Nieuw

Verschrikkelijk ongeluk? Duitsland: auto raast in bushalte – 1 dode, 9 gewonden

Nog maar drie jaar geleden zou een politierapport nauwelijks ter discussie zijn gesteld; vandaag is de eerste gedachte: is dit echt een verschrikkelijk ongeluk dat mogelijk is veroorzaakt door een zelfmoordpoging? De “man” zou “mogelijk” opzettelijk de mensenmassa bij een bushalte in Recklinghausen zijn ingereden – een vreselijk resultaat: één dode en negen gewonden. Kiest iemand die een einde wil maken aan zijn leven voor een menigte bij een bushalte? Misschien is de “man” ook gewoon “verward”? En ongeval klinkt toch ook veel beter dan autoterreur?

Het beeld van 20-12-2018:
Een personenauto is in volle vaart in een menigte bij een bushalte gereden – mogelijk opzettelijk. Eén vrouw (88) is overleden, negen mensen (17-67) zijn gewond geraakt, sommigen ernstig, zes zijn in het ziekenhuis opgenomen.

Volgens de eerste bevindingen van de politie verliet de auto donderdag om 14.52 uur plotseling de autoweg. De chauffeur (32) uit Herten reed vervolgens over de tegemoetkomende rijstrook naar de groep toe. Er blijken verschillende personen te zijn aangereden. Misschien heeft de man het bewust gedaan. Politiewoordvoerster Ramona Hörst: “Er zijn eerste aanwijzingen voor een mogelijke zelfmoordpoging van de man”.

De brandweer is begonnen met een grootschalige operatie. Brandweerlieden hebben de bestuurder uit de auto bevrijd. In tegenstelling tot wat aanvankelijk werd beweerd, zat hij niet geklemd in het wrak.

Bron:

Schrecklicher Unfall? Recklinghausen: Auto rast in Bushaltestelle – 1 Tote, 9 Verletzte

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Verschrikkelijk ongeluk? Duitsland: auto raast in bushalte – 1 dode, 9 gewonden

  1. Ik kan aan de huid zien of ie verward was en bezig met zijn onwelwording.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s