Nieuw

Noors en Deens meisje onthoofd in Marokko – Update!

Foto: Links: Louisa Vesterager Jespersen (24). Midden: Maren Ueland (28). Rechts: De executie. Facebook.

De dubbelmoord op twee jonge Scandinavische vrouwen in Marokko wordt nu onderzocht als een terroristische daad, schrijft de Noorse VG en het persbureau AFP. Volgens bronnen in het politieonderzoek is het een dodelijke terechtstelling van islamisten.

De 24-jarige Deense Louisa Vesterager Jespersen en de 28-jarige Noorse Maren Ueland waren op een backpackreis in Marokko om te wandelen in het Atlasgebergte. Aan het begin van deze week werden beide jonge vrouwen barbaars afgeslacht en zonder hoofd bij hun tent gevonden in de buurt van de Imlil-gemeenschap.

In de Marokkaanse media werd ’s avonds videomateriaal gepubliceerd van de aanval op de vrouwen. De video laat zien hoe de vrouwen liggen te slapen wanneer verschillende mannen met machetes hen aanvallen. De mannen waren meedogenloos in hun beestachtige aanval.

De clip laat duidelijk zien hoe de mannen vastberaden zijn de vrouwen af te slachten. Een man drukt een van de vrouwen met zijn voet op haar hoofd op de grond terwijl ze in afschuw schreeuwt. Dit terwijl de andere man met kracht zijn machete tegen de keel van de vrouw drukt, zodat het bloed uit haar hals stroomt.

Dan gaat het geschreeuw over in een piepend geluid van het lichaam van de vrouw als de man haar hele hoofd afsnijdt. Daarna grijpt een man het hoofd bij het blonde en bloederige haar en gooit het hoofd naar de bepakking en veldkeukentje van de vrouwen. Een van de jonge vrouwen werd later afgeslacht buiten de tent gevonden terwijl de andere dood in de tent lag.

Politie: “Islamitische terreuraanslag”

Op woensdagavond bleek uit gegevens van het politieonderzoek in de Noorse krant VG en van het persbureau AFP dat de politie drie mannen heeft gearresteerd. De misdaad wordt vanwege de manier waarop de moorden werden gepleegd, onderzocht als terrorisme, maar ook omdat de personen concrete banden hebben met een terroristennetwerk.

De Marokkaanse media vertonen beelden van gearresteerden, die volgens de media uit het politieonderzoek zijn gelekt.

Het gebied

De kleine gemeenschap Imlil is een populaire toeristische bestemming voor bergwandelaars aan de voet van de op één na hoogste berg van Afrika. Het dal ligt op 1800 meter hoog en ongeveer is 1,5 uur rijden ten zuiden van Marrakech.

Volgens Britse reisinformatie is het niet ongewoon dat er terroristische aanslagen in Marokko plaatsvinden. Er is een toegenomen dreigingsbeeld van personen die behoren of sympathiseren met de islamitische staat. Er is ook in heel Noord-Afrika een hoog risico van ontvoeringen. In het gebied beweegt zich Al Qaeda en de islamitische Maghreb (AQ-IM).

Deens staatsminister: “Een terroristische daad”

De Deense premier Lars Løkke Rasmussen is door de Deense veiligheidsdienst PET op de hoogte gebracht. Volgens de minister-president is er veel bewijs dat het een “politiek gemotiveerde daad en dus een terroristische daad” is. Rasmussen beschrijft de misdaad als “barbaars en onmenselijk”.

Om 08.30 uur op donderdag houdt de minister-president een persconferentie.

LEES OOK: Marokkaans reisbureau amuseert zich over de islamitische moordpartij op de twee jonge Scandinavische vrouwen – “speciale korting op de volgende reis naar Marrakech”

Onthoofding HIER te zien, Waarschuwing! Schokkende beelden!
(h/t ronald)

Bron:

Skandinaviska tjejer har fått huvudena avhuggna i Marocko – ”avrättade av

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

25 Comments on Noors en Deens meisje onthoofd in Marokko – Update!

 1. Volgens mij zijn zulke aanslagen niet ongewoon. Ongewoon is dat de politiek dit deze keer kennelijk niet met de mantel der liefde bedekt omdat ze normaliter liever knuffelen met terroristen dan hen aanpakken. Immers, aanrandingen en verkrachtingen zij ook al gelegaliseerd omdat dat nu eenmaal bij hun cultuur hoort ….. toch?

  Like

 2. Henk der Niederlánder // december 20, 2018 om 12:13 //

  Dan hoop Ik dat deze ratten in onderstaand rattenhok terecht komen.

  Like

 3. Hoe dan ook, je wilt deze ongein niet hier hebben maar die hebben we nu wel met dank aan onze overheid met hun socialistische, globalistische inslag tegen de wil van de bevolking in.

  Nederland is Nederland omdat dat een stuk grondgebied is met Nederlanders daarin. Het is niet aan VOLKSvertegenwoordigers om voor maar niet namens ons uit te maken dat iedereen hier maar in grote getale kan binnen lopen, bovendien behept met eigenschappen die wij absoluut niet binnen onze landsgrenzen willen helpen zoals elke keer weer opnieuw blijkt.

  Jullie willen wel zo vriendelijk zijn om het woord ‘landsgrenzen’ met een korreltje zout te nemen met wederom dank aan onze volksvertegenwoordigers.

  Like

 4. wat een vreselijke dood, en geestelijk gestoorden blijven naar zulke Kutlanden op vakantie gaan ook na deze walgelijke moorden
  destijds jaren geleden in Turkije 3 hollandse meisjes door Turken vermoord, althans 1 heeft het overleefd
  ze zaten in een taxi busje, zaten paar mannen in want die taxi s nemen meerdere mensen mee
  ze zijn verkracht en vermoord en de berg afgegooid, gewoon erheen blijven gaan die all inclusief is zo aanlokkelijk !!

  Like

 5. Fransdo, kijk hier kan ook van alles gebeuren, maar zoek het niet op
  Wij willen Nederland blijven, maar politici geven er geen barst om dat we lopend wild zijn, we zijn met toch teveel mensen hier
  Mevrouw Juliana van Oranje wilde met 10 miljoen hier al dat we zouden oprotten want het was te vol nu moeten er meer en meer bij

  Liked by 1 persoon

 6. Germaans Roosje // december 20, 2018 om 13:18 //

  Dus zó maak je vreemdelingen met een ongewenste cultuur duidelijk dat ze niet welkom zijn. Helaas voor ons zijn we hier in Europa niet zo fanatiek…

  Deze meiden kwamen er te laat achter dat achter de linkse mooipraterij een heel ander verhaal schuilgaat. Iets met wolven en schaapskleren. Naïviteit kan dodelijk zijn, rust zacht lieve zusters…

  Liked by 1 persoon

 7. dat ene meisje had beter met de afgerukte eikel van zo n vuile gore moordenaar in haar hand kunnen staan ipv een paddestoel, lullig plaatje dat ze met die paddestoel op de foto staat en wat er daarna met haar gebeurt is

  Like

 8. De baas van een restaurant had de vrouwen nog bediend de dag vooraleer ze vermoord zouden worden. Ze zeiden tegen hem dat ze de Toubkal wilden beklimmen en hij had hen nog aangeraden om een lokale gids mee te nemen maar die hadden ze niet nodig…..Natuurlijk hadden ze er wel een gehad dan hadden ze waarschijnlijk een lokale specialist gehad in…….koppensnellen!

  Like

 9. @Yvonne, het kan hier ook gebeuren maar is zeldzaam. Daar is het schering en inslag.

  En ik ben het eens met Germaans Roosje over die Linkse mooipraterij.

  Like

 10. Dit kan je geen mensen meer noemen, dit zijn godsdienstwaanzinnige monsters, en wie weet hoeveel van zulk soort gewelddadige psychopaten gewoon los rondlopen ……

  Like

 11. Hier in Nederland lopen die ook rond, die in Syrie met financieele hulp van de Nederlandse regering hebben gemoord en hier asiel kregen….ze kunnen naast je komen wonen, naast je in de tram staan of in de supermarkt….en jij mag hopen dat je aan het einde van de dag heel thuis komt. Deze waanzin komt nu in massa bij ons binnen, het Marrakech verdrag is de vrijbrief voor dit soort volk.

  En politie, gaan die de boel “veilig” houden? Wat denkt u zelf……

  Sorry, ik ben klaar met woorden, ik kijk of ik kan emigreren naar en land waar de politiek ten dienste staat van de eigen bevolking en niet is opgekocht door bedrijven die moslim eigendom zijn. Een land waar logica de norm is en niet multiculti waanzin of zoals de politie top het aangeeft, dieper op de knieeen in de moskee dan het vloerkleed.
  Nee, kruipernde politie hoofden, ziekzwakzinnige rechters en politici die hun einge volk en famillie uitverkopen en letterlijk op de slachtbank leggen.

  Ik heb het filmpje over de onthoofding van de meisjes niet gekeken, ik ben reeds op de hoogte van het niveau van de mede “mens”…als lesmateriaal voor Rutte en consorten daar in het binnenhof zou het echter zeer nuttig zijn, wie o wie heeft er een hele grote beamer?

  Dit soort info zoals het onthoofden van twee naief opgevoedde kinderen omdat het gewoon leuk is van van Allah mag is wat je moet laten zien op tv rond half zeven, eventueel via een gehacked tv netwerk.

  De ogen moeten open, en de bevolking zou het nieuwe jaar in moeten gaan met in de bomen een alternatieve kerstversiering in driedelig pak met stropdas en VVD speldje en in het parlement 150 lege stoelen die chemisch ontsmet wachten op echte volks vertegenwoordigers.
  O, halveer dat aantal tweemaal, zoveel opvreters zijn er niet nodig om dit land te leiden, met een kwart kom je er ook mits je de lobbyisten van de multinationals en de NGO”s de toegang tot het binnenhof ontzegd.

  Nee, geen revolutie, hier is niks meer van waarde om te redden, emigratie is de enige reeele optie.

  Liked by 1 persoon

 12. p.s. de video is voor Nederlandse ip adressen zojuist geblokkeerd door de staatsveiligheid. Dat zijn dus de lui die de waanzinvan de politiek ennhet plan tot genocide op de eigen bevolking beschermen.Onthoud ze !

  Like

 13. @Duchesne Je bedoelt dat de video verborgen wordt gehouden door mensen die menen te weten wat goed voor ons is en die de keiharde waarheid graag voor ons verborgen willen houden, ook wel moslimknuffelaars genoemd.

  Wel moslimknuffelaars en globalisten, Internet is niet te verbergen. Ik vind het een afgrijselijk filmpje maar hij is hier te zien. Maar zet eerst even een emmer klaar ….. om te kotsen ….. niet vanwege wat je ziet in het filmpje maar vanwege die gruwelijke mensen die deze volksmentaliteit ook naar Nederland brengen en dan met spandoeken op treinstations gaan staan met spandoeken ‘Vluchtelingen Welkom’.

  http://barenakedislam.com/2018/12/20/morocco-graphic-video-has-emerged-of-one-of-the-two-scandinavian-female-tourists-being-beheaded-by-muslims-at-popular-tourist-hiking-trail/

  PS. Als je gaat emigreren laat ons even weten waar je zit en of het bevalt. Wellicht kom ik ook.

  Like

 14. Ik durf niet te kijken Fransdo…..it can not be unseen.

  Like

 15. @Mens. Daar kan ik me iets bij voorstellen alleen …….. de beslissing om te kijken moet wel bij ons liggen en niet bij Linkse Landverraders die menen te kunnen uitmaken wat goed is voor ons om wel of niet te bekijken.

  Tjonge, jonge wat heb ik een hekel aan dat soort lui zeg!!! Eerst de hele westerse samenleving verrampeneren en vervolgens de consequenties en nare effecten verborgen houden.

  Like

 16. Ik heb er geen worden voor. Dit maakt me zo kwaad. Wat een lafe daad.eerst goed martelen en dan hun koppen afhakken van die tuig.
  En dan in de naam van de islam ongelooflijk.

  Like

 17. Heb de video gezien, afschuwelijk een ongekende woede kreeg ik over mij mij heen, en deze monsters halen ze hier in Europa binnen, ik zeg totale vernietiging al wat met Islam te maken heeft, in inclusief de Elite die deze binnen gehaald heeft zullen vernietigd worden!

  Like

 18. De video is van Bitchute afgehaald maar hier nog te zien: https://mfamediagroup.com/warning-graphic-video-showing-female-tourists-beheaded-in-morocco-3-jihadis-arrested/

  Doorscrollen naar “WARNING WARNING WARNING GRAPHIC GRAPHIC”

  Niet kijken als je straks nog wilt slapen.

  Like

 19. waarom lees ik boze reacties! dit is toch de wil van allah o akbar, diegene dat de politici en de media omarmen en steunen. en Europa heeft al voor hem de eerste buiging gemaakt.
  wacht maar tot die on”mensen” hier de overhand hebben, en dat zullen ze, dan zal de masker niet meer nodig is, voor normen en waarden zal geen plek zijn.
  het ergste is dat vele moslims daar feest vieren in de gelegenheid van twee nieuwe slachtoffers, en de moslims hier lachen jullie naïviteit uit met de woorden “dat is niet van de Islam”
  dit is het verhaal van wolven en schaapskleren. wie gelooft dat?

  Like

 20. marokkaan // december 31, 2018 om 09:35 //

  zulke duivels heb ik tenmist 1 of 4 van dichtbij gezien en zelfs besproken die zijn in Nederland rond lopen,en ik heb dat aan politie door geven, maar die wilden daar niks doen , wegens persoonlijk prive en regeltjes zegen ze ! nou toen ik dat vreemd vond , vroegen mij hun volledig naam en geboort datum !!

  Like

 21. marokkaan // december 31, 2018 om 09:56 //

  oh ik vergeet ,toen politie wild niks doen . had ik dan zelfs 2 mailen naar Peter R de vries gestuurd, onlangs hij was toen al gestopt als misdaadverslaggever, toch krijg ik wel antwoord van hem. maar verder kon ik niks doen.

  Like

 22. Marokkaan // december 31, 2018 om 12:29 //

  Peter r de vries vroegt mij over de gegevens van de slachtoffer , want die dader die ik heb het over met Peter r de vries was een “ duivel” die vermoordt iemand in Marokko en was hij ontsnapt dat niemand weet dat en tot nu toe ( behalf ik en God) en daarna kwam hij naar Nederland waar hij woont nog steeds!

  Like

 23. Marokkaan // december 31, 2018 om 12:42 //

  De andere “duivel” die ik heb het aan politie doorgeven, zit tussen Nederland en België . Politie maakt contact met mij en de geheimdienst en die wilden dat ik werk met hen . We hadden 3 afspraken achter elkaar en daarna kon ik zelf niet met hun methode door. Bijvoorbeeld toen ze vroegen mij om naar moske te gaan als spion!! Zo ga ik niet doen. Poilitie denkt dat mensen gaan naar Moskey om te kletsen of zo🙁

  Like

 24. Marokkaan // december 31, 2018 om 19:09 //

  Wat ik vervelend vind is dat veel Nederlanders en Europeanen denken dat ligt aan de islam , terwijl dat ligt aan moslims . Want Islam is en blijft correct . Mensen heb je altijd vals mensen 🙁

  Like

 25. Marokkaan // december 31, 2018 om 19:22 //

  Terug naar die moordenaar ik had het over . Toen Peter r de vries vroegt mij de gegevens van de slachtoffer te krijgen. Ik wist al hoe lastig is dat, en eigenlijk als ik dat heb zou ik niet eens denken om contact met Peter r de vries te nemen . Ik was op zoek naar een steun, want het is veel lastig in Marokko met dit soort zaken . Politie daar ook werkt niet professionel dat je loopt eventueel risico voor je zelf, juist voor dat reden dacht ik aan Peter r de vries. Ma goed ik heb dat aan politie in Marokko door geven , en een agent gaf mij de telefoon nummer van politie van de stad waar gebeurt dat moord. En adviseerd mij om dat nummer met een pre paid mobil te bellen en het verhaal door geven en dan de mobile weg gooien !! Ik wil dat niet op deze manier doen. Ik morst dan maar naar andere politie bureau gaan en vragen. En die zeiden dat ze gaan mij bellen voor een afspraak, hoewel niks gehoord daarna. En de moordenaar loopt nog steeds in Amsterdam !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Turkse islamellende (?) in Rotterdam | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s