Nieuw

Protesten van de Gele Hesjes breiden zich uit – vallen tolstations aan en vernielen flitspalen

Volgens het grootste tolbedrijf van Frankrijk, Vinci Autoroutes, dat voornamelijk in het zuiden en westen van het land actief is, hadden de Gele Hesjes bij ongeveer 40 van hun tolstations demonstraties georganiseerd.

De Gele Hesjes hadden ook verscheidene tolstations in brand gestoken, waardoor het verkeer op de snelweg A50 tussen Marseille en Toulon tot stilstand kwam. Men heeft zich ook op de knooppunten van de autosnelwegen gericht en gevandaliseerd, vooral in toeristische steden als Avignon, Orange, Perpignan en Agde. Op dinsdag werden ongeveer 20 personen gearresteerd.

Ook 1.600 flitspalen zijn vernield – ongeveer de helft van alle flitspalen in het hele land, wat een aanzienlijke inkomstenderving voor de Franse staat met zich meebrengt.

Vinci Autoroutes heeft in een berichtgeving bij automobilisten er op aangedrongen om extra waakzaam te zijn bij het naderen van in- en uitgangen van tolwegen en autowegen met betrekking tot het grote aantal voetgangers.

Tijdens de laatste weken zijn er in verband met de protesten van de Gele Hesjes verschillende doden gevallen in het verkeer.

Bron:

Chaos on French highways as ‘yellow vests’ torch toll booths

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Protesten van de Gele Hesjes breiden zich uit – vallen tolstations aan en vernielen flitspalen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s