Nieuw

Exclusief – Louie Gohmert: ‘Ik zie Trump de herverkiezing in 2020 niet winnen als de muur niet wordt gebouwd’

Rep. Louie Gohmert (R-TX) zegt dat president Trump in 2020 geen herverkiezing zal winnen als zijn centrale campagnebelofte van het bouwen van een muur langs de grens tussen de VS en Mexico niet wordt nagekomen.

In een exclusief interview met Breitbart News Tonight, vertelde Gohmert aan Senior Editors-at-Large Rebecca Mansour en Joel Pollak dat Trump een een-termijn president zal zijn als hij geen zuidelijke grensmuur bouwt en dat het over en sluiten is voor de V.S. dan.

“Als we [de muur niet bouwen], zie ik president Trump in twee jaar niet winnen,” zei Gohmert. “Ik zie niet dat de senaat de meerderheid behoudt. En ik denk dat dit land, dit kleine experiment van zelfbestuur over is”. 

Gohmert ging verder:

En dit, door Paul Ryan, Kevin McCarthy, McConnell en Cornyn die de president ervan overtuigen dat ‘Goh, laten we dit gevecht gewoon uitstellen tot februari.’ Ze weten het al twee jaar. [GOP leiderschap] wilde geen muur omdat er sommige mega-donoren zijn die geen muur willen. Ze houden van dat geld en dus, als ze gewoon blijven zeggen dat we de strijd op de lange baan gaan schuiven, zullen we het een beetje uitstellen, nog een beetje uitstellen.

Dan blijkt voor de herverkiezing dat de muur niet werd gebouwd. Het was zijn grootste belofte en ze zullen hem verslaan als dit niet gebeurt. Ik zie er geen enkele manier omheen.

Ik vind het niet leuk dat ik gelijk had toen ik voor onze conferentie in september zei dat als we de muur niet zouden bouwen of minstens wetgeving door het Huis zouden krijgen voor de tussentijdse verkiezingen de opkomst van de mensen die op Trump gestemd hadden lager zou zijn voor de Midterm-verkiezingen.

Ik wist gewoon dat dat zou gaan gebeuren. En hoe reageerde [de GOP-leiding] daarop? Ze reageerden door geen geld te storten voor de muur en ook onze laatste week van stemmen vóór de verkiezingen te annuleren.

Louie Gohmert

Gohmert bespotte het idee van Republikeinen in Huis en Senaat voor een lockdown, een uitgavenstop die ook de uitgaven voor de muur omvat. Dat is dan weer twee maanden uitstel dat de democraten de controle over het Huis overnemen.

“Want het zou zo veel beter zijn als we gewoon wachten met dit gevecht te hebben totdat Nancy Pelosi de hamer heeft,” zei Gohmert sarcastisch. “Gee, waarom heb ik daar niet aan gedacht? Dat is zo veel beter”.

Hij voegde eraan toe:

Ik kan u vertellen wat er zal gebeuren als de muur, althans een belangrijk deel, niet wordt gefinancierd, dat wil zeggen dat we de meerderheid in de Senaat verliezen, de president de herverkiezing niet zal winnen en we zijn in megaproblemen. Ik bedoel niet de Republikeinse Partij, ik bedoel het land omdat de verantwoordelijken open grenzen willen, ze willen socialisme.

Gohmert zegt dat GOP-wetgevers, ondanks claims van het Republikeins Leiderschap in de Senaat en het Huis, financiering voor een grensmuur geregeld kan worden in een versneld budgettair proces dat bekend staat als “reconciliation” dat alleen een meerderheid in het Huis vereist en een gewone meerderheid van 50 stemmen in de Senaat . Er zijn 51 Republikeinen in de Senaat.

“Ik weet dat ze de president ervan overtuigd hebben dat ‘Gee, als je de stemmen in de Senaat niet hebt, dan moet het Huis er niet over stemmen’. Dat is belachelijk,” zei Gohmert.

“De manier waarop u druk krijgt op de Senaat is om het Huis de financiering te laten passeren en dan elke Amerikaan die wil dat de muur er komt de telefoonlijnen naar de Senaat te overbelasten en de president daar en op social media en op televisie te zeggen: “Laat de senatoren weten dat de Republikeinen de meerderheid verliezen als ze dit niet doen”, voegde Gohmert toe. “Dat is hoe je genoeg druk krijgt om het gedaan te krijgen, anders niet”.

Bron:

Exclusive — Louie Gohmert: ‘I Don’t See Trump Winning’ Re-Election if Border Wall is Not Built

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s