Nieuw

James Mattis neemt ontslag om de troepenterugtrekking uit Syrië

James Mattis

Het nieuws over het ontslag van de Amerikaanse minister van Defensie James Mattis kwam slechts een dag nadat president Donald Trump het besluit aankondigde om alle 2.000 manschappen uit Syrië terug te trekken, nadat hij de overwinning op ISIS had uitgeroepen. Is dit toeval?

In een uitgebreide ontslagbrief schreef Pentagon-chef Jim Mattis dat Donald Trump het recht had om een ​​minister van Defensie te hebben “wiens standpunten beter zijn afgestemd op die van u”, waardoor velen verbaasd zijn over de reden achter zijn plotselinge beslissing om het Witte Huis te verlaten.

Hoewel hij niet direct vermeldde dat zijn vertrek verband hield met het besluit van Trump om de Amerikaanse troepen uit Syrië terug te trekken, begonnen velen te speculeren dat de aankondiging van Trump de laatste druppel was.

Mooi, in Afghanistan hebben we ook niks te zoeken:

De loyaliteit van deze democraat ligt waarschijnlijk bij een ander landje in het Midden-Oosten:

En Guy Verhofstadt ziet gelijk weer aanleiding om iets te schreeuwen over een EU-leger:

Bron:

#MattisOut: What is the Real Reason Behind Pentagon Chief’s Resignation?

Het is goed nieuws als alle slechterikken het slecht nieuws vinden. Mattis was een sta in de weg voor vrede, een tegenstander van normalisering van de betrekkingen, een onderdeel van het moeras.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on James Mattis neemt ontslag om de troepenterugtrekking uit Syrië

 1. De burgeroorlog in syrië was mogelijk omdat ‘wij’ de ‘rebellen’ steunden, door het verscheuren van het land wist isis zich daar te vestigen oa als ‘rebellen’. Obama ging isis in syrië bestrijden maar weigerde boots on the ground en vertelde dat de strijd generaties zou gaan duren. Trump komt aan het roer, zet boots on the ground en de strijd is binnen afzienbare tijd gestreden. En nu wat, nu moeten de amerikaanse troepen daar eeuwig blijven terwijl obama niet eens boots on the ground wilde. Isis is nu verslagen in syrië dus de troepen kunnen weg want de klus is geklaard, dat was de enige reden voor boots on the ground, het is dat Trump aan het roer kwam want anders waren de troepen daar nooit geweest en zouden we nu nog continu naar onthoofdingsfilmpjes kijken waar de beul tekeer gaat tegen een amerikaanse president. Is het jullie niet opgevallen dat sinds Trump aan het roer staat er geen onthoofdingsfilmpjes zijn geweest en ook geen filmpjes waar tegen de president van de vs tekeer gegaan wordt terwijl ze aan Trump een veel hardere dobber hadden dan aan obama. Opvallend, niet!!

  Ongeacht wat Trump doet zijn haters blijven haten en zullen wat hij doet afkeuren ongeacht of het hypocriet, tegenstrijdig of regelrechte onzin is, het maakt niet uit voor de haters. Blijf zelf nadenken, hiermee bewijst hij geen warmonger te zijn en ook niet aan de leiband van israël te lopen of in dienst is van het mic. Waren de troepen daar gebleven dat hadden ze hem beschuldigd van wat ik net aanhaal. De Trump haat is heel erg ziek.

  Like

 2. Good riddance to bad rubbish. Mattis is een bloeddorstige psychopaat. Israel zal wel balen dat hij nu niet meer voor hun karretje gespannen kan worden.

  Like

 3. Breakdown on how Mueller Teams spent $30M TAX PAYERS MONEY

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s