Nieuw

Turken plunderen massaal Nederland – frauderen zich de moeder

,,Het is altijd bingo. Altijd bingo!” De projectleider van Bureau Buitenland heeft de onderzoekresultaten op tafel liggen. De cijfers zijn alarmerend: zeker 20 tot 30 procent van de Turkse Nederlanders met een bijstandsuitkering fraudeert, concludeert hij. Ze bezitten ‘verzwegen vermogen’: een of meerdere huizen in Turkije die in totaal meestal meer waard zijn dan 15.000 euro. En dat betekent dat zij geen recht hebben op een uitkering.

Belangrijke vraag is in hoeverre de onderzoeken niet discriminerend zijn. Zo is Rotterdam al eens door de rechter op de vingers getikt met een onderzoek naar vermogen onder Marokkaanse uitkeringsgerechtigden.

AD >>

Omdat het ‘discriminerend’ is wordt er nauwelijks onderzoek gedaan. Zo heeft Rotterdam in de laatste vijf jaar slechts 53 keer onderzoek gedaan en was het in 27 gevallen raak. 8% van de 634.660 Rotterdamse inwoners is van Turkse afkomst (bron), dat zijn er iets meer dan 50.000. 10% daarvan heeft een bijstandsuitkering (bron). 5000 uitkeringsTurken waarvan de helft fraudeert, betekent dat alleen Rotterdam er al 2.500 ongemoeid laat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Turken plunderen massaal Nederland – frauderen zich de moeder

 1. Ja ja, dus onderzoeken naar het vermogen van iemand is fraude. Dus als ik morgen huur- en zorgtoeslag aanvraag bij de belastingdienst dan mogen ze niet onderzoeken of ik heel misschien vermogen heb want ik ben ook een ras. Dat die gegevens van mij gewoon bij de Zorgtoeslagverlener bekend zijn (=immers ook de belastingdienst) maakt het in mijn geval makkelijker maar doet niets af aan het principe dat je mij niet mag onderzoeken omdat ik tot het blanke ras behoor. Dat je in het geval van Turken en Marokkanen in het buitenland moet zoeken omdat ze nu eenmaal twee paspoorten hebben maakt het om die reden moeilijker maar daarom nog geen racisme. Dus wat is het nu rechter, of het is in beide gevallen racisme of in beide gevallen niet. Maak een keus en laat het me even weten zodat ik ook huur- en zorgtoeslag kan aanvragen.

  Sterker nog, die rechter is een racist want in mijn geval mag het wel onderzocht worden maar bij Turken en Marokkanen niet.

  Wat een GELUL zeg!!!!

  Liked by 2 people

 2. als je als witman een uitkering hebt en je krijgt ergens 10 euro van op je rekening bij gestort moet je komen bewijzen hoe je aan dat gigantische bedrag komt

  Like

 3. Precies en je mag nog geen krantenwijk hebben want dat is fraude maar een villa in Ankara mag wel want dat mag je toch niet onderzoeken.

  Again, wat een gelul zeg!!!!

  Like

 4. Juist vandaar al Turkse die restaurants, wit wassen is het motto!
  Juist vandaar al die Turkse schilder bedrijven, enz !

  Like

 5. Frauderen mag want het is een turk .
  En je mag niks zeggen want ben je discriminerende.
  Maar O wee als wij Nederlander iets te veel op de rekening hebben staan dan ben je crimineel.
  Je moet ook geen uitkering aan vragen mensen direct zwart gaan werken onder de radar blijven .
  Geloof me dat je gelukkig bent.

  Like

 6. Rudolf, ze weten je hoe dan ook te vinden, als je geen inkomen op papier hebt schatten ze je inkomen, dan ben je echt niet gelukkig, zij zeggen waar leeft u dan van, kan je zomaar paar duizend euro kosten, niet doen zou ik zeggen

  Like

 7. Op de televisie wordt er dagelijks gezeurd welke spuitje nieuw is en pijnloos om de dementerende oudjes te doden. Wat voor rotzakken zijn deze arstsen, die maar door blijven ratelen. Hun moeten zelf een spuitje hebben. Fraude van Turken marokanen Afghanen laten ze niet elke keer zien. Wel van weerloze oudjes die zo nodig doodmoeten.Allemaal Afleiding en Doofpot

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Turken plunderen massaal Nederland – frauderen zich de moeder – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s