Nieuw

Bolsonaro jaagt links op de kast door te zeggen dat delen van Frankrijk onbewoonbaar zijn vanwege alle moslimmigranten

Bolsonaro veroordeelde Frankrijk voor het toelaten van zoveel moslimmigranten omdat ze ‘nooit hun wortels opgeven….Moslims willen hun cultuur laten zegevieren’.

Daily Mail :

De gekozen president van Brazilië, Jair Bolsonaro, die op 1 januari zal worden beëdigd, heeft gezegd dat delen van Frankrijk ‘onleefbaar’ zijn geworden door moslimmigranten, met retoriek die vergelijkbaar is met die van Donald Trump voordat hij de Amerikaanse president werd. Bolsonaro, die op 1 januari aantrad, maakte de islamofobe opmerkingen laat op dinsdag in een live video-feed op zijn Facebook-pagina.

De extreemrechtse politicus werd in oktober gekozen tegen de kandidaat van de Socialistische Partij met een moslimnaam – Haddad – op een hardline anti-crime en anti-corruptieplatform zoals Donald Trump.

Parijs

Iedereen weet wat er in Frankrijk gebeurt. Sommige delen van Frankrijk zijn gewoonweg onleefbaar’, zei Bolsonaro op Facebook. Hij zei dat moslimmigranten, ondanks een warm onthaal door de Fransen, niet van plan zijn om te integreren.

Je weet hoe die mensen zijn, toch? Ze hebben iets in zich, ze geven hun (islamitische) wortels niet op en ze willen hun (islamitische) cultuur, hun verworven rechten en hun privileges laten zegevieren,’ zei hij. Frankrijk lijdt eronder. Een deel van de bevolking, een deel van het leger, sommige instellingen beginnen daarover te klagen. Dat willen we niet voor Brazilië”

Bolsonaro zei niet of hij strengere immigratiecontroles zou opleggen, maar herhaalde dat hij Brazilië zal terugtrekken uit het wereldwijd migratiepact dat woensdag door de Algemene Vergadering van de VN is geratificeerd.

“Helaas heeft de huidige socialistische regering in Brazilië….. het pact ondertekend. We zijn niet tegen migranten, maar we moeten zeer strenge criteria hebben voor degenen die Brazilië binnenkomen. We gaan dit pact over migratie opzeggen en intrekken”, zei hij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9816 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Bolsonaro jaagt links op de kast door te zeggen dat delen van Frankrijk onbewoonbaar zijn vanwege alle moslimmigranten

 1. Ondanks een warm onthaal door de Fransen, en is dit aan de Fransen gevraagd ?
  Nu wetend aanslag Nice met vrachtwagen, pas in Straatsburg 5 doden en meerdere doden o.a 2 nichtjes in Marseille die doodgestoken zijn
  Zouden ze nu nog met spandoeken staan wees welkom in mijn land, ik vrees van wel eens achterlijk altijd achterlijk

  Liked by 2 people

 2. Kan je toch nagaan dat iemand uit Brazilië het wel ziet en die gekke Fransen niet.

  Liked by 1 persoon

 3. @Stef, ja wonderlijk he? Waar hij ook gelijk is dat zo’n verdrag gewoon opzegbaar is. Er staat geloof ik niet echt een opzegtermijn of opzegomstandigheden in het verdrag. Dat is niet per ongeluk ‘vergeten’ maar ik zie juridisch geen bezwaar. Opzegtermijnen staan gewoon in de wet.

  Maar gelukkig begint het gezonde verstand langzamerhand de boventoon te voeren. Het is met het globalisme en de migrantenwaanzin net als met zwaartekracht: ‘What goes up must come down’.

  Like

 4. Nu moet men dat ook in Europa eens gaan inzien.

  Like

 5. tim pietersen // december 21, 2018 om 16:19 //

  de islam is een terroristische organisatie, oftewel kan volgens de wet verboden worden

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Bolsonaro jaagt links op de kast door te zeggen dat delen van Frankrijk onbewoonbaar zijn vanwege alle moslimmigranten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s