Nieuw

Rechter zegt dat V.N.-regels vereisen dat gedeporteerde migranten worden teruggevlogen naar de VS

De Verenigde Staten stemden er in 1980 mee in om de regels van de Verenigde Naties inzake vluchtelingen ten uitvoer te leggen. Dit betekent dat een groep recent uitgezette migranten terug moet worden gevlogen naar de VS en een nieuwe kans moet krijgen om asiel te krijgen, verklaarde een democratisch benoemde rechter op 17 december.

“Het congres maakte duidelijk dat het met de afkondiging van de Vluchtelingenwet de bedoeling had om de binnenlandse wetgeving van de Verenigde Staten in overeenstemming te brengen met het [V.N.] Protocol”, verklaarde rechter Emmet Sullivan in reactie op een ACLU-proces voor verschillende migranten tegen het asielbeleid van voormalig procureur-generaal Jeff Sessions. Sullivan voegde eraan toe: “Het nieuwe geloofwaardige angstbeleid is willekeurig, grillig en in strijd met de immigratiewetten,” en moet dus worden weggegooid.

Op hun beurt moeten de migranten nog een kans krijgen om asiel en burgerschap in de Verenigde Staten te winnen volgens de regels die door de ambtenaren van President Barack Obama’s zijn opgesteld, zei het besluit in Grace v. Sessions, beslist in het U.S. District Court in Washington D.C.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Rechter zegt dat V.N.-regels vereisen dat gedeporteerde migranten worden teruggevlogen naar de VS

 1. Dat is nog maar het begin van wat er nu gaat gebeuren met de goedkeuring van het marakeshpackt.maar het zal Henin Amerika denk ik niet lukken daar Trump uit de VN is gestapt

  Like

 2. paulzwueste // december 20, 2018 om 17:00 //

  Trump blijft lachen.
  Die heeft het keurig geregeld voor de VS, en is nu met dat gedoe aan de Mexicaanse grens en z’n vluchtelingen c,q, islam-beleid, al bezig aan z’n herverkiezing in 2020.

  Like

 3. tim pietersen // december 21, 2018 om 16:07 //

  deporteer die rechter

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s