Nieuw

Interpol waarschuwt voor nieuwe golf van IS-terreur

De EU heeft het beste met U voor ...

De internationale politieautoriteit Interpol heeft gewaarschuwd voor een tweede golf van radicale islamitische terreur. Veel veroordeelde terreursupporters zitten slechts relatief korte gevangenisstraffen uit omdat ze niet veroordeeld zijn voor een concrete aanslag, waarschuwde secretaris-generaal Jürgen Stock volgens het persbureau dpa in Parijs. “Deze generatie van vroege supporters zal over een paar jaar worden vrijgelaten.

In 2019 zal Frankrijk zo’n 50 islamitische terroristen en 450 geradicaliseerde gevangenen gaat vrijlaten om de autochtone bevolking te terroriseren.

Men zou dit ook “Isis 2.0” kunnen noemen. Stock hoopt dat veel islamisten na hun ontslag in de samenleving zullen integreren. Maar gevangenissen zouden ook broedplaatsen kunnen zijn voor radicale ideologieën, aldus de advocaat met het oog op de vermeende moordenaar uit Straatsburg. De verdachte, Chérif Chekatt, had zich volgens onderzoekers in de gevangenis geradicaliseerd.

Terroristen zouden in Europa kunnen blijven

Toen de terroristische milities geografisch werden verslagen, probeerden terroristen te verhuizen naar andere gebieden, zoals Zuidoost-Azië of Afrika, zei Stock. Maar het is ook mogelijk dat ze in Europa zijn gebleven om daar aanslagen te plegen.

De terroristische militie Islamitische Staat had de aanslag bij een kerstmarkt in Straatsburg meer dan een week geleden opgeëist. De moord eiste vijf doden en elf gewonden. Chekatt werd gedood bij een vuurgevecht met de politie twee dagen na de aanslag.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Interpol waarschuwt voor nieuwe golf van IS-terreur

 1. paulzwueste // december 20, 2018 om 18:18 //

  De Dood is de enige werkelijke oplosser.
  Overal verkrijgbaar en de meest economische oplossing voor elk investeringsprobleem…

  Like

 2. IS terroristen in de gaten houden is net zo stom als bladeren tellen in een herfst storm.

  Islam en het moorden uit naam van Allah is een ziekelijke gedachte, die alles dat vanaf de jeugd daarvoor vatbaar is gemaakt besmet. De een vandaag, de ander morgen.

  IS “strijders” en moordenaars zijn voor de allachtone jeugd de leiders en inspiratoren voor de terreur van morgen, terreur welke onze pers en overheid steevast misdrijf en incident noemen.
  Op die manier kun je decennia lang de scherven vegen zonder ooit de olifant te noemen die in het midden van de kamer staat.

  Maar wee de autochtoon die in verenigings verband een misdrijf begaat, voor die persoon ennzijn of haar groep komt een compleet verbod. Wel motorclubs, hoe labiel soms ook, te vervolgen en vervolgens de grootste terreur haard financieel ondersteunen en immuniteit voor vervolging van misdrijven geven….

  Aflaten van Teeven om het zo te stellen….

  ….wat moet de burger als zelfs de grondwet door de overheid en de politiek word geschonden? Waar ligt de grens van passief protesteren tot gewapend verzet en revolutie om te overleven?

  Mijns inziens is op 11 december die grens overduidelijk overschreden. Het verdrag van Marrakech is een oorlogsverklaring an de eigen bevolking, die niet genegeerd mag worden maar keihard moet worden afgestraft. Het is dat, of door gelatenheid het verlies van vrijheid en het recht op leven opgeven.

  Ik weet het antwoord op het lot van dit land, ik emigreer.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik emigreer dat roep ik al tijden maar zonder geld wordt moeilijk
  Het liedje vluchten kan niet meer van Jenny Arean wordt steeds meer de realiteit, vluchtelingen komen Europa binnen en tzt moeten wij vluchten voor deze mensen

  Like

 4. There is no New World Order. There is only One Order….

  ‘Jesuit / Imam Pallavicini (Black Nobility; Knight of Malta) explains …’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s