Nieuw

Nieuw-Zeeland: Winkelcentrum toont standbeeld van transgender Kerstman

klik voor groter

Het houdt niet op bij het vervangen van onze Sinterklaas door dat goedkope commerciële namaaksel van Coca-Cola en het christendom.

Het Cultureel Terrorisme zal niet stoppen tot onze hele cultuur gesloopt is.

Washington Blade:

Een winkelcentrum in Auckland, Nieuw-Zeeland heeft de Kerstman een eigen draai gegeven met een “gender-doorbrekend” standbeeld.

Ponsonby Central introduceerde “Santa Poppins,” Santa gekleed als Mary Poppins, voor de feestdagen. Santa heeft een rode mantel aan en visnetkousen en houdt Poppins’ magische tas en paraplu vast.

Het zal geen toeval zijn, maar twee weken geleden hadden we een stukje of ‘het inhuren van mannelijke Kerstman-imitators discriminatie van vrouwen is’?

De culturele terreur blijkt telkens weer gecoördineerd te zijn. Het heeft jaren gekost om de basis voor de blanke christelijke Europese maatschappij onderuit te halen:

Nu moet de man vernietigd worden. Weerloos is hij al na een eeuw feminisme, nu moet hij nog geestelijk en fysiek stuk. Televisie, belasting tot de bedelstaf, junkfood, niet bewegen, het is een hele lijst. Maar de finale, de Endlösung zo u wilt, is natuurlijk om de man fysiek definitief te ontmannen. Hem te transgenderen.

Het voorkomt dat die vreselijke blanke man zich voortplant, want die blanke mannen die doen niets anders dan holocausten. En om nageslacht van blanken te voorkomen is het een kwestie van hoe jonger hoe beter. En voor de vrouwtjes worden negers geïmporteerd.

(((Diane Ehrensaft))): we moeten ouders ‘overtuigen’ om hun 11-jarige ‘trans’ kinderen te laten steriliseren

Diana Ehrensaft hoort thuis in een gevangenis.

Afgelopen week werden scholen verplicht 8-jarigen te onderwijzen dat jongens ook menstrueren. Het gaat zover dat in het ultra-linkse Brighton een school 76 kinderen heeft die zich als transgender identificeren.

Als je met een piemel geboren wordt ben je een man, en moeten je ouders je als zodanig opvoeden (met geweren en pistolen en hamers en spijkers en bijlen), als je met een vagina geboren wordt, ben je een vrouw, en moeten je ouders je als zodanig opvoeden. Als je hoofd denkt dat je in het verkeerde lichaam zit moet je naar een psychiater en niet naar de plastisch chirurg.

Maar denk niet dat nu de eindfase begonnen is, de aanval op de blanke vrouw ook maar een seconde verslapt, die mogen ook geen kinderen krijgen, tenzij met negers.

Goh geen moslim met 3 vrouwen en 24 kinderen of een orthodoxe jood met 7 kinderen of die negerin die er zelfs 44 had, nee het is de blanke die moet stoppen zich voort te planten.

Dit is gefotoshopt:

Dit is het origineel:

Omdat de blanke de enige is die de heerschappij van de globalisten kan stoppen. Zwarten zijn te dom en Chinezen zijn (werk)mieren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (555 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Nieuw-Zeeland: Winkelcentrum toont standbeeld van transgender Kerstman

 1. Ik heb dat ook altijd maar gezever gevonden:” Ik ben een vrouw in een mannenlichaam.”
  Neen, je bent een aandachtshoer.
  Zelf heb ik geen kinderen. (God zij dank)
  Mijn ex-vriendin wilde op mijn 21ste wel aan kinderen beginnen, maar omdat ik eerst wilde leren wat het leven inhield, (in al zijn facetten) zouden kinderen dat proces verstoren.
  Ze heeft me laten zitten voor een tien jaar oudere Bulgaar (!) met geld.
  Ze heeft alles, typisch zo’n Instagram-poppetje. Maar ik heb iets wat niemand mij kan afnemen, en dat is mijn schrijvende geest.
  Het zit dus vanbinnen en niet vanbuiten.
  Veel plezier verder met je Bulgaar die bijdraagt aan de islamitische misdaadfilm die Europa overspoelt.
  Godzijdank heb ik geen kinderen.
  Op zulke wereld wil ik geen kinderen plaatsen, en ik hoop, dat God mij ooit voor deze wijze beslissing beloond.

  Like

 2. ‘Misdaadgolf.’
  Autocorrect.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s