Nieuw

Adverteerders trekken zich terug uit de Tucker Carlson show

Dit is altijd de eerste truc: richt je op de adverteerders.

Daily Beast:

Verscheidene adverteerders hebben Tucker Carlson’s show laten vallen nadat de gastheer van het FoxNews vorige week vertelde dat de immigranten de Verenigde Staten ,,vuiler” maken.

Afgelopen donderdag had Carlson een segment waarin hij argumenteerde tegen de economische voordelen van immigratie, waarin hij beweerde dat de toestroom van laaggeschoolde werknemers “ons eigen land arm en smeriger en meer verdeeld maakt”.

“Niemand probeert het zelfs maar te verdedigen,” zei Tucker over werknemers zonder een universitaire opleiding die naar de VS komen. “In plaats daarvan eisen onze leiders dat je je mond houdt en het accepteert. We hebben een morele plicht om de armen van de wereld toe te laten, zeggen ze, zelfs als het ons eigen land arm en smeriger en meer verdeeld maakt”.

Niemand wil de feiten bespreken, ze willen gewoon dat je je bek houdt. De Daily Beast noemt vier adverteerders die het voor gezien houden, HuffPo geeft er wat meer:

En dat zal het einde vast nog niet zijn. En op den duur gaat dat Fox geld kosten en zullen ze moeten kiezen tussen Tucker of geld. Vanavond zei Tucker dat hij zich niet laat intimideren, en in de uitzending hieronder herhaalt hij de gewraakte fragmenten:

Er is niets onwaars aan, maar links is niet geïnteresseerd in feiten, ze zijn alleen geïnteresseerd in hun agenda, de vernietiging van het blanke ras, en gebruiken daarbij emoties alsof het argumenten zijn. Dat zijn het niet. Meer mensen is slechter voor de natuur, heel simpel. Er zijn ook niet meer mensen nodig om hetzelfde werk te doen in deze tijden van automatisering. Immigratie leidt tot een enorm werkloos lompenproletariaat. En dat is het doel, want dat is de onderklasse waarvan de marxisten denken dat ze nog steeds een revolutie te goed hebben.

Vorige maand hakte Tucker de globalist (((Ben Shapiro))) in stukjes die miljoenen Amerikanen werkloos wil maken door de import van ondergekwalificeerden, die de lonen omlaag drijven.

Hier wijst hij op het feit dat banen snel zullen verdwijnen vanwege automatisering, en dus geen van deze bruine mensen die ons overspoelen ooit een baan zullen hebben en dus altijd op onze welvaart zullen drukken, zelfs als ze erin slagen om een ​​paar blanke jongens te ondermijnen en hun banen te stelen.

Tucker is zelfs bereid om niet te automatiseren om iedereen aan het werk te houden. Naar mijn mening is het ‘heilige’ geloof in een 40-urige werkweek onzin.

Automatisering is een ding waar vrijwel niemand over spreekt. Veel ‘rechtsen’ zeggen dat blanken meer kinderen moeten maken, terwijl er feitelijk meer blanke mensen in leven zijn dan ooit in de geschiedenis en een lichtjes krimpende bevolking geen probleem is op dit punt in de geschiedenis. Beter voor het milieu ook, maar dan horen we links niet over de milieuconsequenties, omdat de feiten dan even niet uitkomen.

Het probleem is de bevolkingsexplosie in andere werelddelen. Maar dat kan geen reden zijn ze dan maar onze beschaving weg te laten vagen.

Er zullen in de komende decennia blanken zonder banen zijn. Zelfs als we vanmiddag elk bruin persoon uit zouden zetten, zou dat gebeuren. De schatting is dat de komende twintig jaar de helft van alle banen geautomatiseerd zullen worden.

Zelfs als we alle vrouwen weer naar huis zouden sturen zullen er niet voor iedereen banen zijn. Het is geen probleem. Deze cartoon is illustratief, dat is de omschakeling die in linkse hersens gemaakt moet worden:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Adverteerders trekken zich terug uit de Tucker Carlson show

 1. Jeanette K // december 19, 2018 om 13:18 //

  Niet on topic, wel belangrijk.
  Eerder deze maand hield Raymond Knops van Binnenlandse Zaken in de krant een pleidooi
  voor internet en dat ook bejaarden aan het internet zouden moeten. Hij liet evenwel weten
  dat dwingen niet kan.(internetbankieren is per slot van rekening ook niet verplicht).
  De overheid vindt ook dat iedereen internet zou moeten hebben…
  Maar dat is verre van veilig, getuige dit artikel uit de New York Times:

  Conclusie: niks is veilig en het internet al helemaal niet. U bent gewaarschuwd.

  Like

 2. Jeanette K // december 19, 2018 om 13:24 //

  Ik heb ’t nog even opgezocht, dan bent u volledig op de hoogte:
  https://www.destentor.nl/politiek/kabinet-pakt-uit-om-digibeet-achter-computer-te-krijgen~abd69b27/
  Nogmaals: in dit land bestaat geen verplichting om een PC plus internetaansluiting te hebben
  en dat geldt ook voor smartphones!!!
  Pas op met instanties en bedrijven die u toch proberen te dwingen alles via internet
  te doen: dat is nl. niet toegestaan.
  Overheid,bedrijven en instanties staan verplicht ingeschreven bij de kamer v.koophandel incl. adres, telnr en kvk-nr. Ze zijn dus gewoon per ouderwetse post bereikbaar.

  Like

 3. Jeanette K // december 20, 2018 om 10:25 //

  En toen zaten ze allemaal met de mond vol tanden…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s