Nieuw

Zotter wordt het niet – President van Duitsland bedankt immigranten voor de Duitse welvaart

De Duitse marionet-president Steinmeier, in dienst van een vreemde macht, vond het nodig om de Duitsers weer eens te schofferen en maakte ze uit voor ondankbare racisten die weigeren te integreren in de nieuwe cultuur van Duitsland.

Junge Freiheit:

Steinmeier bedankte de mensen uit Italië, Griekenland, Spanje, Portugal en vooral Turkije voor de welvaart van Duitsland tijdens het gezellige Duits-Turkse koffiefeest in Schloss Bellevue.

[…] Duitsland heeft de vele mensen uit Italië, Griekenland, Spanje, Portugal en Turkije om economische redenen gevraagd om in dit land te werken. “Zonder hen, zonder hun gezinnen die volgden, zonder hun kinderen en kleinkinderen, zou de economische welvaart van ons land, meer nog, onze huidige samenleving, ondenkbaar geweest zijn. We hebben dit samen bereikt en als president van dit land wil ik u daarvoor bedanken,” benadrukte Steinmeier.

Aah, het had een economisch doel.

Eeuh, nee. In 1955 was het Wirtschaftswunder al volbracht en in 1959 was Duitsland al de op één na grootste industrienatie, terwijl de geallieerde bezetters er in de eerste naoorlogse jaren alles aan gedaan hadden om wat er nog restte van Duitsland te ontmantelen en de bevolking uit te roeien. Het was onder druk van de bezettende Verenigde Staten dat Duitsland gastarbeiders opnam uit achtereenvolgens Italië (1955) en Spanje en Griekenland (1960) en Turkije om Duitsland een blok aan het been te hangen en de EU was altijd al een project van de Amerikaanse bezetter.

Bondspresident Frank-Walter Steinmeier heeft zijn schaamte uitgesproken over racisme in Duitsland. Hij hoorde telkens weer over immigrantenkinderen die in Duitsland geboren waren, die zich zouden inspannen en nog steeds het gevoel hadden dat ze niet tot de maatschappij behoorden. Dergelijke beschrijvingen maakten hem “onrustig”, zei Steinmeier in een interview met burgers aan een Turks-Duitse koffietafel in kasteel Bellevue.

Dat zal niet zozeer gelden voor die Italiaanse, Spaanse en Griekse immigranten dat zijn tenslotte Europeanen met grotendeels dezelfde cultuur. Maar racistische mohammedanen en negers ontmoeten logischerwijs reactie-racisme. De enige ‘inspanningen’ die zij verrichten zijn om het gastland te gronde te richten.

“Een permanente verdenking tegen immigranten, hoe lang ze ook in Duitsland hebben gewoond, is niet alleen voor het individu schadelijk. Hij is beschamend voor ons land. Racisme en discriminatie schenden de menselijke waardigheid en schaden onze democratie. Ze devalueren wat we samen in dit land al bereikt hadden”, waarschuwde de bondspresident.

Racisme is van alle tijden en van alle rassen, in-outgroup preference is de meest natuurlijke vorm van zelfverdediging. Zwanen vliegen samen met zwanen en niet met ganzen, rode en grijze eekhoorns zijn niet in staat één gebied te delen. De enige reden dat het blanken verboden wordt om racistisch te zijn net als de rest van de wereldbevolking is omdat we anders onze grenzen hermetisch gesloten zouden houden en we niet uitgeroeid zouden worden.

Er zijn geen eersteklas of tweedeklas burgers, geen goede of slechte buren. Geen halve of hele en geen organische of paspoort Duitsers. “Er zijn geen Duitsers op proef die hun plaats in de maatschappij opnieuw moeten verdienen – en die daarvan beroofd worden in het geval van vermeend wangedrag”.

Vertel Hutu’s en Tutsi’s maar eens dat er geen goede en slechte buren zijn, of Koreanen en Japanners. Je raaskalt globalistische agitprop. Ga het maar in donker Afrika verkondigen.

Er is veel te lang discussie geweest over de vraag of Duitsland een immigratieland is. “Het feit is dat immigratie plaatsvindt omdat we mensen herhaaldelijk hebben gevraagd om te komen. Dat zal ook in de toekomst zo blijven.

Al de Duitsers niet op willen houden te bestaan, zullen ze Duitsland  binnen nu en vijf tot tien jaar moeten veranderen in een remigratieland, dat is de laatste kans die ze hebben.

Integratie is noch genade noch geschenk, noch een onvoorwaardelijk recht op vervulling. Integendeel, het verplicht beide partijen: “Degenen die al generaties lang Duitsers zijn – en degenen die zijn geëmigreerd.

We horen steeds vaker dat de blanke Europeanen in hun eigen land moeten integreren. Stik er in, en donder op!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (582 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

11 Comments on Zotter wordt het niet – President van Duitsland bedankt immigranten voor de Duitse welvaart

 1. Republikein // december 18, 2018 om 11:11 //

  De inhoud van de menselijke hersenpan weegt weliswaar hetzelfde gewicht, ongeacht de niet ontwikkelde cellen, een groot hoofd doet er niet toe, een grote bek idem dito.
  Veel geschreeuw, weinig wol.

  Like

 2. En vooral de Turken. Al moet ik zeggen dat ze daar in ieder geval beter integreren dan hier. Zegt volgens mij meer over de houding van de Nederlandse regering dan over de Turken. Als je een Turk de vrije hand geeft pakt die het wel.

  Like

 3. Ik wist niet dat voorheen Duitsland achtelijk en armoedig was…..?

  Like

 4. Het is helemaal niet raar!
  In er verleden stonden ze allemaal met een erectie in hun arm!
  Nu buigen ze diep voor degene die alles letterlijk en figuurlijk verkrachten,
  bijna smekend om een beurt.

  Like

 5. Het schijnt dus dat idioterie geen enkel beletsel is om een hoge positie ergens te bekleden. Dat zien we in ons land ook. Ik heb een beetje moeite met de term reactie-racisme. Je reageert op gedrag, dat het onderwerp van jouw gedrag toevallig een andere kleur heeft maakt het nog niet tot racisme. Daar is Wilders ook het slachtoffer van geworden. Hij had commentaar op het gedrag van Marokkanen, niet op hun afkomst, ras of kleur want als we zo gaan redeneren dan is de overleden Eberhard v.d. Laan ook een racist omdat hij het Feyenoord-ras de toegang ontzegde bij de thuiswedstrijden van Ajax tegen Feyenoord. En is Aboutaleb van Rotterdam ook een racist in de omgekeerde situatie.

  Like

 6. Hij laat z’n reet zeker afvegen door migranten, stuk stront.

  Like

 7. tim pietersen // december 19, 2018 om 08:49 //

  racisme is een nonsens term gepromoot door trotsky (lev bronstein)

  Like

 8. Von Puffelen // december 19, 2018 om 21:36 //

  Ik dacht eigenlijk dat Merkel daar bedrijfsleidster was, is dit een opgewarmd lijk of is ie echt?

  Like

 9. Von Puffelen, hij is echt, hij lijkt een beetje op Joop van Riessen en dat is geen compliment …… voor hem.

  Like

 10. Trouwens, bedankt hij de immigranten ook voor de vele aanrandingen en verkrachtingen van vrouwen? Want als hij consequent is zou hij dat ook moeten doen.

  Like

 11. Jack vanderVeen // december 20, 2018 om 08:05 //

  Ook in Duitsland lopen voldoende Turken en Marokkanen in de ziektewetuitkering of arbeidsongeschiktheidsverzekering en mogen met een gerust hart elk jaar zo lang zij willen hun families (ook eens: vakantie in eigen luxueuze appartementen) onbeperkt gezelschap houden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s