Nieuw

Het CIDI bestookt de gojim voortdurend met valse propaganda

Laat u zich niets wijsmaken door het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI): het is een extreemlinkse Joodse organisatie met als hoofdvijand blanke gojim.

Door: N.Arcist

Het CIDI wist de afgelopen dagen veel aandacht te genereren door het uitvergroten van twee totaal onbenullige gebeurtenissen. Het eerste voorval voltrok zich in Utrecht, waar een Joodse jongen met keppeltje werd uitgelachen door het (waarschijnlijk allochtone) personeel van Albert Heijn. Het tweede incident speelde zich af in Amsterdam, waar een jongeman kritiek uitte op Joden – en in het bijzonder de Talmoed – dat geheim werd gefilmd door CIDI-activisten.

Waarom is het uitlachen van een Jood met keppeltje groot nieuws? Elke dag worden er Nederlanders uitgelachen, vernederd, geïntimideerd en in elkaar geslagen door minderheden. Daarover lees je nooit wat in de media. Bovendien kon het incident ook niet geheel toevallig zijn, aangezien het plaatshad in de Utrechtse wijk Kanaleneiland, dat bekend staat om haar grote moslimbevolking. Natuurlijk is uitlachen flauw, maar is dat werkelijk nieuwswaardig?

Hetzelfde geldt voor het voorval op de Dam in Amsterdam, waarvoor het CIDI aangifte deed. De jongeman in kwestie, Finidi Fares, hield weliswaar een warrig betoog, maar ik kan er weinig kwalijks – laat staan strafbaars – aan ontdekken.

Als het gaat om PVV-leider Geert Wilders die kritiek uit op de islam, dan hoor ik niemand klagen. Als Wilders pleit voor een ‘kopvoddentaks’ dan wordt daar hard om gelachen. Dat valt immers onder de vrijheid van meningsuiting.

Zodra iemand echter kritiek uit op de Joodse Talmoed (waar ook verderfelijke zaken in staan) dan is dat plotseling een probleem. Wie een keppeltje ook als ‘kopvod’ categoriseert – het is immers net zo goed een on-Nederlands Semitisch verschijnsel – is een antisemiet. Iedereen durft halal-slachten te bekritiseren, maar niemand koosjer-slachten, dat net zo gruwelijk is. Vrouwenbesnijdenis vinden we heel erg, maar mannenbesnijdenis ontzien we, want wie dat afkeurt maakt machtige vijanden. Als een nauwelijks gebruikte synagoge dreigt te veranderen in een etablissement, dan is dat een tragedie. Tegelijkertijd verdwijnen er jaarlijks honderden kerken, maar geen haan die daarnaar kraait. Deze dubbele standaard is om kotsmisselijk van te worden.

En alsof dat nog niet genoeg is, weet het CIDI ook nog talloze PVV-aanhangers voor hun karretje te spannen. Deze PVV’ers zijn in de veronderstelling dat het CIDI een rechtse pro-Israël organisatie is die daarom hun steun verdient.

Maar niets is minder waar. Eerder al toonde Fenixx aan dat diverse CIDI-kopstukken – zoals Ronny Naftaniel en Simone Kukenheim – extreemlinkse activisten zijn. Zij zijn alleen rechts als het gaat om Israël, waar hun ware loyaliteit ligt. Ook de huidige voorzitter van het CIDI, Hanna Luden, is lid van de PvdA. De hypocrisie van deze mensen is grenzeloos.

Verder heeft het CIDI zich al diverse keren negatief uitgelaten over de PVV. In hun eigen woorden: ‘Wij hebben nooit wat met deze partij gehad’. Ook het overgrote deel van de Nederlandse Joodse gemeenschap verwerpt de PVV.

Het CIDI maakt zich niet zo’n zorgen om islamitisch antisemitisme. De blanke gojim, daar ligt het werkelijke probleem.

N.Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Het CIDI bestookt de gojim voortdurend met valse propaganda

  1. John Peters // december 19, 2018 om 18:02 //

    Die Wahrheid und nichts anderes.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s