Nieuw

Oostenrijk: “Bootvluchtelingen moeten geen asiel meer krijgen!”

Het is niet rechtvaardig dat iemand die zich een mensensmokkelaar kan veroorloven meer kans op asiel heeft dan anderen. Daarom wil de minister van Binnenlandse Zaken, Herbert Kickl, in Oostenrijk geen asiel meer verlenen aan personen die met behulp van smokkelaars Europa hebben weten te bereiken.

Bron:

Österreich: „Geschleppte Flüchtlinge sollen kein Asyl mehr erhalten!“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Oostenrijk: “Bootvluchtelingen moeten geen asiel meer krijgen!”

  1. Dat had vanaf het begin al niet gemoeten. Nog steeds zie ik zgn. beelden van vluchtelingen met pasgeboren babies op de arm of op de rug. Dat voortgeplant blijkt altijd wel te lukken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s