Nieuw

Whatever Happens, the Yellow Vests Have Already Won

Breizh-info.com: First of all, how do you analyze the events of these recent weekends?

What I find most striking is, first of all, the continuity of the movement. While the government expected the pressure to ease, it has not. It is the fruit of an extraordinary determination, to which is added a surprising maturity. Not only do the Yellow Vests refuse to define themselves in terms of “Right” or “Left,” not only do they make up their minds without the least concern about what the parties and unions think, but they do not let themselves be caught in the journalists’ traps, for whom they have nothing but contempt. On television, they speak common sense, they do not dissemble, and they remain an example of firmness without appearing strident.

Their anger and resolve show that, where most of them are now, they feel they have nothing left to lose. And in this they perfectly represent a France that, over the years, has realized that it can no longer live, and even now struggles to survive. Hence this movement of revolt, which first turned into a popular uprising, and then an insurrection.

Breizh-info.com: The Yellow Vests have been widely criticized for using violence.

Let’s say it first: the rioter-in-chief is Emmanuel Macron.


Interview with Alain de Benoist by Yann Vallerie and translated by Greg Johnson, Counter-Currents >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (551 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Whatever Happens, the Yellow Vests Have Already Won

 1. Ben JALOERS op de Fantastische inzet van de Gele hesjes,voor Mij zijn het allemaal HELDEN EN ZIJ hebben laten zien dat EENDRACHT nog STEEDS MACHT IS en een onbereikbare en ARROGANTE Macht kan BREKEN en VERPLETTEREN.
  WIJ HOLLANDERS hebben de Spanjaarden,Fransen,Engelsen en de Duitsers overwonnen en dat zal ook lukken met de EU en buitenlanders die zich hier NIET aanpassen en de 80 jarige oorlog hebben WIJ OOK ACHTER DE RUG DUS KOM MAAR OP HUFTERS.

  Like

 2. Effe O/T , eulie protesten hier ook volop aan de gang(kan het haast niet bijhouden naast ook de gele vesjes). Ieder geval vliegt die halve mongool trudeau in populariteit achteruit.
  De Edmonton airport had er zelfs goed last van.
  https://calgaryherald.com/news/local-news/convoy-pipeline-rally-at-nisku-truck-stop-expected-to-draw-big-crowd/wcm/0d8b87bf-a8a6-48b2-82c5-452f65be308f?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1545247674

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s