Nieuw

Protestdag 6 van de gele-vesten in Frankrijk

Regen, kou, klimaatverandering, traangas, rubberkogels, Kerst, het gebit van Guy Verhofstadt, de protesten van de gele vesten gaan door ondanks de inzet van EURO-Gendfor en het geweld tegen de bevolking.

Wat steeds weer opvalt is dat, los van de plunderaars uit de banlieu’s, het voornamelijk blanken zijn, de werkende klasse die de klappen opvangt van de multicul, de ‘diversiteit’ en het globalisme.

De gelijkgeschakelde EU-media berichten dat de opkomst lager zou zijn dan vorige keren, maar dat lijkt tegengesproken te worden door de beelden op straat. RT bericht dat er tot nu toe honderd arrestaties verricht zijn en het behoorlijk vreedzaam verloopt over het algemeen.

Niet overal blijft het vreedzaam, deze agent trekt zijn pistool:

Uit een andere hoek:

De demonstranten veranderden hun gebruikelijke ontmoetingsplaats. In plaats van de Champs-Elysees, waar gewelddadige botsingen hebben plaatsgevonden, kwamen ze bijeen in Montmartre. Maar toch was het district niet het beoogde trefpunt voor de rally’s. Aanvankelijk werden ze opgeroepen om te marcheren naar een Frans machtssymbool en een belangrijke toeristische trekpleister – het iconische paleis van Versailles. Gelegen op ongeveer 20 km ten westen van Parijs, het paleis werd ooit belegerd tijdens de Franse Revolutie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on Protestdag 6 van de gele-vesten in Frankrijk

 1. antiislamnu // december 22, 2018 om 19:59 //

  Geweldig uiteraard wordt het hier weer dood gezwegen of men lult dat het niets voorstelde.
  Weg met de globalisering weg met de E.u weg met de asielparasieten

  Like

 2. trebor2110 // december 22, 2018 om 20:30 //

  mooi zoals die politie wegvlucht angsthazen als ze met meerdere zijn slaan ze er graag oplos

  Like

 3. Hoop dat de politie-agenten komende weken zo moe worden/uitgeput raken dat ze steeds meer gaan beseffen dat er ook voor hen niets anders opzit dan bij gele hesjes demonstranten aan te sluiten.
  Hoe langer die Macaroni aan de macht blijft, des te bozer de burgers worden.
  Het blijft elke week steeds maar doorgaan en ook zal het alleen maar erger worden, dus ook de politie kan het vuur niet doven!
  Of de politie moet Macron willen arresteren.

  Like

 4. Wacht maar tot de eerste Doden vallen dan is het gedaan met de z.g. Imitatie Democratie van de E.U. En breekt de HEL pas echt los.
  Die Franse Homo is in staat Chemische Wapens in te zetten tegen zijn eigen bevolking ,EN????? Waar zijn al die inboorlingen Nu????? Die staan net als Jakhalzen om de hoek te wachten tot de strijd gestreden is en er vandoor te gaan met de buit.
  VEEG ONS EUROPA SCHOON EN RUIM AL HET VUIL OP.

  Like

 5. Von Puffelen // december 23, 2018 om 14:28 //

  Chabad is zo erg nog niet, ze zijn zelfs solidair.

  Like

 6. Gladiator // december 23, 2018 om 15:36 //

  @sloffeslippertBeste, ik wil niet veel zeggen maar volgens mij zijn de eerste doden reeds gevallen en wordt dit met man en macht onder het tapijt gehouden!!!!

  Kijk zelf maar even en let op hoe snel er enkele personen komen aanrennen……..om de boel misschien meteen “op te ruimen” of…….zie ik dat fout, ehhhhh, dacht het toch niet!!

  En by the way, de paramilitairen van Eurogendfor hebben licence to kill, en wel met voldoende bewijs hiervoor en zelfs letterlijk!!!

  Nog twijfels????!!!!

  Gladiator

  Like

 7. Marine Le Pen talks about Yellow Vests protests + Emmanuel Macron, Gilets Jaunes, English subtitles

  Like

 8. FRENCH GENERALS ACCUSE MACRON OF TREASON

  Like

 9. De fransen hebben in de gaten wat er gebeurd, hun land wordt weggegeven terwijl zij er voor
  moeten betalen

  Like

 10. Portugal … Israël …

  Like

 11. Voices of the Yellow Vests: “We are just here peacefully, getting tear gassed.”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s