrek van voorlichting niet weten wat een Duits of Oostenrijks meisje voor een moslim in werkelijkheid betekent.

Nu heeft het dagblad “Wochenblick” in Steyr-Münichholz rondgekeken en heeft door gesprekken met de bevolking in het stadsdeel de de stemmig geprobeerd te schetsen. Zeer verbaasd over de brute moord op het meisje blijkt niemand in de wijk te zijn. Hier zijn enkele fragmenten:

Een man gaat met zijn hondje op pad om een wandeling te maken. “Het is waanzinnig wat ze met onze meisjes doen”.

“Onze meisjes zijn zo dom – steeds weer laten ze zich met deze asielzoekers in. Ik kan er met mijn verstand absoluut niet bij en mijn mededogen is beperkt. Ik zou die man meteen ophangen! En dat kunt u rustig schrijven”, zegt hij nadrukkelijk, terwijl hij met zijn hondje het warme huis weer binnenstapt.

>>> Es ist Wahnsinn, was die Asylanten mit unseren Mädls machen!“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Stemming in Oostenrijk: “Onze meisjes zijn zo dom – steeds weer laten ze zich met deze asielzoekers in”

 1. Meneer met uw hondje ook daar doen ze vreselijke dingen mee,ze haten honden
  Die onthoofden ze ook ,een dag niet gemoord een dag niet geleefd is hun motto

  Liked by 1 persoon

 2. @Yvonne
  Hoewel waar vermoed ik dat die man zijn hondje dan ook niet mee zal geven aan een asielzoeker. En daar gaat de opmerking ook helemaal niet over.
  Ook ik heb niet zo bar veel medelijden meer met die meisjes. Ja, het is verschrikkelijk, maar het is wel schering en inslag. Iedere dag gebeuren dergelijke zaken weer. En toch lijken de meisjes het maar niet door te krijgen en trappen ze in grote getale steeds weer in een relatie met een ‘vluchteling’.
  Dat reken ik de scholen aan, waar ze een hersenspoeling krijgen over hoe fijn die multiculturele samenleving toch wel is, maar ook de ouders die gewoon domweg weigeren om de gevaren te onderkennen en hun kinderen te waarschuwen.
  En natuurlijk de samenleving als geheel: de westerse samenleving heeft de mannen zo gefeminiseerd dat het een stel watjes is geworden en de meiden vallen nu eenmaal (in het algemeen gesproken) op de stoere knapen. Dat is altijd zo geweest en zal ook waarschijnlijk altijd zo blijven. Dus de macho’s van buitenlandse herkomst hebben wat dat betreft een betere kans dan de watjes.

  Like

 3. copywriter // december 23, 2018 om 06:23 //

  Een typisch voorbeeld van jonge vrouwen die zijn opgegroeid in hun eigen gezellige bubble. Een bubble vol met regenbogen, eenhoorns en “my little ponies”. Iedereen is liev en islam is vrede.

  Vervolgens worden zij, zonder een greintje weerbaarheid en een gezonde dosis wantrouwen, losgelaten in de rauwe echte wereld.
  Een wereld vol met psychopaten en roofdieren.
  Ze hebben geen schijn van kans.
  In dit soort gevallen moet ik altijd weer denken aan Darwin.

  Like

 4. Jack vanderVeen // december 23, 2018 om 10:53 //

  Die meiden, die weleens wat anders willen, laten zich met liefde inpakken door die zwarten.
  Niet realiserend, dat, wanneer zij één keer door zo een (snot)aap geneukt zijn, een weg terug er niet meer is, maar hun leven lang het bezit zijn van zo een (snot)aap totdat jouw dood hem scheidt van jou.
  “Maar mijn neger is niet zo” gaat echt niet op. Want negers hebben een heel andere cultuur waarin niets christelijke te bespeuren is, dus meer aansluit bij de islam(HELAAS!!).

  Like

 5. Gladiator // december 23, 2018 om 15:43 //

  Wil toch wel eventjes de opmerking hier plaatsen dat het naar mijn mening in het geheel NIET aan de meisjes ligt maar aan de geweldige media welke hun zo goed het “nieuws” brengen over vermoorde vrouwen en niet ONTHOOFDE vrouwen bijv en de rest natuurlijk nog.

  De kranten zijn nu eenmaal niet Fenixx waar men elke dag kan genieten van weer nieuwe gruweldaden welke de religie van de vrede ons te bieden heeft!!

  Echter, wraak zal (met zekerheid niet) zoet zijn!!!!!!

  Gladiator

  Like

 6. die dommen die eraan gaan planten zich in iedergeval niet meer voort

  Like

 7. skeeter // december 23, 2018 om 18:05

  Exact.
  Postuum verdienen zij allen de ‘Darwin Award’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s