Nieuw

Kerstboom in Israëlisch winkelcentrum leidt tot woede: ‘Ontworpen om iedereen die zich als jood identificeert te schaden’

kerstboom in ashdod winkelcentrum via twitter

Volgens de plaatsvervangend burgemeester is het christelijke symbool een schande

Haaretz:

Plaatsvervangend burgemeester van Ashdod, de thuishaven van grote aantallen immigranten uit de voormalige Sovjet-Unie, eist dat “de schande wordt verwijderd”.

Een kerstboom die op maandag is opgericht door het management van de Big Fashion mall in Ashdod veroorzaakt controverse in de havenstad ten zuiden van Tel Aviv.

De ultra-orthodoxe vertegenwoordiger van de Shas partij zegt dat decoraties een ‘schande’ zijn, gericht op het schaden van de joodse identiteit. 

Hij riep de Big Fashion Mall op om de “schande” te verwijderen.

Het winkelcentrum had op eerdere kritiek gereageerd door maandag naast de gesnoeide boom een reusachtige menora op te richten, terwijl het Joodse feest van Hanukkah ten einde liep.

Het bedrijf zegt dat het een ‘Europese sfeer’ probeert te brengen en geen enkele intentie heeft om christelijke tradities te introduceren. Nee, stel je voor zeg. Dat doe je maar in Saoedi-Arabië, misschien dat ze er daar voor open staan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

7 Comments on Kerstboom in Israëlisch winkelcentrum leidt tot woede: ‘Ontworpen om iedereen die zich als jood identificeert te schaden’

 1. antiislamnu // december 21, 2018 om 11:18 //

  Like

 2. trebor2110 // december 21, 2018 om 11:45 //

  De ultra-orthodoxe vertegenwoordiger van de Shas partij zegt dat decoraties een ‘schande’ zijn, gericht op het schaden van de joodse identiteit.

  Hoe kan je je als uitverkoren volk schade oplopen door een geminachte andere partij daar sta je dan toch boven of is het zieltje toch te teer ,, vies volk .

  Like

 3. templars2017 // december 21, 2018 om 21:44 //

  Aha ,dus een christelijk symbool is een schand voor de joodse gemeenschap , en dat mag wereldwijd verkondigd worden als een duidelijk standpunt ,waarom mogen wij dan geen schande spreken over moskeeën en alles wat daar rond hangt en gebeurd? Waarom wordt dit niet veroordeeld als racistische praat? Waarom mogen zij wat wij niet mogen?

  Like

 4. Germaans Roosje // december 22, 2018 om 01:08 //

  Die boom een christelijk symbool? Echt niet, het is een heidens gebruik, duizenden jaren ouder dan moderne sprookjes als christendom of islam.
  Anders gezegd, het is een pre-christelijk Europees symbool !
  Dat hoort exact bij déze nacht, Yule, oftewel midwinter, winterzonnewende, de langste nacht. en daarom hangen we overal extra lichtjes op

  Liked by 1 persoon

 5. Helemaal goed, Germaans Roosje.
  Yeshua kwam met Sukkoth ter wereld als JHWH in mensengestalte, dat was dan end sept/begin okt..
  De RK kerk heeft in haar antisemitisme alle aspecten van de Tora vernield en verruild voor heide dom en bij de Mithras-afgoderij en zonaanbidding dit wonder van de menswording van JHWH geplakt op 25,26 dec., de sabbat (zaterdag) op zon-dag gezet.
  En ipv Pesach het voorjaarsvruchtbaarheidsfeest ter ere van Astharte, easter.
  Shabbath shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  https://tora-yeshua.nl/2014/12/kerst-puur-heidendom-jhwh-kwam-in-yeshua-op-aarde-met-sukkoth/

  Like

 6. The Capitalist Origins of Christmas

  Like

 7. De boom is onschuldig, stukje natuur, lekker groen in de winter en ruikt heerlijk
  Thats all folks

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s