Nieuw

Regering België valt over het Genocide-Pact van Marrakesh

Een finale wanhoopspoging gaf Charles Michel geen uitzicht op een helpende hand van de oppositie om zijn minderheidskabinet in leven te houden. Koning Filip houdt het ontslag van zijn regering in beraad. Die gaat in lopende zaken.

Even na achten reed premier Charles Michel gisteravond de brede oprijlaan van het koninklijk paleis op. Een halfuurtje voordien had een coalitie van socialisten en groenen het aanbod om met zijn minderheidsregering samen te werken, afgewezen. De premier hield de eer aan zichzelf. In geen geval wilde hij de stemming morgen van een motie van wantrouwen afwachten.

De Standaard >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (582 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

7 Comments on Regering België valt over het Genocide-Pact van Marrakesh

 1. Henk der Niederlander // december 19, 2018 om 09:22 //

  Belgie is zowiezo een bestuurlijke puinhoop en dat zal het voorlopig nog wel blijven ook.
  Het is namelijk een onmogelijke opgave om een land te besturen dat feitelijk 5 regeringen heeft.

  Like

 2. Het is nu een puinhoop, doch deze kan nog groter worden ……
  Het pact voor de migratie bleek niet verteerbaar te zijn , de uiting van zondag samen met de gedachtegang erachter was blijkbaar een brug te ver voor deze bende bestuurders.
  Het stond in de sterren geschreven dat het vroeg of laat verkeerd ging gaan….
  Wat er nu gaat gebeuren is niet zeker, wel zeker is dat niemand verantwoordelijkheid wil nemen, blijkbaar zit er veel meer achter dan we weten.
  Als je weet dat een uitkering rond de 1000€ ligt en de kost per migrant op 2250€ dan is de rekening snel gemaakt.
  Het sociaal weefsel was al tot scheuren toe gespannen ,het migratiepact gaat het aan flarden trekken, de belastingen kunnen de uitgaven niet meer dekken ,dus gaan de bankiers meer mogen lenen wat dan weer de begroting gaat doen ontsporen….het migratiepact is de hemel voor de migranten en de hel voor hen die het moeten betalen……

  Like

 3. Daarom moeten we dat ondemocratisch genomen helse pact ook zo snel mogelijk weer opzeggen. Opzeggen kan niet, hoor ik sommigen zeggen. Wedden van wel? De gelegenheid komt snel genoeg zodra de andere partij een steekje laat vallen in het terug nemen van migranten.

  Hoe dan ook, de domheid regeert zowel in België als hier.

  Daar moeten we ook daar zo snel mogelijk van af.

  Like

 4. domheid? misschien, ik denk eerder van niet. Als je rond de 10.000 per maand ontvangt als premier, of minister en iets van 4 a 5000 euries uitkering per maand krijgt om met je luie kloten in een stoel te liggen ( wachtgeld , zo iets tenenkrommende belachelijke vergoeding ) zal het jouw toch aan je reet roesten wat er verder van komt. Hoofdzaak de centjes komen binnen, en pappa en mamma gaat gezellig met hun kindertjes deftig uit eten of zo. In dat wereldje stinkt het harder dan een gierput

  Like

 5. jtprf. Ik hou het er op dat het wel domheid is. Dat je daarnaast nog een andere ongewenste eigenschap hebt te weten dat je ook nog corrupt bent moge zo zijn maar doet aan de domheid niets af.

  Ik laat me niet omkopen, daar ben ik te intelligent voor.

  Like

 6. Fransdo; mee eens, domme mensen kiezen domme vertegenwoordigers en krijgen wat ze verdienen

  Like

 7. @Skeeter, even ter vergelijking: ik zat gisteren even naar een YouTubefilmpje te kijken over de klimaatverandering. Als jij subsidie aanvraagt voor een onderzoek waarbij je de nadelige gevolgen wilt aantonen van de industrie op het CO2 gehalte en daarmee op het klimaat dan krijg je een ruime subsidie. Als jij een onderzoek aanvraagt om het tegenovergestelde aan te tonen dan krijg je die subsidie niet. En zo houdt de klimaatwaanzin zich zelf in stand.

  En dus geef ik @jtprf en jou gelijk. Ook wetenschappers laten zich tegenwoordig kennelijk omkopen voor geld en dat is hééél dom. De enige wetenschappers die tegenwoordig nog een eerlijk verhaal vertellen zijn gepensioneerde wetenschappers omdat die voor hun inkomen niet meer afhankelijk zijn van dit soort omkoperij.

  Klein voorbeeld van hoe het werkt in overheidskringen: https://www.ad.nl/politiek/politiek-zette-onafhankelijk-onderzoeksinstituut-onder-druk~af3ba88d/

  Voorts, als jij in Google de woorden intikt: ‘CBS onbetrouwbaar’ dan krijg je bijna 74.000 hits.

  Tot slot, ik heb persoonlijk een Internetonderzoek verricht naar het waarheidsgehalte van de noodzaak tot het verhogen van de AOW- en pensioenleeftijd en dat heb ik op You Tube gepubliceerd onder mijn schuilnaam al daar en in een iets andere vorm onder mijn echte naam elders. Geloof me, ook daar word je niet vrolijk van. De politiek is één smerige en corrupte zooi die de boel lopen te beliegen en belazeren dat het een lieve lust is enkel om hun eigen zin door te drijven en daarmee hun inkomen te waarborgen. Maar door een gebrek aan functionele intelligentie prik je hier tegenwoordig heel simpel door heen.

  Er gaat nu iets spelen waarbij dat in hoge mate weer opgeld gaat doen. We moeten in de komende tijd met zijn allen van het gas af, geïsoleerd worden en aan de warmtepomp, wist je dat? Nou, dat kan dus helemaal niet maar de overheid gaat ons er in de naaste toekomst met allerlei corrupte onderzoeken van overtuigen dat het wel kan. Daarbij zal de saldering met zonnepanelen afgeschaft worden en vervangen worden door een soort (lagere) tegemoetkoming, heel positief ‘subsidie’ genoemd (what’s in a name).

  Als je corruptie in wording wilt zien ontstaan dan wordt dit een hardstikke leuk voorbeeld.
  Ik heb de energietransitie overigens zelf al gemaakt. Gewoon wat simpele olie-gevulde radiatorkacheltjes en klaar is Kees. Ik kan zo van het gas af en die kacheltjes hoeven zelfs niet eens de hele dag door te branden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s