Nieuw

Italiaanse vicepremier – We leven in vreemde tijden als zelfs het wensen van “een vrolijk kerstfeest” beledigend kan zijn voor mensen

Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Foto: Facebook.

We bevinden ons nu in een vreemde tijd, aldus de Italiaanse vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, leider van de populistische partij Lega Nord.

De migratie-hardliner en meest vertrouwde politicus in de geschiedenis van Italië wenste “alle Lombarden en Italianen een gelukkig en heilig kerstfeest, in de hoop dat niemand wordt beledigd, want we bevinden ons tegenwoordig in vreemde tijden”.

Salvini, die overal in Italië geniet van een bijna rockster-status, en anderen in zijn populistische partij van de Lega, hebben kritiek geuit op degenen die proberen om de feestdagen meer inclusief te maken door de christelijke symbolen te verwijderen.

Hij zei eerder: “Over geschiedenis, wortels, cultuur. Ik zal niet opgeven – Lang leve onze tradities, en mogen ze zich verspreiden!”

Bron:

We live in strange times as even wishing “a merry Christmas” can be offensive to people – Italian Minister

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Italiaanse vicepremier – We leven in vreemde tijden als zelfs het wensen van “een vrolijk kerstfeest” beledigend kan zijn voor mensen

 1. Jason Köhne’s Message of HOPE (by Poseidon) MIRROR – Red-Pill Bulgaria

  Like

 2. Moeten wij er ons aan storen als de anderen elkaar een vrolijk suiker of slachtfeest wensen?
  Ja, als er koppen rollen!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Een Vrolijk Kerstfeest iedereen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s