Nieuw

Hulpinstantie probeert ons negers als Syriërs te verkopen

klik voor groter

Stichting ‘Elker’ probeert ons wijs te maken dat Syrië in Afrika ligt of dat Syrië bevolkt wordt door negers en dist een zieligheidsverhaal op.

Elker:

In Nederland kwamen we in oktober 2015 in Ter Apel terecht. Hier konden we een verblijfvergunning aanvragen. Mijn moeder, broertje en twee zusjes waren in Syrië achtergebleven. Het was voor hen te gevaarlijk om de reis naar Nederland af te leggen.

Aha, dus de reis was gevaarlijker dan de koppensnellers van ISIS en de vacuümbommen van Assad samen. En het had er niks mee te maken dat je net de dienstplichtige leeftijd had bereikt. Maar wat doet een neger in Syrië, of heb je gewoon een standaard verhaal verteld dat je geïnstrueerd werd door Soros’ NGO-personeel ?

Ik woon nu alweer 3 jaar in Nederland. Afgelopen mei ben ik 18 jaar geworden. Samen met medewerkers van Viyuna hebben we gezocht naar een eigen appartement. Dat is gelukt. Ik woon nu op mezelf. Mijn familie woont inmiddels ook in Nederland.

Die zijn gewoon met het vliegtuig gekomen of was de reis nu niet meer gevaarlijk ? Weet je waar het ook niet gevaarlijk is ? In Ghana, ga terug en kom nooit weer !

Voor als u ze zelf wilt vragen hoe het zit:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Hulpinstantie probeert ons negers als Syriërs te verkopen

 1. Ah OK, dus dat appartement op kosten van de belastingbetalers is gelukt, Nou, dat doen mijn nederlandse, blanke, hoogopgeleide kinderen hem niet na. Knap hoor! Net zo knap als er mee weg komen dat hij nu zg een 18-jarige syriër is, terwijl dit een 20-jarige zwarte afrikaanse oplichter is. Lekkere jongens, hij en die subsidie-criminelen van, jakkes, “Elker”.

  Like

 2. De woningstichtingen zijn ook erg links als het om negers uitkeringstrekkers en alsielzoekers gaat ze beginnen te miauwen poes lief allemaal een mooie woning. Zo is dat en niet anders en islamits
  che normen waarden verdedigen een boel ellende die niet oplosbaar is.

  Like

 3. trebor2110 // december 20, 2018 om 00:16 //

  Er wordt in het bericht niet gezegd dat hij een Syrier is maar dat ze vanuit Syrie kwamen
  Karam (18) vluchtte als 15 jarige jongen samen met zijn vader vanuit Syrië. Na een lange, maar vooral zware reis kwamen zij uiteindelijk in Nederland terecht

  Like

 4. trebor2110 // december 20, 2018 om 00:18 //

  Misschien was ze vader een gastarbeider in Syrie ? of ze moeder een werkslaaf voor een rijke Syrier ?/

  Like

 5. bedonderde burger // december 20, 2018 om 08:54 //

  Vrijwel dat hele zooitje dat vanaf 2010 is binnen komen stormen MOET terug, minus misschien die een of twee procent echte vluchtelingen die ironisch genoeg hier niet als vluchteling worden geaccepteerd omdat het veelal christenen zijn die door, de door ons geaccepteerde islamitische ‘vluchtelingen’ bedreigd en zelfs uitgeroeid worden. Zoals de Kopten bijvoorbeeld. Of andere echte vluchtelingen als blanke Zuid Afrikanen die worden vermoord door zwarte landgenoten, maar dat vindt onze pro VN/EU nazi regering natuurlijk prima, want dit is het Obama/VN/EU ruimingsprogramma om de wereld te bevrijden van alles dat blank is. Bovendien vermoed ik dat de ambtenaren die uitsluitsel moeten geven wie wel en wie niet vluchteling is vermoedelijk grotendeels, dankzij de dames Albayrak, islamitisch zijn. Dus….

  Liked by 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder // december 20, 2018 om 12:19 //

  Ja Trebor.
  Er wordt in het bericht niet gezegd dat hij een Syrier is maar dat ze vanuit Syrie kwamen
  Karam (18) vluchtte als 15 jarige jongen samen met zijn vader vanuit Syrië. Na een lange, maar vooral zware reis kwamen zij uiteindelijk in Nederland terecht

  Maar ze wisten toch maar al te goed dat ze naar Europa moesten.
  Nou ligt Turkije wel een stukje dichter bij Syrie, maar jah daar hebben ze geen oetkering voor dat tuig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s