Nieuw

Go Fund Me campagne heeft al 14 miljoen opgehaald voor de Muur

Gisteren stond de teller nog op 2.5 miljoen en binnen een dag is er al 14 miljoen opgehaald voor de muur door bijna 250.000 mensen.

Terwijl Trump en de Democraten elkaar de tent uitvechten en de schuld geven voor de aanstaande ‘shutdown’, halen de mensen gewoon zelf geld op voor de muur.

Als geld het probleem is dan wordt dat toch geregeld. Dan blijft alleen het argument van de Democraten over dat een muur niet effectief zou zijn. Maar als die dan toch niet effectief is dan kan het ook geen kwaad om hem te bouwen, toch.

Bovendien zijn muren in sommige landen 99.9% effectief volgens Trump.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s