Nieuw

Denemarken voert verplicht handen schudden in – moet voorkomen dat islamisten staatsburgers worden

Het Deense parlement heeft nu een nieuw “handen schudden-wet” goedgekeurd die immigranten dwingt de hand te schudden om Deense staatsburgers te worden.

Het Deense Folketing (parlement) heeft nu het wetsvoorstel van de regering goedgekeurd dat immigranten dwingt om tijdens een ceremonie de burgemeester van de gemeente waar ze verblijven de hand te schudden om het Deens staatsburgerschap te krijgen.

Het doel is dat immigranten in een naturalisatieproces worden gebracht wanneer ze naar het land komen.

Sommige moslims en linkse activisten zijn woedend op deze beslissing, die islamisten uit het land kan houden.

Het handen schudden is namelijk niet iets wat alle moslims willen doen.

De Deense minister van Buitenlandse Zaken Inger Støjberg is van mening dat de wet effectief kan zijn om islamisten uit het land te weren, omdat zij zich zullen terugtrekken van de handen schudden ceremonie. Ze heeft zelf daar reeds bewijs van.

Een paar weken geleden nam ze deel aan een discussie met een woordvoerder van de islamistische Hizb ut-Tahrir, vertelt ze aan TV2. Hij zei expliciet dat hij geen Deens staatsburger zou zijn geworden als deze regels van toepassing waren geweest toen hij naar Denemarken kwam.

– Ik vroeg hem of hij zijn volgelingen in Hizb ut-Tahrir deze nieuwe wetgeving wilde doorsturen, en hij zei dat hij het zou doen. Dat is precies wat we willen bereiken met deze naturalisatieceremonie, zegt Inger Støjberg aan TV2.

Bron:

Danmark inför handskakningslag – hindrar islamister från att bli medborgare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Denemarken voert verplicht handen schudden in – moet voorkomen dat islamisten staatsburgers worden

 1. Juist, eerst fatsoen bijbrengen en dan toelaten. Oh, je wilt dat niet? Prima, toevallig gaat er over een uur weer een vliegtuig richting Midden-Oosten. Zorg er voor dat je er in zit!!!

  En als handen schudden niet iets is wat alle moslims willen doen…. leer maar oftewel INTEGREER!!!!!

  Like

 2. trebor2110 // december 21, 2018 om 15:31 //

  eerst even aan me zak gekrabd toen even die holtor weer naar binnen geduwd en daarna me snotneus met me hand afgeveegd , wie wil er nu nog een hand van me .

  Kijk dat we hier in het westen elkaar de hand geven , maar ik vind niet dat je iemand dat kan verplichten , ik geef ook vaak geen hand maar stel me wel netjes voor .

  Like

 3. tim pietersen // december 21, 2018 om 16:15 //

  goed plan! verbied ook meteen kindergenitale mutilatie en en halal slachten.

  daaaaaaaag salafisten

  Liked by 1 persoon

 4. Eenmalig handenschudden zegt niets, daar stappen ze wel overheen als ze een verblijfsvergunning krijgen. Dus dagelijks of minimaal 7x in de week handenschudden maar wel eerst handjes wassen.

  Like

 5. Van de mensen wil je geen hand
  Ik geef liever een varken een kus dan deze mensen een hand.

  Like

 6. Rot dan op, marginale pedo-aanbidders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s