Nieuw

Hongaarse regering voert gesponsorde Facebook-campagne tegen liberaal Guy Verhofstadt

Screenshot Magyarország Kormánya Facebook

Honderden mensen zijn in verschillende aanvallen vermoord als gevolg van migratie naar Europa, waarschuwt de Hongaarse regering in een gesponsorde Facebook-video. Vervolgens wordt de liberaal Guy Verhofstadt, die nog meer immigratie wil, in dezelfde video belicht. “Dit is meedogenloos”, aldus een commentaar op een verhaal over de liberale immigratielijn van Verhofstad.

De liberale EU-fractievoorzitter Guy Verhofstadt wordt fel bekritiseerd in een gesponsorde Facebook-video van de Hongaarse regering. De video benadrukt dat de EU 1,8 miljoen migranten heeft ontvangen en dat nog eens miljoenen meer migranten hier willen komen. Dit wordt gekoppeld aan het feit dat honderden mensen in de EU als gevolg van de grote immigratie bij verschillende aanvallen het leven hebben verloren.

Tegelijkertijd wordt in een minder flatterende context aandacht besteed aan de liberale immigratielijn van Verhofstadt

– Gewelddadige misdaden nemen toe en Guy Verhofstadt wil meer immigratie, waarschuwt een vertelstem in de video.

Bovendien, zegt de voice-over, dat dit “meedogenloos” is en dat het tijd is om Brussel te “om te schudden”. Tot slot wordt er aangespoord om “Europa te beschermen”.

De video kan men in het licht zien van de komende verkiezingen voor het EU-parlement in het voorjaar van 2019. Hongarije en Polen zijn twee landen die zich hebben geprofileerd voor hun vastberaden verzet tegen meer liberale krachten in de EU die strijden voor meer migratie uit de derde wereld. In de EU-fractie ALDE, geleid door Guy Verhofstadt, zijn onder andere de Nederlandse partijen VVD en D’66.

De gesponsorde video van de Hongaarse regering heeft op het moment van schrijven bijna negen miljoen views ontvangen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Hongaarse regering voert gesponsorde Facebook-campagne tegen liberaal Guy Verhofstadt

 1. Ik vind het een hele goede campagne-foto.
  Daar kan Verafstoot niet onderuit.

  Like

 2. Verhofstadt heeft Zuckerberg verzocht dan wel opgedragen het betreffende filmpje op FB, en welke door G.V. zonder ‘de context’ als misleidende berichtgeving is gereduceerd dan wel veroordeeld. Dit verzoek is, zo te zien, onverwijld opgevolgd.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik was te snel met mijn conclusie! Bij een tweede maal aanklikken van de video bleek ‘ie toch wel beschikbaar.

  Like

 4. Orbán heb gelijk die lui brengen alleen maar ellende, we horen niet anders dan moslims moslims.
  Verkrachtingen moorden kutten snijden walgelijk we mochten willen dat we zo’n leider kregen inplaats van die mietjes.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik ga een huis kopen in Hongarije, dat doen al veel mensen in Nederland en daarna de nationaliteit aanvragen van Hongarije en Orbán steunen.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Hongaarse regering voert gesponsorde Facebook-campagne tegen liberaal Guy Verhofstadt | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s