Nieuw

Onderzoek: wie bio eet, zorgt voor ontbossing

Links sloopt de natuur, het klimaat, de Aarde en de mensheid in zijn geheel.

Gister een heel stukkie over het huis van Jesse Klaver weggegooid omdat een of andere cultuur-terroristische site eerder was, maar toch nog maar even kijken dan wat ik ook weer in de prullenbak gegooid had:


De Haagse woning van Jesse Klaver blijkt een gifbelt te zijn, nu hij zijn woning te koop gezet heeft, omdat hij Den Haag ontvlucht.

Het pand heeft volgens een makelaarsite slechts energielabel D.

En van energielabel D gaan eekhoorntjes en pasgeboren lammetjes dood, slaan de zeeën zwart uit en regent het as, steenkool en gloeiende lava uit het hemeldak.

Niet alleen Klavers’ huis is lang niet zo groen, ook zijn auto is weinig duurzaam. De GroenLinks-voorman bekende eerder in televisieprogramma Pauw dat hij een grote dieselbak heeft, een Volvo V70 1.6 EdrivE.

En als de peilingen weer eens tegenvallen rijdt hij zo lang hij kan rondjes in dat uitstootvehikel van hem om hier het klimaat te verzieken met extra veel fijnstof voor alle longpatiënten om zich dan vervolgens, als het halve electoraat longemfyseem heeft, op te werpen als de milieumessias.

’s Avonds thuis na een vermoeiende dag milieuvernietigen trekt hij dan zijn eikeltjespyjama aan om vanaf de bank petflessen en halve liters afgewerkte stookolie in zijn milieuvriendelijke allesbrander te mikken: (foto)


Dat was gisteren. Ook gisteren was dat GroenLinks de Noordzee om wil gaan ploegen. Want je moet natuur vernietigen en bomen kappen om het milieu te redden denken ze bij links. Dat is datzelfde GroenLinks (en de Partij van de Vissen) dat de pulsvisserij wilde verbieden omdat dat de zeebodem aan zou tasten en betonblokken in zee gooit om vissers mee te vermoorden.

En nu eten ze ook nog het bos op

Biologisch voedsel blijkt een drama voor het klimaat.

Omdat de opbrengsten van normale aardappelen of groente hoger is dan bij de bio-variant, is voor bio een grotere landoppervlakte nodig voor dezelfde hoeveelheid voedsel.

Elke extra hectare gekapt bos betekent het vrijkomen van de in bomen en struiken opgeslagen CO2. Meer bio betekent zo helaas meer uitstoot.

Kan GroenLinks eindelijk ophouden met het vernietigen van de Aarde, mijn kinderen moeten er nog op leven. En pak eindelijk eens het echte probleem aan, het probleem dat de grootste impact heeft: de Afrikaanse bevolkingsexplosie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Onderzoek: wie bio eet, zorgt voor ontbossing

 1. zouden we nu eens CHINA, INDIA, INDONESİE en geheel AFRIKA ontmensen in plaats van ontbossen, dan zouden heel veel problemen in één keer zijn opgelost.
  maar hoe lössen we die mensen op? dit wordt alleen al een regelrechte milieuramp vrees ik.
  alleen atoomstraling dood de dodelijke bacteriegassen van zulk een omvangen menselijke kadaver bergen.

  Like

 2. Alle deelname aan het economische systeem is natuurvernietiging, ook die globalistische bio-meuk. Rechtstreeks kopen bij de lokale boer of in de tuin een boerderij beginnen is de enige minst belastende ‘bio’-optie maar dan moet iemand zoals Jesse Klaver zich verlagen tot het ordinaire volk en kan hij het niet meer veroorloven om urenlang rondjes te rijden.

  Like

 3. Von Puffelen // december 22, 2018 om 18:19 //

  Fuck veganisten en vegatariërs.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s