Nieuw

En dan 10 miljoen negers binnenhalen om het te compenseren …

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (851 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on En dan 10 miljoen negers binnenhalen om het te compenseren …

 1. Boek een vliegvakantie naar een tropisch land. Neem dan gelijk een paar bussen insecticide mee, strooi dat uit over wat termieten heuvels, heb je gelijk je CO2 “footprint” voldoende verminderd om de komende jaren lekker rond te vliegen.
  Weetje:
  Termieten produceren met z’n allen 10 x zoveel CO2 als de mensheid met al zijn fossiele brandstof gebruik.

  Like

 2. Bij deze trouw lezer zijn alle stoppen doorgeslagen vanwege kortsluiting bovenkamer, iedereen weet dat de trouw permanent onder een ijsplaat een veel betere oplossing is. Zal morgen ochtend effe extra heet douchen

  Like

 3. Heeft trouwens iemand al uitgerekent hoe gods veel co2 een bomen verslindende kranten bedrijf als trouw uitstoot?

  Liked by 1 persoon

 4. Die Oetlullen van Multinationals willen alleen goedkope arbeidskrachten of te wel Slaven,maar ze hebben Pech,Negers werken niet,kijk maar ff naar St.Maarten,500 miljoen gestort,nog geen REET gebeurd en Geld kwijt.HAHAHAHAHA,Klunzen in DENHAAG.

  Like

 5. Negers zijn niet de zondebokken alleen maar oudjes. Afrika zou fe rijkste land ter wereld zijn als negers zouden werken.Negers hebben geen werk genen.Suriname Antillianen etc allemaal crisis crisis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s