Nieuw

EXTRA: Terroristische aanslag in Zweden – Man heeft op school een bom laten exploderen met de bedoeling studenten te doden

Foto ter illustratie. © Fria Tyder foto

Krachtige explosie op de Technische School in Hässleholm. Volgens de politie was het de bedoeling om mensen te doden en de gebeurtenis wordt als terrorisme onderzocht.

Een man op 20-jarige leeftijd is gearresteerd op verdenking van een terroristisch misdrijf. De arrestatie heeft plaatsgevonden in verband met een krachtige explosie op de Technische School in Hässleholm in de provincie Skåne.

Het was vanochtend 08.44 uur dat de politie wegens een zeer krachtige explosie naar de Technische School in Hässleholm werd gealarmeerd.

De explosiedienst werd ook gewaarschuwd en de school was al begonnen met evacuatie voordat de politie arriveerde.

De politie stelde zeker dat het gebouw compleet was geëvacueerd en alle geëvacueerden werden voor verzameling doorverwezen naar de Koepel. Gemeentemedewerkers zijn samen met de politie in de Koepel bij de geëvacueerden aanwezig.

Aanvankelijk werd het incident onderzocht als “voortdurend dodelijk geweld”. Nu vermoedt de politie dat het een terroristisch misdrijf is en in verband met het onderzoek is ter plaatse een dader gearresteerd.

“De politie vermoedt op dit moment dat de ontploffing moedwillig is verricht en werkt daarom volgens de werkwijze en procedures die beschikbaar zijn voor een vermoedelijk terroristisch misdrijf, totdat dit kan worden uitgesloten en, indien dit het geval is, kan worden opgehelderd welke misdaad relevant is”, schrijft de politie in zijn incidentenrapport.

– Hij wordt in eerste instantie verdacht van een terroristisch misdrijf. Het explosief was om mensen verwondingen toe te brengen, zegt Per Cederholm, de lokale politiechef, tegen Kvällsposten.

De explosie had zo krachtig moeten zijn dat de grond schudde, zeggen getuigen tegen Kvällsposten. De politie wil niet vertellen of de gearresteerde persoon een student van de school is.

De politie voert momenteel een huiszoeking uit bij de dader.

Volgens het dagblad zijn er in samenhang met de gebeurtenis onbevestigde geruchten over twee gemaskeerde personen.

Naar verluidt zou niemand gewond zijn geraakt.

Bron:

EXTRA: Terrordåd i Skåne – man sprängde bomb på skola för att skada människor

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on EXTRA: Terroristische aanslag in Zweden – Man heeft op school een bom laten exploderen met de bedoeling studenten te doden

 1. We horen straks via het NOS-journaal wel of het een moslim is geweest.

  Als het geen moslim is geweest dan spreken ze namelijk van een ‘witte man’. Dus als het geen ‘witte man’ is geweest ………………

  Like

 2. @trebor 2110 I rest my case!!

  Like

 3. scherpschutter1943 // december 20, 2018 om 17:23 //

  Hoeveel knallen moeten er nog komen en hoeveel slachtoffers moeten er nog meer vallen , voordat die stompzinnige zweden eindelijk eens wakker worden. Hun utopische wereld bestaat niet. De woedende hordes moslims zijn de grens met zweden overgetrokken en trekken moordend en brandschattend door het land. De zweden zijn verweekte wijven die nooit oorlog hebben meegemaakt. Mannen met lang haar achter de kinderwagen, verwijfd tot op het bot als gevolg van het zweedse feminisme.Watjes dus, daar kan je niet mee winnen van meedogenloze moslims die minachtend op dit soort figuren neer kijken en het geweld van hun profeet en zijn koran verheerlijken. Behandel ze volgens hun cultuur en sla ze de kop af op het marktplein. Dat is het en dat is het enigste dat moslims begrijpen en dat is een groter geweld dan dat ze zelf kunnen oproepen . Zorg dat moslims bang van je zijn. Laat ze smeken om hun leven, het helpt echt. En als het niet helpt doen we er nog een schepje boven op.

  Liked by 3 people

 4. Je moet wreder zijn dan de moslim vijand anders red je het niet.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s