Nieuw

Marokkaans reisbureau amuseert zich over de islamitische moordpartij op de twee jonge Scandinavische vrouwen – “speciale korting op de volgende reis naar Marrakech”

De beestachtige aanval op twee Scandinavische meisjes eerder deze week wordt nu beschreven als een islamitische terreurraad. Terwijl de gegevens zich verspreiden in de media, kiest een Marokkaans reisbureau ervoor om te profiteren van de aandacht voor de marketing van zijn bedrijf.

Op het populaire platform Instagram brengt TTM Travels zich op de markt met beelden van de vermoorde jonge vrouwen uit Scandinavië. Het bedrijf verbindt de beelden met zogeheten hashtags in naam van de meisjes om iedereen te bereiken die over de islamitische terreurdaad leest. De berichten worden vervolgens gebruikt om een speciale aanbieding te promoten bij de volgende reis naar de stad Marrakech.

Bron:

Marockansk resebyrå gör sig lustig över unga kvinnornas död – ”specialrabatt på nästa resa till Marrakech”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

27 Comments on Marokkaans reisbureau amuseert zich over de islamitische moordpartij op de twee jonge Scandinavische vrouwen – “speciale korting op de volgende reis naar Marrakech”

 1. antiislamnu // december 20, 2018 om 08:57 //

  Waarom hebben ze in Marokko geen kanker??????
  Omdat; al die kankerlijers hier zitten.

  Like

 2. Dit is W-A-L-G-E-L-I-J-K!!!

  Like

 3. Jack vanderVeen // december 20, 2018 om 10:42 //

  Verdiende loon voor die westerse kechen, zal men denken. Mocht men het zeggen en schrijven, dan zou men dat overal doen waar mogelijk: keihard en in hoofdletters met veel hashtags.

  Like

 4. Gratis onthoofding als korting op de volgende reis naar Marrakech! Gratis attractie voor de toeschouwers inbegrepen. Kandidaten nu aanbieden aub, deze speciale condities gaan maar voor korte tijd gelden!

  Like

 5. Aha, daar zingen ze nu dus ook.. je bent wéééélkom

  Like

 6. Heftig die onthoofdingsvideo, stel je eens voor als dit in europa was gebeurd met moslima’s door kaalkopjes, de media en de overheden zouden op tilt slaan maar nu het niet-islamitische meiden zijn die onthoofd worden door moslims zijn de media en overheden nagenoeg stil, ze verzwijgen zelfs dat ze onthoofd zijn. Wat is er aan de hand mer de westerse media en overheden, waarom haten ze hun eigen volk zo erg dat het ze niet uitmaakt dat twee blanke meisjes onthoofd worden maar op tilt slaan als een moslima beweert dat bier over haar hoofddoek gegooid is!!!!

  Ik begin zo langzamerhand haat te voelen, intense haat, de tyfus voor deze pleurisvarkens en ook de pleuris voor de westerse msm, ik hoop echt dat hun dochters aan beurt komen op deze exact dezelfde wijze omdat ze weigeren op te komen voor de echte slachtoffers die ook nog een keer tot hun eigen volk behoren.

  Like

 7. Marokkanen zijn een ras volgens onze rechters en daarom mag je niet zeggen dat je minder minder wilt van dit ras, hoe gestoord kan je zijn.

  Het is goed dat ik het filmpje bekeken heb want het ging eigenlijk toch een beetje langs me heen want je hoort niets anders dan ellende veroorzaakt door moslim maar dankzij het filmpje, wat de realiteit weergeeft, besef ik weer hoe bizar dit is maar we raken afgestompt want straks komt weer zo’n achterlijk blank wijf die getrouwd is geweest met een marokkaan om te vertellen dat we uiteindelijk toch allemaal dood gaan dus wat maakt het uit zoals onlangs die duitse op een markt.

  Like

 8. Claudia M. // december 20, 2018 om 15:55 //

  Wat er bij mij niet in blijft gaan, is dat je naar zo’n land gaat en dan ook nog zonder gids of iets dergelijks? Waar zit dan je verstand? En dit is echt niet iets van de laatste tijd, dit was 30 jaar geleden ook al zo! Toen waren er ook plekken op aarde waar je als jonge vrouw toch beter niet alleen naartoe kon gaan of überhaupt niet!

  Intussen maak ik me er meer zorgen over, dat hier in ons “geweldige vaasjesland” ook van dit soort plaatsen ontstaan, zover deze er al niet zijn! Er zijn in mijn stad immers al plaatsen waar ik overdag absoluut nog niet alleen naartoe ga!

  Like

 9. Ook ik heb het filmpje bekeken: AFSCHUWELIJK!!!

  Ik kan me dan ook helemaal vinden in het commentaar van @Dick zij het dat ik misschien andere bewoordingen kies. Deze overheid en de MSM wil ons laten geloven dat dit uitzonderingen zijn door meestal verwarde mensen. Ik denk dat dit de mentaliteit van een volk is. Weliswaar zal niet iedere Marokkaan dit doen maar er zitten te veel misbaksels tussen dit volk om van uitzonderingen en verwardheid te blijven spreken.

  Daarom wil ik dit soort waanzin niet in mijn land hebben. Hou je teringzooi maar lekker waar het is uitgevonden.

  Fenixx is niet alleen een site waar de waarheid wordt getoond, Fenixx is dermate vooruitstrevend dat het NOS-journaal de komende 50 jaar bezig is met een inhaalslag om allen dit niveau te kunnen bereiken.

  En we zien het overal om ons heen. Duitsland, België, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Denemarken en helaas ook in ons land want ook hier is Theo van Gogh vermoord en ook hier is een hoofd afgesneden en ergens in Amsterdam voor een winkelpand gelegd. En ook hier is een juwelier overvallen maar dat liep iets minder goed af voor de overvallers.

  En weet je wat je doet AIVD, als je dan toch meeleest! Laat dit filmpje vanavond even aan je vrouw zien. Ik weet zeker dat ze daardoor extra gemotiveerd zal worden om straks weer op een of ander station te staan met een spandoek: ‘Vluchtelingen welkom’.

  Like

 10. Deze meisjes zijn absoluut onschuldig, ik bedoel zelfs de advocaat van de duivel kan geen excuus bedenken. De rituele slachters hebben in groepsverband gehandeld en het zelfs gefilmd, een excuus als bloedsuikerspiegel kan ook hier niet, er is geen excuus te bedenken wat dit kan verklaren laat staan rechtvaardigen of begrijpelijk maken. Behalve de waarheid en die wordt door het filmpje getoond, moslims zijn satanaanbidders, de islam is een doodscultus, daarom is de islam een maanreligie, de religie van de nacht, de religie van de onderwereld, de religie van de hel. En nu niet verbaasd doen want wat had je anders verwacht van een religie die een massa moordende slavendrijvende pedofiele struikrover de perfecte mens noemt, dat is een mens geschapen naar het evenbeeld van de duivel.

  Sorry hoor maar dat filmpje hakt er heel heftig in, heftiger dan onthoofdingsfilmpjes van isis. Deze meisjes waren daar op vakantie, ze waren positief over het land en het volk, dachten ze, gebrainwashed als ze waren, en nu zijn ze halal geslacht.

  Like

 11. Fransdo en Dick, de verwensingen van zelf zou Hitler nog op ideen brengen

  Like

 12. @Jack vanderVeen // december 20, 2018 om 10:42 //
  Verdiende loon? ja en nee, naief zeker maar was er een hevig anti reis advies gepubliceerd door de overheid?

  Like

 13. Boycot alle marrekaanse producten.

  Like

 14. skeeter, ik begrijp niet wat je bedoelt. Vind je mijn reacties op het onthoofden van meisjes wat ze gefilmd hebben niet fatsoenlijk, de reacties zijn het probleem? Ik begrijp je niet wat je probeert te zeggen.

  Like

 15. @Dick, ik begrijp zijn reactie, of wat hij probeert te zeggen, ook niet.

  Like

 16. meisjes zijn 8 of 12… Deze vrouwen waarvan een 1 bijna 30 is zijn volwassen vrouwen.
  Waarom noemen ze hun meisjes in dit artikel ?

  Like

 17. Dus het was geen terroristische maar een toeristische daad ?

  Like

 18. @Dick Ik ben het helemaal met je eens! Maar Ik hoef de beelden echt niet te zien!

  Like

 19. Sorry Dick, had het over de verwensingen van mezelf naar dat klote volk, geheel met jullie eens verder

  Like

 20. 45 jaar geleden stond ik met mijn vriend op een camping bij casablanca
  We waren van plan een wandeling te maken maar werden tegen gehouden door de baas van de camping, hij maakte een gebaar langs zijn keel, en we kwamen de camping niet af
  En ik leef nog

  Like

 21. @Merel, je hebt je leven dus te danken aan die campinghouder, helaas hadden deze twee vrouwen geen campinghouder. Bewijs te meer dat we het hier hebben over een ziek land naar Westerse maatstaven. En die wil je niet hier hebben maar dank zij de even zieke Linkse globalisten zijn ze wel hier. Immers, een normaal mens stelt zijn medemensen niet bloot aan zoiets.

  Like

 22. Flying_Dutchman74 // december 21, 2018 om 09:59 //

  Naïve linkse meisjes gehersenspoeld gingen ze richting
  het zuiden.
  Om daar afgeslacht te worden door een paar uit inteelt
  voortgekomen woestijnbewoners.
  Hoe dom kun je zijn, maar dit laat zijn hoe achterlijk die linkse kliek is.
  Zo van we zullen het tegendeel bewijzen we gaan gewoon lekker tussen de Berbers camperen.
  Ziehier het resultaat.

  Like

 23. @Skeeter
  Aha, op die fiets 🙂

  Like

 24. Gladiator // december 21, 2018 om 15:58 //

  De “berichtgeving” op NU.NL oftewel de MSM!!!!!!

  “In Marokko zijn de lichamen van twee Europese toeristen aangetroffen. De vrouwen uit Denemarken en Noorwegen zijn met verwondingen aan de nek gevonden in bergachtig gebied, bericht het Marokkaanse staatspersbureau MAP.

  De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld naar de dood van de toeristen. Hun verwondingen lijken met een mes te zijn toegebracht.

  De lichamen zijn aangetroffen op ongeveer 10 kilometer van het dorp Imlil, in het Atlasgebergte.”

  Mooi toch, die vuile leugenachtige Mainstream media, en zo wordt het Nederlandse volk voor de gek gehouden!!!!

  Te vies voor woorden eigenlijk!

  Gladiator

  Like

 25. Wat een misleidende bericht. Er staat in het Arabisch, dat ze het recht niet hebben onschuldige mensen te vermoorden en dat ze hun straf wel zullen krijgen. Waaruit maakt de redactie op dat ze blij zijn met hun dood? Geen enkele mens met een hart, zal zo’n leed en diepe onrecht goedkeuren. Laatstaan zich erom verheugen. Echter veel reacties hier, getuigen niet echt van ruimdenkende, liefdevolle en rechvaardige mensen.

  Het is niet terecht om alle moslims en Marokkanen neer te zetten als barbaren of bloeddorstige moordenaars. Tenzij je graag een negatieve beeldvorming wilt blijven voeden en je in je eigen bubbel blijft. Ga met elkaar in gesprek zou ik zeggen en wissel gedachten uit. Vraag de moslims wat ze van deze laffe en gruwelijke moord vinden. Ik kan je zeggen dat ik om deze jonge vrouwen heb gehuild en er van heb wakker gelegen. Ik ben nog steeds verontwaardigd dat de daders geen genade kenden. Dat ze zich op het moment van de daad of voornemen van de moord, niet konden bedenken, dat die vrouwen ook recht hebben op leven. Dat je naast dat je hun van het leven beroofd, ook hun ouders hun dochter ontneemt. Die ze hun eerste woordje hebben horen uitspreken en hun eerste loopje hebben zien doen. Niemand verdiend het om zo heen te gaan.

  Ik weiger echter dat deze daad gelinkt wordt aan de islam. Verdiep je er maar in. Je hebt geen recht om iemand zomaar te doden en de ISIS of de khawaarij horen niet tot de moslims. Zij zijn door de Profeet vrede zij met Hem omschreven als de honden van het hellevuur. Zelfs voor deze ketters is de moord op deze dames een laffe daad. Want hun groep mensen onthoofden in het verleden geen vrouwen.

  Ik begin eerlijk gezegd bijna te denken dat ze betaald zijn om ze op beeld om te leggen. Vanwege partijen die er belang bij hebben om Marokko te ontwrichten en het land binnen te dringen, vanwege zogeheten ‘terreurbestrijding’. Irak, Afghanistan en Syrie zijn hier al voorlopers van. Het wordt namelijk opvallend hoeveel zogenaamde ‘doorgeslageb moslims’ opeens gericht zijn op het moorden van niet moslims en telkens bewijsmateriaal, paspoorten en andere erg verdachte zaken laten rondliggen als ze weer eens een ‘aanslag’ plegen.

  Hou je ogen open, je oren kritisch en je hart op de juiste plek!

  Vredige groet!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s