Nieuw

Farage maakt EU af: “Een antidemocratische plek met een stel ongekozen gangsters”

Nigel Farage, voormalig leider van de UKIP, is met de EU in conflict gegaan en beschreef haar “ongekozen bureaucraten” als “een stel gangsters”. Bovendien beschreef hij de EU niet alleen als ondemocratisch, maar ook als antidemocratisch.

“Deze organisatie, deze Europese Unie, is niet alleen een fundamenteel ondemocratische plaats, maar ook een antidemocratische plaats. En u weet wat diegenen ons tijdens het referendum gezegd hebben, dat een afkeuring om te blijven betekent dat alles hetzelfde zou blijven. Denk nu aan wat er sinds 2016 is gebeurd. Hongarije werd het stemrecht ontnomen. Polen werd het stemrecht ontnomen. De begroting van de nieuwe Italiaanse regering, die naar mijn mening magnifiek is, werd verworpen”.

De scherpe kritiek kwam nadat naar verluidt de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, de Britse premier Theresa May in haar onderhandelingen had beschreven als “nevelig en onnauwkeurig”. Ze had hem zelf voor een lopende camera geconfronteerd met de beschuldiging. Juncker legde vervolgens uit dat hij de algemene toestand van de Brexit-onderhandelingen had bedoeld.

“Ik ben geen fan van mevrouw May, oh nee – maar als ze naar het buitenland gaat, of je het nu leuk vindt of niet, is ze het staatshoofd van ons land. En het was een schandelijk moment voor haar en voor ons om haar gisteren door dat stel gangsters in  neergemaaid te zien worden”.

“Wat ze eigenlijk had moeten doen: Ze had moeten zeggen: ‘Ik laat me niet door opgeblazen buitenlandse bureaucraten zo behandelen’ en de kamer uit moeten lopen. Dat had ze moeten doen”.

Daarna zinspeelde hij blijkbaar op geruchten over Juncker die circuleren op sociale netwerken en zei dat de hoge vertegenwoordiger van de EU regelmatig dronken of zelfs een alcoholist is. “Nou, natuurlijk ontkende hij het. Het was immers na een goed diner, nietwaar?”

Farage waarschuwde zijn aanhangers ook voor de mogelijkheid van een tweede Brexit-referendum en drong er bij hen op aan om zich aan dit scenario aan te passen.

Bron:

Farage fertigt EU ab: „Ein antidemokratischer Ort mit einem Haufen nicht gewählter Gangster“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Farage maakt EU af: “Een antidemocratische plek met een stel ongekozen gangsters”

 1. Farage is de enige die de EU wakker houdt met de ENIGE waarheid,de rest zijn ongekozen ingeslapen zakkenvullers die inmiddels verantwoordelijk zijn voor duizenden doden waar voor ZIJ verantwoordelijk gesteld en gestraft moeten worden door een INTERNATIONAAL STRAFHOF die niet OMGEKOCHT is En daarna terug keren naar de ORDE VAN DE DAG,grenzen dicht,schuldige partijen en leden oppakken en verboden verklaren en nieuwe verkiezingen uitschrijven waaronder of WIJ wel verder met de ORANJES moeten gaan of over gaan naar een REPUBLIEK en HEEEEEEEL VEEL GELD CONFISQEREN van die vereniging van zakkenvullers,,de Tweede Kamer,,en DUBBELE PASPORTEN AFSCHAFFEN .

  Liked by 1 persoon

 2. jochemjaarsma // december 19, 2018 om 13:45 //

  Ik heb die man eigenlijk altijd al louter verstandige dingen horen zeggen … snap alleen zijn afkeer van Tommy Robinson nog steeds niet.

  Liked by 1 persoon

 3. Fijne avatar heb je 😉

  Like

 4. Jochem Jaarsma // december 19, 2018 om 23:00 //

  Zag ‘m elders al gekopieerd maar mag hoor… de sukkeltjes in Den Haag beseffen niet half wat er smeult.

  Like

 5. Arnold Schipper // december 20, 2018 om 07:35 //

  Yep Jochem en hoe

  Like

 6. yeah Nigel… WE caused your problem

  Like

 7. Deze man heeft totaal gelijk
  Onze regering werkt ook met deze criminelen.
  Papen en nat houden .

  Like

 8. Henk der Niederlánder // december 20, 2018 om 12:16 //

  Inderdaad heeft Farrage gelijk maar dat deert de zakkenvullers van de EU geen ene fuck.
  die gaan namelijk gewoon verder met hetgeen waar ze mee bezig zijn.
  In hoofdzaak zakken vullen dus.

  Like

 9. @Sloffeslippert, ‘de enige’ – alarmwoord. Neen, NIET ‘de enige’.

  “Wake Up!” Italian MEP REDPILLS EU Lawmakers

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s