Nieuw

15 jaar geleden zouden ze volgens de toen zittende politiek simpel kunnen integreren

© Aryan Graphics Designs AGD

Daarna gaf de ene na de andere politicus schoorvoetend toe dat de Integratie was mislukt. Toen kwam de Linkse droom van de multiculturele samenleving waarin culturen vreedzaam naast elkaar zouden kunnen bestaan.

Ook dat is inmiddels mislukt.

Door: Fransdo

Thans halen we alles en iedereen nog binnen met de inmiddels bijna uitgewerkte smoezen ‘vluchteling’, ‘(arbeids)migratie’ en ‘cultuurverrijking’. We zitten nu op de grens van twee smoezen want de nieuwe smoes is dat het maar goed is dat die migranten hier zijn want die gaan straks de ‘vergrijzing’ en het vacatureoverschot oplossen. Let wel, die 7% allochtonen die we nu hebben, hebben al meer bijstandsuitkeringen dan de 93% autochtonen bij elkaar, maar toch gaan zij dat oplossen. De criminaliteit gaan zij overigens niet oplossen. Immers, de gevangenisbevolking bestaat nu al voor 50% uit allochtonen (afkomstig van die 7%) en in een programma als ‘Opsporing verzocht’ heeft 90% een ‘Noord-Afrikaans uiterlijk’.

Politie, Justitie en Rechterlijke macht klagen vervolgens steen en been in praatprogramma’s want zijn kunnen al die misdaden niet meer verwerken.

15 jaar geleden waarschuwden mensen al voor het volgende: zo lang de moslims nog in de minderheid zijn, zijn ze gedwee, zodra de getallen gaan toenemen gaan ze steeds meer een ‘gelijke behandeling’ eisen en als ze straks in de meerderheid zijn kunnen wij het vergeten voor wat betreft onze wetten, religies, cultuur en gewoonten. Op zijn best mogen wij ons aanpassen, zo niet dan ben je een racist en racisten moeten dood. In de tussentijd zijn onze vrouwen vogelvrij verklaard.

Dat zou allemaal op zich nog niet zo erg zijn ware het niet dat de Linkse Landverraders onder ons, ook wel de politiek-correcten genoemd, dat ook allemaal nog eens gaan ondersteunen en nu zelfs migranten gaan ophalen en Marrakesh-pacten gaan ondertekenen. Die krijgen onder de nog vigerende smoezen een sticker ‘vluchteling’ opgespeld en worden vervolgens Nederland binnen gesmokkeld.

Die vallen vervolgens in handen van Linkse asieladvocaten die vervolgens 10 jaar gaan procederen en als die procedures dan vervolgens verloren worden, al krokodillentranen huilend in allerlei talkshows gaan zitten om daar te gaan zitten betogen hoe wreed het wel niet is om kinderen, die in 10 jaar zogenaamd verNederlandst zijn, weer terug te sturen naar het land van afkomst met hun ouders. Die krijgen dan vervolgens een Generaal Pardon en omdat je ouders niet van hun kinderen kunt scheiden mogen die ook blijven. In Amerika noemen ze dat een Catch 22. Ouders en/of kinderen radicaliseren vervolgens en het plaatje is compleet en de ellende ook.

Laat ik stellen dat ook Linkse Gutmenschen van mij mogen doen wat ze willen, ze mogen met moslims knuffelen tot dat hun lippen los beginnen te hangen maar ik stel dan wel 1 voorwaarde: ik wil er zelf geen last van hebben. Ik wens geen deel uit te maken van hun politieke inzichten en hobby’s maar dat heb ik nu wel. Dat kan ik ook beredeneren maar dan wordt deze post wel heel erg lang. Misschien een volgende keer.

In ieder geval, dat is ongeveer de situatie waar we nu in zitten. Gelukkig zijn er inmiddels ook tegenbewegingen op gang gekomen en mogelijk zal het zich allemaal nog ten goede keren.

Fransdo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on 15 jaar geleden zouden ze volgens de toen zittende politiek simpel kunnen integreren

 1. Een goed en realistisch artikel wat we alleen maar kunnen bevestigen omdat het de volle waarheid is en geen verdraaide visie van Linkse Goedmensen en activisten.

  We worden compleet in de maling genomen door z.g. vluchtelingen die hier komen parasiteren op onze kosten. Een moeder dreigt met zelfmoord en haar kinderen mogen hier blijven en vervolgens komt die moeder in het kader van de gezinshereniging ook hier naar toe. Alleen duurt het nog even voordat de administratieve rompslomp rondom deze klucht (of chantage) volledig rond is.

  Een stelletje linkse idioten reizen af naar Griekenland om daar 150 asielzoekers op te gaan halen. Welke organisatie financiert deze mensensmokkel en welke politieke partij staat hier vierkant achter?
  Al decennialang klinken er stemmen om de asielprocedures drastisch in te korten maar er gebeurt totaal niets op dit vlak. Integendeel, binnenkort worden dit hamerstukken in het kader van recent gesloten Verdragen en Pacten.

  We leven z.g. in een Democratie, maar de mening van de overgrote meerderheid van onze bevolking wordt totaal genegeerd en dat moet onvermijdelijk gaan uitdraaien op een harde confrontatie die moet gaan leiden tot een keerpunt.

  Is het niet via de stembus, dan maar op een andere manier. Maar de totale gekte rondom de asielchaos, de volledig mislukte integratie, de islamisering en de alsmaar toenemende criminaliteit moet een keer tot beheersbare proporties worden teruggebracht.

  Misschien wordt 2019 het jaar van de omwenteling, er zijn onmiskenbaar tekenen die hier op wijzen.

  Er is namelijk een zekere limiet aan het incasseringsvermogen van de autochtone bevolking.

  Liked by 2 people

 2. Dank je wel @Horatius. Een goede respons van jou ook.

  Overigens was het voor mij heel verrassend toen ik opeens bij de nieuwe artikelen een post van me zelf tegen kwam die ik elders heb geplaatst bij een ander artikel. Het heeft de redactie kennelijk behaagd om daar een apart artikel van te maken. Dit is voor mij een primeur want dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.

  Liked by 1 persoon

 3. Mensen van wie we reacties tot artikelen verwerken, vallen in de loonschaal van de redactie en krijgen zodanig dus ook hetzelfde arbeidsloon. Niets.

  Liked by 1 persoon

 4. @Fransdo,

  Welkom in de hulpredactie, levert dus geen bijverdienste op maar voor de goede zaak is dit geen enkel probleem.
  Stond er echter wel een ruime financiële vergoeding tegenover dan had ik dat bedrag overgemaakt aan een Goed Doel.

  Of toch alvast maar een Geel Hesje aangeschaft, inclusief een gasmasker.
  Tenslotte leven we in roerige tijden…

  Like

 5. @Rommel en @Horatius. Natuurlijk is het Liefdewerk, oud papier dat begrijp ik ook wel.

  En ik vind dat we strijden voor de goede zaak en niet voor gewin. En dus: Graag gedaan!!!

  Like

 6. De redactie van Fenixx wordt voornamelijk gedreven door een onblusbaar verlangen om een paar bedorven appeltjes te schillen.

  Like

 7. Laat de hel maar los breken in 2019 deze criminelen regering luisterden niet naar de burger ik hoop dat de mensen eens wakker worden met de verkiezingen.
  Zodat we heel hard afscheid kunnen nemen van de criminelen Rutte en consorten.
  En het volgende de Nexit.

  Like

 8. Helemaal mee eens @Rudolf en ik las net ergens dat de meeste van de uitgeprocedeerde asielzoekers het land nog moeten worden uitgezet en hier dus nog gewoon verblijven dank zij die slappe hap die nu nog aan het bewind is. Dat moet en zal veranderen. En ik hoop dat we de verkiezingen winnen want anders zie ik het somber in. Ik denk dat een coalitie van PVV en FvD Nederland niet zal misstaan.

  Laten we daarbij niet vergeten wie eigenlijk de polarisatie in Nederland heeft veroorzaakt. En ik wil eindelijk ook eens van al die belastingverhogingen af om die onzin nog steeds te kunnen betalen. Weet je het nog? In de crisistijd moest de hoge BTW omhoog want de overheid had een begrotingstekort, althans volgens leugen nummer zo veel van Rutte. Wel, de crisis is voorbij en nu? Nu gaat óók de Lage BTW omhoog en de Supermarkten hebben daar al een voorschot opgenomen.

  Wat een teringzooi heeft Rutte er van gemaakt in Nederland zeg!

  Like

 9. ik hoop het voor jullie “opimisten”, maar ik denk er of word weer gesjoemelt met de uitslagen, indien niet, vóórdat een PVV dreigt de grootste te worden, er iemand onder de zoden ligt, maar misschien is het wel allemaal een toneelstuk

  Like

 10. @jtprf. Het is absoluut geen toneelstuk. Hier is grondig over nagedacht waarbij bepaalde politici zich zelf lopen te profileren in afwachting van hun volgende van belastinggeld goed betaalde baantje. Het ergste is dat men dit doet van door ons zelf betaald belastinggeld wat meer en meer gebruikt wordt voor hun eigen politieke hobby’s en steeds minder voor de bevolking zoals bijvoorbeeld de Zorg waarbij een eigen risico, premie en eigen bijdragen steeds hoger worden en verzorgingshuizen worden gesloten. Dan zou je denken dat de thuishulp dan wordt opgeschroefd, nou ….. vergeet het maar. Die belastingen worden ook steeds hoger. Één voorbeeld uit velen waaruit het financiële wanbeleid van deze regering blijkt:

  De AOW en de pensioenen worden thans naar de knoppen geholpen”. Bij de AOW gebeurt dat door geen indexatie meer toe te passen, partnertoeslag af te schaffen en de AOW-leeftijd te verhogen. Immers, als je de AOW-leeftijd verhoogt dan moeten mensen in principe langer premie betalen en hoeft de overheid minder lang AOW uit te betalen bij een gelijk blijvende eindleeftijd. Tel uit je winst. Die AOW is voorheen ook al tot de rand van de afgrond geholpen door ambtelijk wanbeleid. Ter vergelijking: de pensioenfondsen hebben 1400 miljard in kas. Om de eigen fout niet te hoeven toegeven gaat men nu proberen om de pensioenfondsen ook om zeep te helpen. Dat gaat niet lukken maar dat gaat men wel proberen. Dat doet men onder andere door het pensioenopbouwpercentage voor werknemers te verlagen van 2.25% naar 1.55%. In het verleden heeft men vergelijkbare grappen ook uitgehaald, zie
  https://www.ftm.nl/artikelen/de-grote-pensioenroof?share=1

  en daar leer je als overheid weer van.

  Tevens dwingt men de pensioenfondsen om er een belachelijk dekkingsgraad en rekenrente op na te houden. Even ter vergelijking:

  Toen de vermogensrendementsheffing in box 3 werd ingevoerd verzekerde men ons dat de belasting over het fictieve rendement nooit hoger zou worden dan het rendement dat elke sukkel zou moeten kunnen behalen over zijn spaargeld. Men sprak dan ook over de pretbox. Die belofte heeft men inmiddels verreweg verkwanseld oftewel het lachen is ons vergaan en thans is het zo dat als je meer hebt dan een ton dat je dan wordt geacht om 5.38% rendement behaald te hebben waarover je vervolgens 30% belasting mag aftikken.

  Dit geldt dus voor niet professioneel sparende particulieren.

  Professioneel beleggende pensioenfondsen worden op last van de overheid echter geacht een rekenrenterendement te halen van 1 a 2% hetgeen volkomen absurd is vinden ook deskundigen https://www.nrc.nl/nieuws/2016/05/26/pensioenpaniek-is-totaal-onnodig-1622197-a103942

  Dit was één voorbeeld uit velen.

  De moraal: we worden continue besodemieterd door onze eigen overheid.

  En reken maar dat ik barst van de voorbeelden wat gaat van Marrakesh, tot ‘vluchtelingen’ die nauwelijks bestaan tot bekeuringen die elke 5 jaar verdubbeld worden ……………. om de verkeersveiligheid te bevorderen wordt er dan nadrukkelijk en luid bijgeroepen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s