Nieuw

Jonge Syriër test bom in zijn tuin in Moeskroen: “Geen terrorist, maar vreedzame vluchteling”

Een Syrische staatsburger is voor de correctionele rechtbank van Charleroi moeten verschijnen voor het voorbereiden van terroristische activiteiten. De 20-jarige man had een bom getest in zijn tuin in Moeskroen.

Ahmed A. werd vervolgd in ons land na een waarschuwing van de FBI, verklaart het federaal parket. Hij wordt beschuldigd van deelname aan terroristische activiteiten en het voorbereiden van een terroristische aanslag.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Jonge Syriër test bom in zijn tuin in Moeskroen: “Geen terrorist, maar vreedzame vluchteling”

  1. Zodra deze lui naar nederland komen beginnen ze in hun eigen wereld te leven hun letten nergens meer op. Blanken leven in nederland ook in hun eigen wereld.
    Dan begint de boel te radicaliseren.
    Mijn zwarte buren leven ook in hun eigen asociale wereld met alle gevolgen van dien voor mij. In andere landen is het ook zo denk ik.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s