Nieuw

Stockholmsyndroom: Waarom linkse goedmensen altijd de islamitische daders in bescherming nemen

Cartoon art by Ramses Morales Izquierdo

In Steyr beschimpte links de rouwbijeenkomst na de moord op Michelle als “fucking herdenking”. De broer van de vermoorde liftster Sophia Lösche ontkent dat de dood van zijn zus Sophia Somsche te maken heeft met de vrouwenminachting van Marokkaanse moslimmannen, beschuldigt de AfD van demonisering en wil een stichting tegen “mannengeweld” oprichten. De ouders van de vermoorde Maria Ladenburg in Freiburg deden hetzelfde. Kort na de bloedige moord wilde een carnavalsvereniging in Kandel in kleurrijke kostuums letterlijk op het graf van Mia dansen om te demonstreren voor het kosmopolitisme. Zelfs de nieuwe choquerende video’s van de executie van de twee Scandinavische backpackers die op het internet zijn verschenen, kunnen de linkse goedmensen niet van verdere vleierij voor de islam weerhouden. Geweld wekt weliswaar afschuw in hen op, maar geen haat tegen de daders, laat staan een appèl op hoe men zich in de toekomst kan beschermen en hen kan bestrijden. Dat maakt ook een Facebook-artikel van “misdaadverslaggever” Markus Hibbeler, die als een slaaploos met ijskoude handen getraumatiseerd kind verbijsterd met zijn woorden worstelt, duidelijk:

“De laatste zinnen zijn voor de twee slachtoffers Louisa en Maren. Louisa’s moeder wordt geciteerd als zeggend dat haar dochter altijd in het goede geloofde. Laten we hetzelfde doen en op de een of andere manier het goede versterken, want ik ben bang dat er te weinig van is in de wereld.”

Overeenkomstig hulpeloos en goedgelovig is ook de broer van de vermoorde Sophia Lösche met de moord omgegaan. Hij wil nu een vereniging of stichting oprichten om vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van geweld te helpen.

Zoals het mediaplatform Nordbayern bericht, wil hij daarmee vooral een signaal afgeven aan de rechtse populisten, die naar zijn mening de dood van zijn zus voor hun doeleinden wilden instrumentaliseren. “Het gaat hier duidelijk om geweld tegen vrouwen en niet om geweld door vluchtelingen. Dat is voor mij het allerbelangrijkste, om dat duidelijk te maken”. Zelfs na haar dood is de groene politicus er niet van te overtuigen dat Sophia bovenal het slachtoffer was van zijn naïeve, goedmenselijke houding, die het wijdverbreide moslimgeweld tegenover vrouwen negeert. Hij zal zich zijn zus herinneren als een “geëngageerde vrouw” die “mensen tegemoetkomt en hen kan inspireren”, meldt hij aan de media. “Gracieus, vol vertrouwen en nieuwsgierig naar de wereld”. Ze was ook betrokken bij de vluchtelingenhulp en hielp meerdere malen in het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. Volgens berichten in de media zou ze daar al een voorproefje moeten hebben gekregen van islamitisch mannengeweld. Zo staat het in een HAZ-rapport:

“Na het invallen van de duisternis hebben de bendes het voor het zeggen”, zegt een jonge Afghaan, die zichzelf Deniz noemt: “Drugs, prostitutie, verkrachting, diefstal – hier geldt alleen de wet van het geweld”. Hij wil niet gefotografeerd worden – uit angst voor wraak, zoals hij zegt.

Steyr: Openlijke sympathieën met de agressor

Verschillende smaakloze tweets na de moord op een 16-jarig meisje door een Afghaanse asielzoeker verontwaardigden toenmaals de Oostenrijkse stad Steyr. Na de aankondiging van een herdenking met de titel “Een kaars voor Steyr” plaatsten linkse extremisten op het net openlijk hun zieke haat tegen de vreedzame herdenking, aldus de krant Wochenblick. Een van de Antifa’s maakte geen geheim van zijn support voor de lafhartige moordenaar en schreef:

“We hebben geen behoefte aan jullie fucking herdenking. Heel Steyr is links. Niemand zal er komen en jullie labiele idioten zullen daar alleen staan. Wedden?“, zegt het in een haatdragend commentaar, blijkbaar gericht aan de organisatoren. Gezien het feit dat de Afghaan zijn vriendin als een seksslavin hield en haar elk contact en uitgaan verbood, krijgt deze zin een bijzonder speciale smaak.

Volgens Wochenblick waren er vorige week al zo’n 30 mensen bijeengekomen om zich het noodlot van Michelle te herinneren. Gebruikers van sociale media hebben er herhaaldelijk op gewezen dat de wrede moord op het meisje in Steyr niet mogelijk zou zijn geweest zonder een politiek van massale immigratie en open grenzen. De liberale gemeenteraadslid Roman Haider heeft soortgelijke opvattingen naar voren gebracht. Het “welkomstbeleid” van de voormalige rood-zwarte regering was ook verantwoordelijk voor de horrordaad.

De zaak in Steyr heeft grote overeenkomsten met de moord op Mia in Kandel. Ook in Kandel werden de initiatiefnemers van rouw- en herdenkingsactiviteiten beledigd door een linkse gemeenschap. Kort na de bloedige daad in de Pfalz wilde een carnavalsvereniging een kleurrijke flashmob organiseren om te demonstreren voor een kleurrijk Kandel. Er bestaat een medische term voor de reflexmatige partijdigheid voor moordenaars en de culturele achtergronden van de moorden: Het Stockholmsyndroom.

Collectief Stockholmsyndroom een belangrijke bouwsteen in de islamisering

Dit fenomeen, dat vooral in de linkse gemeenschap wijdverbreid is, maar ook in de hele zwart-rood-groene samenleving, wordt nu steeds vaker met succes gebruikt door islamisten, maar ook door eenvoudige criminele migranten om geleidelijk aan door middel van geweld een andere manier van leven en rechtsorde in Europa tot stand te brengen. Omdat de mensen op het huidige westelijk halfrond, in tegenstelling tot 75 of 100 jaar geleden, als gevolg van welvaart en een lange periode van vrede geen idee hebben van oorlogen en veroveringen, kunnen ze niet mentaal omgaan met het nieuwe geïmporteerde geweld, zoals bloedbaden tijdens rockconcerten, kerstmarktaanvallen, groepsverkrachtingen, seksaanvallen op oudejaarsavond, etc. Ze zijn niet in staat om met het nieuwe geweld om te gaan. De gewelddaden worden hysterisch en schizoïde verdrongen, terwijl de daders en hun milieu tegelijkertijd worden verguld.

Een gedetailleerde analyse met de titel “Waarom wij mensen, die ons willen doden, zo erg liefhebben” is te vinden op de website van de exil-Kopten ‘Kopten zonder grenzen‘. Het acht jaar oude artikel is onder andere in het Nederlands en Hongaars vertaald en is actueler dan ooit in het licht van het toenemende gedirigeerde geweld van migranten.

Bron:

Stockholmsyndrom: Warum linke Gutmenschen das islamische Täterumfeld immer in Schutz nehmen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Stockholmsyndroom: Waarom linkse goedmensen altijd de islamitische daders in bescherming nemen

 1. Stockholmsyndroom is inderdaad een juiste naam voor deze psychiatrische Linkse Patiënten. Ook Patricia Hearst en Natscha Kampusch waren hiervan slachtoffer. Maar ook in de Politiek zie ik daar verschijnselen van, bijvoorbeeld: de Politiek heeft de AOW naar de knoppen geholpen maar om nu te bewijzen dat wat zij hebben gedaan goed en dus niet fout is proberen ze nu ook het pensioen naar de knoppen te helpen door middel van een stijging van de pensioenleeftijd, een belachelijke rekenrente en dekkingsgraad en een sterk verminderd pensioenpremieafdrachtpercentage. Immers, wat zij doen is goed en niemand heeft het recht om daaraan te twijfelen. Wat die Pensioenfondsen moeten doen met die 1400 miljard die zij nog in kas hebben vertellen ze er doorgaans niet bij.

  Of kijk naar het gas in Groningen. Oplossing: betrek goedkoop gas uit Rusland en andere landen. Probleem opgelost. In plaats daarvan moet Nederland een kostbare en langdurige energietransitie gaan mee maken. En ga maar niet tegenspreken want je krijgt de wind van voren.

  Of neem de klimaatgekte: de echte en niet meer om te kopen deskundigen zijn het er inmiddels wel over eens dat het klimaat weliswaar aan het veranderen is maar dat niets te maken heeft met de uitstoot van CO2. Het klimaat verandert gewoon en doet dat al miljoenen jaren. Maar ga dat niet vertellen aan de mensen want je wordt voor leip versleten. Nee, de accijns op benzine en diesel moet omhoog want daaruit moet dat bekostigd worden. Dat wil overigens niet zeggen dat we niets aan het milieu moeten doen want ik adem ook liever gewoon frisse lucht in maar dat is een andere discussie.

  En dat zien we ook bij de moslimgekte. Daarom proberen ze ook steeds maar een smoes te verzinnen bij weer eens een aanslag: ‘Nee ben je gek, dat zijn geen echte moslims, dat zijn verwarde terroristen. Dat ze verward zijn geloof ik dan nog wel want normale mensen doen zoiets niet maar ga nu niet zeggen dat dit de enige verwarden zijn.

  Jongens, we hebben een probleem en een groot probleem ook en gelukkig beginnen weldenkende mensen dat steeds meer in te zien. Maar ik heb er goede hoop op dat we al die moslims, (arbeids)migranten, cultuurverrijkers en vergrijzingsoplossers op termijn allemaal weer kunnen terug sturen naar het land van herkomst want hier zitten wij niet op te wachten.

  Overigens, dus wij hebben geen idee van oorlogen, geweld en veroveringen? En dus moslims wel?

  Aha, vandaar dat ze allemaal deze kant op ‘vluchten’, omdat ze het zo gewend zijn.

  Wij zijn inderdaad geen oorlogen meer gewend en dat komt omdat wij ons ontwikkeld hebben naar een bijna fatsoenlijke samenleving. Maar ja, vertel dat maar eens aan een stelletje terrroristen die in de 7e eeuw zijn blijven steken en zich nadien nooit meer ontwikkeld hebben.

  Liked by 3 people

 2. bedonderde burger // december 21, 2018 om 15:18 //

  Ik heb het stuk niet gelezen, het is mij iets te lang. Maar een kleine kanttekening op de titel, ik zie mijzelf echt als links maar niet dit hypocriete gestoorde lifestyle mode links dat niets met links van doen heeft. Dat zich links noemt omdat het zo hip is vandaag. Morgen zijn ze weer wat anders. Er is geen echte linkse partij momenteel in Nederland. Een partij die alle mensen in hun waarde laat maar ook verlangt dat de ander dat dan ook doet, gedogen van twee kanten dus, niet eenzijdig. En verder een links dat staat voor een wat eerlijker verdeling van welvaart. Het afromen van types als Soros hun uit de maatschappij gestolen geld, dat dan door die maatschappij weer in de maatschappij wordt teruggestoken, en niet langer door een schurk als Soros op zijn bizarre zogenaamd filantropische wijze wordt ingezet, om op die manier een eigen legertje van zich links noemende fascisten er op na te houden, dit naast ook veel politici, rechters, journalisten en noem maar op, die hij vermoedelijk met dat geld heeft opgekocht. Wat het kader van links links noemt is niet wat links is. Het kader van links is grotendeels reactionair en zo geldgeil en corrupt als een crimineel maar zijn kan. Zie als voorbeeld het stuk aso Timmermans of al die grootheden bij de VARA. Ook John de Mol en zoon Johnnie noemen zich allemaal min of meer links, zodat ik, als echt links dus fascist en racist ben naar hun smaak. Want ik verzet mij tegen dat links van hen, dat dictatoriale eenzijdige DDR links dat braaf achter de fluitspeler aan loopt te hobbelen. Echt links heeft nog nooit ergens bestaan vanwege de vele dictators die dit meteen in de kiem smoren en omdat echt links tot nu toe enkel theoretisch kan bestaan.

  Like

 3. @BEDONDERDE BURGER Gelukkig schrijf je zelf alleen korte stukjes.

  Zo ik het zie bestaat Links uit 25% fatsoenlijk Links, 65% uit Onfatsoenlijk Links en 10% uit Crimineel Links. Het boeit me niet waar jij je zelf onder schaart. Links of progressief is in ieder geval niet een stroming waar ik bij wil horen.

  Like

 4. Waarom er zoveel moslimknuffelaars zijn….!

  Gastbijdrage door Linsky

  Dat zouden we eens af moeten vragen!

  Als je het nieuws en de gebeurtenissen goed in de gaten houdt, valt steeds op dat de overheden, vooral politici en rechters, nogal welwillend staan tegenover de wereldwijde, massale cultuurverrijking en de daarmee gepaard gaande opkomst van de sharia. Zozeer zelfs dat ze dit soort krankzinnigheid aan het volk opdringen en tegen elke prijs verdedigen. De wijze waarop de MSM geïnstrueerd wordt middels verdraaiingen, manipulaties en zelfs glasharde leugens ten aanzien van de hele multi-cult de volkeren te belazeren spreekt toch voor zich, nietwaar?

  Om nog maar te zwijgen over al die gevallen waarin justitie weigert of niet in staat blijkt de daders van kinderverkrachting aan te pakken.

  Is dat enkel om hun pluche en rechterlijke posities te behouden….lijkt me sterk, want door deze opstelling zijn die juist eerder in gevaar. Teveel mensen worden wakker en ageren en demonstreren tegen deze waanzin.

  Wat is het dan wat zo ontzettend belangrijk is dat deze gruwelijke opzet met alle geweld afgedwongen moet worden?

  De sharia!…..

  Dit maakt pedofilie en vrouwenmishandeling namelijk legitiem!

  Deze zieke pedofiele misdadigheid is overal ter wereld tot in de hoogste regionen doorgedrongen. Vrijwel alle leiders, overheden en machtigen zijn zo door en door verrot, dat ze allemaal chantabel zijn.

  Op subtiele en heel wat minder subtiele wijze wordt al heel lang gezaagd aan de poten van de stoel waarop de samenleving berust,…de hoeksteen, het gezin.

  Kinderen worden steeds meer geïndoctrineerd en geconditioneerd om klaar gestoofd te worden voor de grote slemppartij die deze zieken voor ogen staat en waar ze kwijlend naar uitzien. Ouders worden steeds meer en meer van hun ouderlijk gezag ontdaan. Onder het mom van ‘kinderbescherming’ worden ouders met volslagen uit de lucht gegrepen argumenten en valse voorwendselen uit de ouderlijke macht ontzet, waarbij de kinderen dan worden uit geleverd aan de pedofiele instellingen, te weten vaak gezinnen die al door hun misbruik bij justitie bekend zijn!

  Ouders die zich hiertegen verzetten en te veel ophef maken, krijgen te maken met zware intimidatie en zelfs geüniformeerd machtsvertoon, zoals in het geval van Ben van de Brink. In enkele gevallen zelfs met gevangenisstraf.

  Hier dus in ons eigen land! Het beperkt zich echt niet enkel tot Amerika, Oostenrijk, Duitsland etc., waar de rechters verkrachters van kleine kinderen vrijspreken met het zieke argument dat het nu eenmaal in hun cultuur zit.

  Of de bende daders vrij laat, omdat het slachtoffer psychisch instort en daarom niet meer in staat is een samenhangend relaas te doen van haar verkrachting en mishandeling. (Waarbij natuurlijk onmiddellijk de gedachte opkomt dat men voortaan dus ongestraft kan moorden, het slachtoffer is dan immers helemaal niet meer in staat iets in te brengen.)

  Iedereen die dit soort blogs leest weet waar ik op doel…….. Lees verder >>>> https://ejbron.wordpress.com/2011/12/02/waarom-er-zoveel-moslimknuffelaars-zijn/

  Like

 5. Ik haat ze gewoon, ieder die aan mijn kind komt haat ik…
  Dat zouden meer mensen moeten doen!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s