Nieuw

EUROGENDFOR – Het privé-leger van de EU-Grandeurs tegen de volkeren van Europa – Ingezet in Frankrijk!

Eurogendfor

Er zijn zeer sterke aanwijzingen dat er tijdens de protesten in Frankrijk ook heel andere ordehandhavingstroepen aanwezig waren dan alleen de politie. Men heeft legervoertuigen gezien, maar reguliere Franse soldaten doken echter tussen de confrontaties bij de EU-militairen en de bevolking op.

Er waren gepantserde voertuigen met de EU-vlag of buitenlandse emblemen erop – zoals in de Tweet beneden – en strijders in volledige gevechtstenue, die blijkbaar niet tot de Franse politie behoren. Het lijkt erop dat de EUROGENDFOR werd ingezet, want sommige mensen hebben het embleem van de Eurogendfor gezien en herkenden het. Het blauwe wapen met het zwaard en het motto: “Lex paciferat” (de wet is gepacificeerd).

De populariteit van de president is in vrije val als geen ander voor hem. De Fransen bouwen hier en daar al guillotines met onmiskenbare aankondigingen aan president Macron.

En de protesten houden niet op.

De staatsmacht voelt zijn fundament afbrokkelen, de heersers worden bang. Er staat veel op het spel. Frankrijk is na Duitsland de grootste economie van de EU en heeft de grootste bevolkingsmassa. Als Frankrijk door een volksrevolutie uit de EU wordt geëlimineerd, is de EU ten einde. Daarnaast hebben de protesten van de Gele Hesjes zich verspreid naar Brussel, Nederland en Zweden. In Duitsland waren er al de eerste kleinere demonstraties in gele hesjes.

Kortom: Het borrelt geweldig in de ketel en de EU wordt steeds nerveuzer. De mensen grommen, schrijven de Franse kranten en zijn niet langer tevreden met een paar concessies. De mensen willen nu hun recht, een waardig leven en niet dagelijks ploeteren totdat ze voor een hongerloon omvallen. En het wil niet volgepropt worden met migranten die van het geld van de belastingbetaler leven en in het beste geval met hen concurreren in het dumpen van lonen.

Hoe lang men nog op de uitgeputte politiemacht kunt vertrouwen, is zeer de vraag. Ze kan elke dag haar knuppel neerleggen en naar huis gaan. Op dit moment proberen ze de politie met meer geld aan de haak te houden. Ook dat helpt niet lang meer, vreest men in het Elysée-paleis.

Maar er zit een joker in de mouw. De EU heeft juist voor dit doel een privé-leger in het leven geroepen: Een interventiemacht om rellen te onderdrukken: EUROGENDFOR. Het zijn in principe huursoldaten die op bevel van de EU in de lidstaten kunnen worden ingezet – en uit voorzorg nooit in hun eigen land, zodat er geen scrupules zullen zijn met het afranselen en schieten.

De interventiemacht is niet nieuw. De eerste oefeningen werden al in juni 2005 in Frankrijk uitgevoerd. Eurogendfor is op 20 juli 2006 officieel opgericht door Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Nederland. Het dient als samenwerkingsverband van de Franse Nationale Gendarmerie, de Italiaanse Carabinieri, de Spaanse Guardia Civil, de Portugese Guarda Nacional Republicana en de Nederlandse Koninklijke Marechaussee. Duitsland is nog niet geïntegreerd.

In totaal heeft Eurogendfor een “parate troepenmacht” van ongeveer 900 man; indien nodig kunnen 2300 strijders worden gemobiliseerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vicenza, Italië. Volgens Wikipedia kan de Europese politiemacht onder het commando van de Europese Unie, de Verenigde Naties, de NAVO, de OVSE en andere internationale organisaties of ad-hoc-coalities worden geplaatst. Ad-hoc-coalitie betekent dat er slechts twee instellingen op staats- of Europees of internationaal niveau hoeven te beslissen om de troepenmacht in te zetten, waarna ze marcheert.

Zij is niet gebonden aan het rechtsstelsel van het land waar zij is gevestigd. Dus als het in Nederland zou worden ingezet, zou alle Nederlandse wetgeving de facto uit kracht zijn, met inbegrip van de grondwet, die de onschendbaarheid van het leven en de waardigheid garandeert. Dit kan zover gaan tot de executie van revolutionairen, opstandelingen, dissidenten, of plunderaars.

Hoewel nauwelijks bekend of vermeld in de media, is de troepenmacht al ingezet in Bosnië en Herzegovina in 2007 en 2010, Afghanistan in 2009, Haïti in 2010, de Centraal-Afrikaanse Republiek en Mali in 2014 en Oekraïne in 2016.

Blijkbaar heeft de eerste testronde in Parijs ook al plaatsgevonden. Naast de onder EU-vlag rijdende pantservoertuigen waren er naar verluidt herkenbare Eurogendfor-troepen met badges, die werden ingezet om president Macron te beschermen, samen met diverse andere reguliere en paramilitaire politieagenten in Parijs, met name rond het Elysée-paleis.

In de sociale media werden de beelden gedeeld en met bezorgdheid becommentarieerd:

In deze Tweet wordt het explosieve punt duidelijk aan de orde gesteld: De EU is in oorlog met haar eigen volk. Dit is zogenaamd het grootse vredesproject van de EU. Het is nu duidelijk dat de EU bereid is om de protesten op haar grondgebied met bruut geweld neer te slaan. Het is bekend dat ongeveer 80% van de Fransen het protest van de Gele Hesjes steunt. Daarmee is alles gezegd. De EU slaat het volk neer. Dit heeft totaal niets met democratie te maken, maar is een groot, gewetenloos onderdrukkingsapparaat geworden dat het volk als vijand en bedreiging van zijn macht ziet.

Bron:

EUROGENDFOR – Die Privatarmee der EU-Granden gegen die Völker Europas – Einsatz in Frankreich!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on EUROGENDFOR – Het privé-leger van de EU-Grandeurs tegen de volkeren van Europa – Ingezet in Frankrijk!

 1. Jeanette K // december 22, 2018 om 10:19 //

  Edit Rommel: Het is niet nodig om ons onder dit artikel te herinneren aan komend Kerstmis.
  Blijf voortaan fijn met dit soort reacties daar waar je vandaan komt.

  Like

 2. Plotseling beseffen de leiders dat ze in hun eigen huis niet meer veilig ware.
  Als er iemand komt om je te doden, sta op dood hem eerst.
  Wel nu de Elite verantwoordelijk wat nu in Europa gebeurd, zullen vroeg of laat hun leven niet meer zeker zijn. Als je nu om je heen kijkt hoeveel onschuldige hebben het leven geladen door in hun import barbaren,en de Elite blijft zitten, doen en gaan gewoon door tot dat tot, dat….en die dag gaat komen waar ook, en de burger oorlog is een feit!

  Like

 3. Nazi’s praktijken van Brussel.
  En maar zeggen dat de Russen zo verrot zijn .

  Like

 4. shlomoshe // december 22, 2018 om 13:21 //

  Hey Schavuit,

  Ook in de oorlog en tijdens de bezetting kun je elkaar nog fijne Kerst wensen.

  God Jul!

  Like

 5. Dat ze dat leger inzetten om alles wat onze Westerse waarden verfoeid de zee in te jagen. Hypocrieten.
  Nee, dit komt niet goed.

  Like

 6. @shlomoshe // december 22, 2018 om 13:21
  Ja, maar niet op die manier.
  En zeker niet met een link erbij naar de Fenixxofoob om de kerstgroetjes van de bejaardensoos te lezen.

  Like

 7. shlomoshe // december 22, 2018 om 16:01 //

  @Rommel // december 22, 2018 om 14:16

  Okay, had het oorspronkelijke bericht niet gezien.

  En voor wie niks mag met een Kerstwens..

  Sterkte en succes voor 2019

  Like

 8. Pas als de IKEA kerstboom van zolder is gehaald gaat hier de kerstkaarten afdeling open en mogen jullie allemaal weer een keer doen alsof je elkaar aardig vindt.

  Like

 9. The Nazi Fourth Reich and the United Socialist States of Amerika

  Like

 10. Jack vanderVeen // december 22, 2018 om 17:16 //

  Overigens kunnen de Fransen hun guillotines na gebruik direct overhevelen naar Nederland. Schoonmaken hoeft niet, worden hier toch weer vuil.
  Als de messen maar scherp zijn, alhoewel een bot mea zijn werk ook wel doet.

  Like

 11. De inzet van Eurogendfor in EU landen tegen de bevolking is een misdrijf tegen eigen volk en staatsbestel, namelijk het inhuren van vreemde troepen die tegen de eigen bevolking worden ingezet door politici cq regeringen maakt dat de regering daarmee de eigen wetgeving schend. De bevolking heeft daarmee het recht wapens op te nemen en met geweld de regering af te zetten. Ze hebben ook het recht om standrechterlijk iedere persoon in vijandig uniform op de plaats van aantreffing te executeren. Dat is de norm die sinds 1945 geldend is.

  Zoals in Griekenland bejaarden door Eurogendfor werden afgeslagen omdat ze protesteerden tegen hun pensioenroof, zoals in Spanje Catalaanse politici via Eurogendfor werden afgevoerd en zoals het Elysee en de directe omgeving door de EU moordrigade worden afgegrendeld, zo is het gebruik van Eurogendfor teken aan de wand voor de regeringen die hun bevolking negeren en intimideren. Wat ze niet beseffen is dat het zaa dat gezaaid is met hun krampachtige machts uitoefening enkel hun lot uitsteld maar het ook steeds extremer maakt.
  5 jaar gelden had Marcus Ruttus volgens velen op een schavot met een strop moeten staan, nu is er de roep om vier paarden die alle richtingen uit lopen….verharding…..volgend jaar moet hij misshcein levend begraven worden, vastgebonden aan de kadavers van zijn ouders….

  De inzet van Eurogendforis een moedwillige escalatie en drijft een permanente wig tussen de bevolking, die enkel op haat en gewled, en alles daarbij kan uitdraaien.

  De politcius die ooit in de toekomst zal zeggen dat hij of zij dat niet heeft geweten moet de tong worden uitgetrokken. Ze weten het verdomd goed, maar ze offeren andermans leven en gezin voor hun diner met bediening. Zulk volk hoort geen enkel positie van macht te bezitten, nog geen huisdier te mogen behersen.

  De EU politici en een deel van de leiding van verschillende nationale regeringen zijn geen mensen maar menselijk vuilnis verkleed in driedelig pak.

  Like

 12. Von Puffelen // december 23, 2018 om 16:17 //

  Hetzelfde maar met een andere naam.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Academi

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. EUROGENDFOR – Het privé-leger van de EU-Grandeurs tegen de volkeren van Europa – Ingezet in Frankrijk! | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s