Nieuw

Anti-Islam Militie verdedigt gewapende protesten voor radicale moskeeën

Gewapend met shotguns protesteert een militiegroep genaamd ‘Bureau on American Islamic Relations’ (BAIR) buiten wat zij als ‘radicale’ moskeeën beschouwt. BAIR-leider David Wright zegt dat hij alleen tegen radicale moslims is, maar lokale moslims zijn het daar niet mee eens. (Natuurlijk niet. Zoals de president van Turkije al vele malen heeft gezegd: “Er is geen radicale islam. Er is geen gematigde islam. De islam is de islam”. Punt.)

Washington Post :

Enkele jaren geleden werd David Wright’s Bureau of American Islamic Relations – een woordspeling op de Council on American-Islamic Relations, de belangrijkste islamitische pressiegroep van het land, opgericht om buiten te protesteren tegen de financiering van terroristische activiteiten en te waarschuwen voor de gevaren van een groeiende bevolking die vrouwen en homoseksuelen onderdrukt in geheime sharia-rechtbanken.

“De volgende stap in de Jihad gaat niet gepaard met willekeurige, sporadische aanvallen. Ze zijn begonnen met het doden van mensen. Ze zijn begonnen met het slachten van mensen in het groot”, aldus David Wright, woordvoerder van het zogenaamde Bureau of American Islamic Relations (BAIR). “De ,,Moslims maken me zenuwachtig,” bovengenoemde Wright. “Zij gingen naar mijn woonplaats en probeerden mensen dood te schieten.

“This is Texas. You ain’t going to do that in Texas. I don’t think so. We will kill you first.”

Wright was wantrouwig tegenover de islam omdat hij een ongemakkelijk gevoel kreeg toen hij zag hoe een groep vrouwen in niqabs de straat oversteken buiten de Islamitische Vereniging van Noord-Texas, in het nabijgelegen Richardson. “Ik herinner me het gevoel dat dat niet juist is, en dit was voor 9/11,” zei hij.

“Deze religie ziet er donker uit. Het ziet er niet vredig uit. “Zijn gevoelens verhardden zich in mei 2015 toen twee mannen uit Phoenix een aanslag wilden plegen op een cartoonwedstrijd van Pamela Geller in een gemeenschapscentrum in Garland, Texas, zijn geboortestad.

BNI >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Anti-Islam Militie verdedigt gewapende protesten voor radicale moskeeën

  1. scherpschutter1943 // december 19, 2018 om 20:02 //

    indien gericht: “vuur”.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s