Nieuw

Trump scheldt advocaat uit voor “rat”

President Donald Trump heeft zijn voormalige advocaat Michael Cohen voor “rat” uitgescholden in een Twitterbericht waarin hij ook de FBI aanvalt.

Nadat de FBI dit voorjaar het kantoor van Cohen was binnengevallen, keerde deze zich tegen de president – met wie hij een lange werkrelatie had – en bekende tijdens een rechtszitting dat hij twee vrouwen grote sommen geld had betaald om hun seksuele affaires met Trump stil te houden.

De president stelt echter dat er geen enkele misdaad is gepleegd, noch van hemzelf die relaties had met de twee vrouwen, noch van Cohen die op eigen initiatief hen betaalde om te zwijgen, wat de vrouwen overigens niet deden. Trump stelt in plaats daarvan dat Cohen een verrader is en zich aan de aantijgingen schuldig heeft verklaard om de president te verlagen en een kortere straf te krijgen.

Trump vraagt in de tweet ook waarom de FBI geen inval deed bij het Democratisch Nationaal Comité, wiens server voor de presidentsverkiezingen van 2016 werd gehackt, waarop gevoelige informatie stond die de kans van de Democraten om de verkiezingen te winnen sterk verzwakt zou hebben.

Bron:

Trump’s Already Tweeting His Post-Presidency Defense

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump scheldt advocaat uit voor “rat”

  1. Trump scheldt een advocaat uit, die z’n crimele hachje probeert te redden door anderen valselijk te beschuldigen, voor rat.

    Toen ik z’n mail las dacht ik ook meteen dat is niet zo’n handige woordkeus omdat ik de reacties van zijn tegenstanders – die Trump voor veel verschrikkelijkere dingen uitmaken – al kon raden. Hieruit blijkt dus dat zelfs ik al te geconditioneerd ben ook al besefte ik dat niet, nu besef ik dat wel en dat is best schrikken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s