Nieuw

Wow! Amerikaanse regering kondigt 10,6 miljard dollar aan voor hulp aan Mexico en Midden-Amerika – Maar NUL DOLLARS voor Grensmuur

Dit komt op dezelfde dag dat Sarah Sanders, woordvoerder van het Witte Huis, aankondigde dat er geen shutdown zal zijn over de financiering van de grensmuur.

AP:

De Verenigde Staten beloofden dinsdag $ 5,8 miljard aan hulp voor het versterken van de regering en economische ontwikkeling in Midden-Amerika, en nog eens $ 4,8 miljard aan ontwikkelingshulp voor Zuid-Mexico.

De hulp van de V.S. poogt betere veiligheidsvoorwaarden en werkgelegenheidskansen als deel van een regionaal plan te bevorderen om Midden-Amerikanen toe te staan om in hun landen te blijven en niet te moeten emigreren.

Dat is dezelfde bullshit die we vanuit de EU steeds horen, dat als we maar geld naar Afrika sturen de migratie af zal nemen. Het is niet waar. Het is een leugen om ons nog sneller te onteigenen en nog sneller nog meer Afrikanen in staat te stellen de reis naar Europa te betalen.

Het plan werd aangekondigd in een gezamenlijke Amerikaans-Mexicaanse verklaring uitgegeven door het ministerie van Buitenlandse Zaken en voorgelezen door de Mexicaanse minister van Buitenlandse Zaken Marcelo Ebrard in de Mexicaanse hoofdstad.

Op dit moment zijn er minstens vier illegale migrantenkaravanen op weg naar de zuidelijke grens van de VS met Mexico. Een van de nieuwste karavanen die zich met hulp van linkse actiegroepen omhoog door Mexico naar de VS begeeft, is ENORM!

Het Witte Huis stelde voor om dan maar andere fondsen te gebruiken om de muur mee te bouwen, maar dat voorstel werd onmiddellijk verworpen door de leider van de Democraten in de Senaat. Chuck Schumer stelde dat daar toestemming van het congres voor nodig is en dat het Witte Huis die niet zou krijgen.

Het is hier al vaker geroepen. Trump had al dit gezeik kunnen omzeilen. Trump is de commander in chief en kan het leger de opdracht geven de grens te bewaken, het budget van het leger is net weer verhoogd naar iets van 800 miljard. Het leger is er om de grenzen te bewaken, niet om oorlogen voor Israël te voeren. Als het leger denkt dat de simpelste manier om de grensbewaking te doen is door een muur te bouwen, dan mag het leger gewoon een muur bouwen. Het budget is ruim voldoende voor een muur tot de maan en vijf keer heen en terug. Als de Democraten het er niet mee eens zijn dan kunnen ze naar de rechtbank en daar zijn ze kansloos, het hooggerechtshof heeft een meerderheid van Republikeinse rechters, en het is de Senaat (niet het huis, waar de democraten een meerderheid hebben) die nieuwe rechters benoemt en die verhouding wordt alleen maar gunstiger de komende twee jaar.

En anders zet je een fonds op waar de burgers geld in kunnen storten, dat haalt makkelijk het dubbele op wat die muur kost:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Wow! Amerikaanse regering kondigt 10,6 miljard dollar aan voor hulp aan Mexico en Midden-Amerika – Maar NUL DOLLARS voor Grensmuur

 1. tim pietersen // december 19, 2018 om 08:53 //

  #thanksAIPAC (the foreign illegal lobby that controls the us gov which has not registered)

  no wall is no trump 2020

  Like

 2. De joden smijten weer met geld

  Like

 3. Tim Pietersen
  “no wall is no trump 2020”

  Misschien is dat maar beter ook want dan zijn we van dat anti-Trump gezeik af en hoeven we ons enkel nog maar te richten op afgerond waar we dan zonder enige belemmering op af denderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s