Nieuw

GoFundMe heeft al 2.5 miljoen binnen om de muur te bouwen nu Trump het af laat weten

Trump is niet van plan de muur te bouwen, omdat zijn grote donoren dat ongewenst vinden.

Trump heeft het moeras niet drooggelegd, maar is er slechts net niet in verzopen. De ‘powers that be’ bepalen nog steeds wat er gebeurt. Wat er in Syrië gebeurt moeten we eerst nog maar zien tenslotte. De ‘powers that be’ willen van de blanken af en daarom mag er geen muur komen rond blanke landen, dat recht is voorbehouden aan joodse en islamitische landen, veel moeilijker is het niet.

Trump was in de eerste twee jaar van zijn termijn, met een meerderheid in het Huis, in een betere positie dan nu om de muur te bouwen. Het kan nog steeds, er zijn meerdere opties, maar er is geen enkel argument dat rechtvaardigt om te wachten tot je de meerderheid in het Huis en/of Senaat kwijt bent. En het is traditie dat bij de tussentijdse verkiezingen de zittende president minstens een van de twee kwijtraakt.

De huidige situatie had iedereen dan ook aan kunnen zien komen. Hij had die muur in de eerste twee jaar moeten bouwen, en hij had, zoals beloofd op elke verkiezingsrally, daar op dag één mee moeten beginnen.

Het is natuurlijk symbolisch, maar er is wel al 2.5 miljoen opgehaald.

En inderdaad. Wat let je, begin gewoon die muur te bouwen. Ik weet uit eerste hand van Arizona dat de grens op sommige plaatsen door privé-milities bewaakt wordt, omdat burgers het zat zijn en die huren gewoon wat mannen in. Dat kan daar. Dan kun je ook een muur bouwen lijkt me. Trump is niet de enige die kan bouwen.

Mensen willen een muur. Daar hebben ze voor gestemd. Als de overheid niet doet waar ze voor verkozen is, moet het volk het zelf maar doen. En als dan blijkt dat het volk de zaken beter aanpakt kan in een beweging door daarna die overheid uit zijn functie gezet worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on GoFundMe heeft al 2.5 miljoen binnen om de muur te bouwen nu Trump het af laat weten

  1. It ain’t over till the fat lady sings.

    Like

  2. Als je nu z’n twitter bekijkt dat voert hij de druk enorm op door oa te zeggen met ‘nee’ absoluut geen genoegen te nemen, te dreigen met een shutdown en dat op een moment dat iedereen dacht dat de strijd gestreden was, zelfs zogenaamde Trump aanhangers die al met allerlei lelijke woorden kwamen. Ik ga nog niet te vroeg juichen maar deze tactiek kan zomaar slagen, ik zal iig duimen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s