Nieuw

YES – Trump: Het leger gaat de muur bouwen

Eindelijk. Dat zal tijd worden. Sowieso, wat heb je aan een muur als er niet ook een leger op staat. Al onze Europese stadsmuren waren militaire fortificaties.

Muren zijn bedoeld om de vijand buiten te houden, muren hebben hetzelfde doel waar legers voor opgericht worden. Muur en leger is bijna synoniem.

Hij had het gelijk moeten doen op dag 1 na zijn aantreden. Dat is wat hij beloofd heeft, dat is waar hij op verkozen is. Al de rest is bijzaak. Wat heb je er aan als de economie weer begint te draaien maar je stad wordt overgenomen door niet-blanken waardoor het gegarandeerd een hellhole zal worden.

Zal het dan eindelijk?

En wat maakt het uit of Mexico betaalt. Belangrijker is om al die Mexicanen in het Zuiden van de VS terug te schoppen. Californië is een shithole geworden, Texas heeft voor de laatste keer Republikeins gestemd. ‘It is not the economy, stupid’, it is demographics!

Het was trouwens Mr.: ‘Tear down that Wall Mr. President‘, volgens sommigen de beste president ooit, die verantwoordelijk was voor de Mexicanisering van Californië door miljoenen te legaliseren. Het absolute begin van het absolute einde.

Volgens de Anti-Defamation-League, deze man is ADL Washington Counsel and Director, werken muren niet:

Als muren dan niet werken. Dan kunnen we deze vast wel voor een zacht prijsje van je overnemen:

Jullie bondgenoot Saoedi-Barbarije heeft een muur:

En die wordt gebouwd door die andere muur-specialisten, de Duitsers. Zelf moeten ze er niks meer van weten, maar voor onze vijanden bouwen ze ze graag. De Turken bouwen een muur omdat het effectief is. Marokko heeft een muur om negers buiten te houden. Die muur van China heeft heel lang goed gewerkt maar die hebben besloten moslims in heropvoedingskampen te stoppen omdat dat nog beter werkt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (555 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on YES – Trump: Het leger gaat de muur bouwen

 1. Von Puffelen // december 20, 2018 om 21:05 //

  Ann Coulter heeft er een andere kijk op.

  http://www.informationliberation.com/?id=59585

  Like

 2. Ik zag net haar interview eerder op die dag.

  Zó, wat ging die een potje los zeg.

  (helaas paar uur geleden al weggeklikt anders zou ik de link even geven)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s