Nieuw

Peperkoekmannetje wordt geslachtsneutraal en heet nu Peperkoekpersoon

De leden van het Schotse parlement zullen zich tijdens het kerstfeest van dit jaar overmoedig voelen, nadat ze besloten hebben om de naam van het Peperkoekmannetje te veranderen in Peperkoekpersoon, zodat ze bij de vrouwen geen ongenoegens kunnen opwekken.

De maatregel is een strategie die gericht is op de bestrijding van seksuele intimidatie. Het gewelddadige en agressieve Peperkoekmannetje zou ongewenste verkrachtingsscenario’s in de hoofden van de de Schotse dames kunnen oproepen, dat is de reden waarom de delicatesse nu wordt geslachtsgeneutraliseerd. Staat de angst voor mondeling contact met de knapperige boef op de voorgrond?

De ommezwaai werd door sommigen, waaronder de Schotse conservatieve spreekbuis Annie Wells, niet goed ontvangen:

“Het Schotse parlement heeft zeker betere dingen te doen dan zich zorgen te maken over wat men als Peperkoekmannetje betekenen moet? Dit is een absoluut zinloos gebaar dat de werkelijke problemen van gendergelijkheid gewoonweg bagatelliseert”.

De suikerspiegel moet door het dak zijn gegaan toen de commissie besloot de naam van de zoete traktatie te veranderen en ten gunste van de politieke correctheid zijn ballen taalkundig af te snijden, d.w.z. te ontmannen. Ten noorden van de grenzen zijn ze duidelijk gek geworden.

Het is duidelijk dat de voorstanders van het globaal overheersende links-groene beleid een haat voelen tegen christelijke feestdagen, en mannelijke christenen in het bijzonder.

Bron:

Lebkuchenmännchen wird genderneutral und heißt jetzt Lebkuchenperson

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Peperkoekmannetje wordt geslachtsneutraal en heet nu Peperkoekpersoon

 1. Republikein // december 20, 2018 om 11:37 //

  Leg je lul op de bbq.

  Like

 2. paulzwueste // december 20, 2018 om 17:07 //

  Heb ik al verschillende malen gedaan om de buurvrouw te imponeren.
  Nu wil mijn vrouw dat ik aanmaakblokjes gebruik.
  De buurvrouw en ik zijn daar principieel tegen omdat het zo lastig is om later die aanmaakblokjes weer terug te vinden.
  In bed dus.

  Like

 3. De zinloosheid van het bestaan…..

  Like

 4. Lachwekkend gedoe en niet serieus te nemen.
  Er zijn mannetjes, vrouwtjes en (een minderheid en niet in de mogelijkheid om op natuurlijke wijze voort te planten) anderen.
  Peperkoekmannetje is gewoon een peperkoekmannetje.
  Al het andere gedoe hierover is gezeur.

  Like

 5. Peperkoekpoppetje m/v
  Ik krijg er wel honger van, ziet er lekker uit!

  Like

 6. Beste jongens en meisjes eh sorry ….. personen: Binnenkort in dat theater: ‘zwangerschapsgymnastiek voor personen’ enne ‘de heer in het verkeer is vaak een persoon’.

  Like

 7. Jack vanderVeen // december 21, 2018 om 12:48 //

  Wij zijn als deelnemers aan het kerstfeest straks allemaal kerstmannen? Althans kerstpersonen?

  Like

 8. Ja en dan wel consequent zijn want in de dierenwereld mag dat dan ook niet meer, dus schaffen we de volgende woorden af, koe, stier, rund, ezelin, hengst, merrie, zeug, doffer, duivin, woerd, hen, haan, moer, ram, geit, bok, voedster, rammelaar, koningin, dar (bij bijen), teef, reu, kater, poes, ooi, ram, wolvin, wijfje enz. enz.

  Consequent toch …… heren? Alles om bij vrouwen geen ongenoegen te veroorzaken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s