Nieuw

Spaanse rechtse partij breekt historisch record met 50 keer meer support

Santiago Abascal (Vox) - Foto: Facebook

De socialistische regering van Spanje zou in de problemen kunnen komen nu een populistische partij de peilingen in het land bestormt.

De rechtse VOX-partij (ECR) in Spanje heeft aan kracht gewonnen en bij elke opiniepeiling blijkt ze hoger te staan. Gisteren werd onthuld dat VOX in de poll van Metroscopia een recordhoogte heeft bereikt.

Ze zitten nu op 11,5 procent, wat zou betekenen dat ze een regering zouden kunnen vormen als er vandaag verkiezingen zouden zijn. Bij de laatste verkiezing, vergaarden zij 0.2 procent.

Bron:

Spanish right-wing party breaks all-time record gaining 50 times more support

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Spaanse rechtse partij breekt historisch record met 50 keer meer support

 1. antiislamnu // december 21, 2018 om 11:13 //

  Goed nieuws maar veel te laat de asielparasieten zijn al vollédig uitgezaaid over Europa alleen het compleet uitsnijden van deze parasieten zou nog een kans op overleven kunnen zijn.
  Opzoek dus naar een wijze geneesheer ik denk dat zijn naam begint met een H en zijn medicijn met een G

  Like

 2. Denk dat Sinterklaas ook VOOR deze partij gestemd heeft.

  Like

 3. Claudia M. // december 21, 2018 om 13:03 //

  Het allerlaatste wat Spanje nodig heeft, is nog een mega kostenpost erbij. Ze hebben het gelukkig snel door. Het is onmogelijk al deze mensen hier in Europa te moeten verzorgen, want daar komt het gewoon op neer. Veelal ongeschoold en nergens inzetbaar, uit een compleet andere cultuur met een ideologie die ook nog eens vertelt, dat het hun volledige recht is hier ongebreideld gebruik van te mogen maken, gaat ‘m toch niet echt worden!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s