Nieuw

Macron bereidt inzet met chemische wapens voor tegen de Gele Hesjes

Frankrijk bereidt “als laatste redmiddel” chemische wapens voor die in Parijs kunnen worden ingezet om de demonstranten die zich bij de protesten van de Gele Hesjes tegen de politiek van Macron hebben aangesloten uit de buurt van belangrijke gebouwen te houden, waaronder de wereldberoemde Arc de Triomphe, die al aangevallen is.

Het handelt zich, onder andere, om een verzwakt chemisch poeder dat betogers meteen elimineert en in 10 seconden door middel van een aantal gepantserde voertuigen, die nu worden voorbereid, kan worden verspreid over een gebied dat overeenkomt met zes voetbalvelden. Het voornemen is een uiting van de wanhoop van de politie en de regering van Macron die de rellen niet onder controle kunnen krijgen.

Voorheen werden waterkanonnen en traangas gebruikt tegen de demonstranten. Tijdens de laatste onrust op zaterdag werden alleen al in Parijs 168 actievoerders  gearresteerd.

De onrust heeft nu vijf weken geduurd, vooral in de weekenden, en is geëscaleerd. Het chemische wapen zal nu worden gebruikt als niets anders helpt om de demonstraties te breken.

Het besluit is omstreden omdat Frankrijk, net als veel andere landen, de Haagse Conventie heeft ondertekend die het gebruik van chemische wapens verbiedt. Als het in gebruik komt, dan is het de allereerste keer in Frankrijk.

Bron:

France prepares ‘last resort’ chemical weapon that can be smothered around Paris to keep Yellow Vest rioters away from key buildings as anti-Macron protests continue
Macron förbereder insats med kemiska vapen mot Gula västarna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7487 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

22 Comments on Macron bereidt inzet met chemische wapens voor tegen de Gele Hesjes

 1. Frans Gerards // december 21, 2018 om 09:43 //

  Dus hij wordt gewoon een door de EU legaal gemaakte oorlogsmisdadiger. Ook het nieuws wordt met geweld omgetoverd tot wat de EU wil horen, nietwaar mijnheer Verhofstadt.

  Liked by 1 persoon

 2. eerst maar zien of die chemische wapens worden ingezet

  Like

 3. Annemarie // december 21, 2018 om 10:42 //

  Ik heb gelijk de eu is niks anders dan een nazi’s kamp .
  Chemische wapens toegestaan en je hoort niemand van de eu
  Alle politiek lijders zijn fascisten.

  Liked by 1 persoon

 4. Als dit chemische wapen inderdaad zou worden ingezet dan zal de hele zaak snel gaan escaleren.
  De volgende stap zou dan zijn dat een deel van de betogers vuurwapens gaat inzetten ter zelfverdediging en dan zitten we dus in de beginfase van een burgeroorlog.

  Macron speelt met vuur en zou er goed aan doen af te treden en nieuwe verkiezingen uit te schrijven. Maar de kans is dan niet gering dat er dan een populist aan het bewind gaat komen die de wil van het volk respecteert en dus de grenzen gaat sluiten en vervolgens een begin gaat maken met het daadwerkelijk uitzetten van de talloze uitgeprocedeerde asielzoekers.

  En dit scenario moet tot iedere prijs worden voorkomen, al zou dit duizenden Fransen het leven gaan kosten. Want volgens de gevestigde politieke elite is de huidige vluchtelingenchaos een logisch gevolg van het koloniale verleden van Frankrijk (o.a. Marokko, Algerije en Tunesië).

  Misschien zit daar een zekere kern van waarheid in. Maar dat hoeft nog niet te betekenen dat West-Europa ongeveer de helft van de bevolking van Afrika hier toegang zou moeten verschaffen in het kader van een aantal linkse hobby’s waaronder omvolking, diversiteit, de strijd tegen de vergrijzing en de wereld is van iedereen.

  De grenzen van de opnamecapaciteit zijn inmiddels ruim overschreden, de voorsteden van Parijs zijn omgevormd tot getto’s, dus moslimenclaves, waar binnenkort alleen nog de sharia zal gelden als wetgeving.
  En komt die burgeroorlog niet nu, dan breekt die onherroepelijk in de nabije toekomst uit als de moslimpopulatie dermate is toegenomen dat er een islamitisch kalifaat zal worden uitgeroepen binnen Frankrijk.

  De Paus heeft al gecapituleerd, evenals Angela Merkel. En Macron zit nu op hetzelfde spoor van collaboratie met de islam om zodoende bepaalde financiële en economische belangen voorlopig veilig te kunnen stellen.

  Het wordt hoog tijd dat de macht van de bureaucraten en technocraten in Brussel een halt wordt toegeroepen. Is het niet via de stembus dan maar met andere middelen waarbij het historische jaar 1789 als het ultieme voorbeeld zal gaan gelden.

  Toen ging het om de toekomst van Frankrijk, nu gaat het om de toekomst van geheel Europa.

  Liked by 1 persoon

 5. Macron is Bang,Macron is HEEL Bang en de hele EU is Bang en dat hij Chemishe wapens in gaat zetten is ZEKER.
  Maar zoals vele Jakhalzen zal hij snel toeslaan en de benen nemen en weg kruipen .het Franse volk pikt het niet meer en willen hun land terug maar zij hebben nu niet alleen te maken met Aristocraten maar ook met HEEL VEEL VOETVOLK van Buitenlandse Afkomst als tegenstander die overal in geïnfiltreerd zijn en van uit Moskeen bewapend worden want die opdracht hebben zij dus Europianen moeten massaal al deze figuren verwijderen het is 5 voor 12 goedschiks of kwaadschiks.

  Liked by 1 persoon

 6. Von Puffelen // december 21, 2018 om 12:32 //

  @ Horatius // december 21, 2018 om 11:05 //

  In 1789 werd de macht gegrepen door de jesuits met als zetbaasje de usefull idiot Napoleon, er moest even wat adel worden geruimd.
  Alleen het voetenwerk werd door het gepeupel verricht (zoals gebruikelijk).

  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread325160/pg1

  Like

 7. Het gaat morgen een extreem grimmige dag worden, zie ik alweer.
  En dat zal alleen maar erger worden als hij werkelijk die chemische wapens gaat inzetten tegen eigen burgers.
  Op deze manier vergroot Macron alleen maar de kans dat hij op een gruwelijke manier ten einde komt!

  Liked by 1 persoon

 8. Hb. Schwarz // december 21, 2018 om 13:27 //

  En de EU had zo,n grote smoel over Assad en Saddam, weet u nog.
  Chemische wapens en veel doden schreeuwden de politiek getinte media.
  Er moest hard ingegrepen worden in alliantie in Syrië en Libië weet u nog en het gebeurde.
  Men had nu een motief!!! En dan zal nu die idioot, de gestoorde lakei van Brussel hetzelfde even gaan doen! Notabene op zijn eigen volk. Dit is niet gewoon dom, maar oerstom en geeft aan wat hun agenda is.
  Geloof mij dat is het sein voor EU brede onlusten, welke uit zullen monden ( wat niet te hopen is) in de eerste grote burgeroorlog, EU breed.

  Liked by 2 people

 9. scherpschutter1943 // december 21, 2018 om 14:27 //

  Het gaat nu echt worden in Parijs. Dit wordt echte oorlog. We gaan het zien. Ben benieuwd wat het leger doet. Van de politie verwacht ik alleen dat ze er nog harder opslaan. Laten die agenten wel beseffen dat zij oiok burgers zijn van frankrihjk en zich niet alles kunnen veroorloven wat Macron hen opdraagt.

  Like

 10. Kraftavilqa // december 21, 2018 om 15:29 //

  Zo, zo, macrons ware gezicht een klassieke totalitaire dictator wat een habbezakker.

  Like

 11. paulzwueste // december 21, 2018 om 15:32 //

  Voor mij is het kristalhelder duidelijk dat het leger gaat ingrijpen als Macron chemische wapens zal inzetten.
  Wat er daarna ook gaat gebeuren, Macron zal moeten aftreden en berecht worden.

  Like

 12. Gladiator // december 21, 2018 om 15:35 //

  Gewoon even feitelijk van wat ik gezien heb op vele video’s!!

  Politie gebruikt (zoals meestal trouwens) BUITENPROPORTIONEEL GEWELD, en dit feit is in principe geregeld in de geweldsinstructie voor politie en overheidsdiensten!

  Als voorbeeld: 5 tot 6 man politie blijven met wapenstokken slaan op iemand die reeds geruime tijd op de grond ligt.
  Verder valt hierbij op dat de wapenstok op een manier gebruikt wordt die niet mag, NOOIT MAG, en wel omgekeerd en met de punt cq achterkant naar beneden zodat deze een keihard stootwapen wordt!!!
  Een verkeerde klap op bijvoorbeeld een nier of long kan en heeft meestal FATALE gevolgen!!
  In het aangezicht geeft dit een mega letsel met als beste optie een breuk van het jukbeen!!!

  Hier in dit geweldige kutland gaat het ook zover komen en bedenk dan aub wel wat te doen, en begin niet met denken als je de klappen over je lichaam begint te voelen, en ik bedoel DAADWERKELIJK te voelen…..want dan ben je met zekerheid verloren!
  Elke dag wachten en toetsenbordtijger spelen gaat dit alleen maar erger maken!!

  Maar oké, ik wacht en tel dagen!

  Gladiator

  Like

 13. Gladiator // december 21, 2018 om 15:42 //

  Ps

  Iedereen is hier zo aan het afgeven op ene MACRON echter bedenk hierbij wel dat het niet Macron is die de wapenstokken hanteert alsmede dit vuile gas inzet cq gaat inzetten!! Hij geeft slecht de opdracht hiertoe!!!
  Dit kon hij aan mij doen zo vaak als hij wou, IK zou dit geweld in deze mate en tegen deze mensen met zekerheid niet toepassen!!

  Een politieagent behoort de BEVOLKING TE ONDERSTEUNEN maar blijkt steeds vaker, en meestal dom en onwetend wat NIET ALS EXCUUS mag dienen, loopjongen, uitvoerder en slager van elitepoppetjes welke denken dat ze zich alles kunnen veroorloven waaronder het continue afpersen van de totale bevolking!!
  Gladiator

  Like

 14. tim pietersen // december 21, 2018 om 16:09 //

  lol annemarie…. je bedoelt communistische gulag

  Liked by 1 persoon

 15. tim pietersen // december 21, 2018 om 16:12 //

  @ von pufffelen (ignatius de loyola was joods alsmede fiancierders zoals de leon)

  de huidige jezuiten paus heeft een rabbi genaamd abraham skorka (zoek maar op)

  Like

 16. Er is maar één oplossing…

  De 2 gebouwen Brussel en Straatsburg invliegen met 2 afgetankte doch onbemande vliegtuigen

  De twin towers zijn ook neer gehaald door de Europese unie om de boel bewust te laten escaleren.

  Like

 17. tim pietersen // december 21, 2018 om 18:00 //

  “De twin towers zijn ook neer gehaald door de Europese unie om de boel bewust te laten escaleren.” LOL @ comedian

  Like

 18. Macron’s helicopter staat al klaar of misschien is “hij” al vertrokken?

  Like

 19. En zoals altijd waren de toezeggingen natuurlijk alleen bedoelt om tijd te winnen voor de tegen aanval. Dit gaat de gele vestjes kosten.

  Like

 20. The Plan to Force Multi-cultural Breeding in Europe

  Like

 21. Trudeau’s Spending is Out of Control

  Like

 22. Taiwan’s ‘yellow vests’ hit the streets of Taipei

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s