Nieuw

Vrouwen in Zweden die genoeg hebben van het migrantengeweld: “Niet rotzooien met de zonen en dochters van de Vikingen”

Niet alle Zweedse vrouwen zijn pro-immigratie. Integendeel, veel, zo niet de meeste van de meest populaire politieke debaters in het land zijn vrouwen.

Zondag kwamen de Zweden voor het parlement bijeen om opnieuw te protesteren tegen de VN-migratieovereenkomst.

En deze keer waren de drie belangrijkste sprekers vrouwen.

“Tot nu toe hebben vooral vrouwen geleden onder de massale migratie. Vooral vrouwen hebben hun levenswijze moeten veranderen”, aldus schrijfster en journaliste Katerina Janouch.

“De Zweedse migratiepolitiek is een enorm verraad jegens vrouwen in Zweden, zowel voor migrantenvrouwen als Zweedse vrouwen”.

“Een groot deel van de mannen die zijn binnengebracht, hebben een vreselijk beeld van vrouwen. En deze mannen zijn sterk oververtegenwoordigd in seksuele misdrijven. Dat betekent dat we ons niet meer veilig voelen. Er is geen onschendbaarheid van vrouwen meer”.

“In New York wordt op 19 december de laatste handtekening gezet. Dit betekent dat grootschalige migratie uit het Midden-Oosten en Afrika genormaliseerd wordt. Ons sociaal vangnet en onze sociale structuur zullen definitief vernietigd worden”, vervolgde ze.

Een andere spreker, zangeres, stemcoach en sociaal debater Bianca Muratagic, zei:

“We zijn hier vandaag om onze ontevredenheid te uiten over het onrecht in ons land als gevolg van onverantwoordelijk en mislukte vluchtelingenpolitiek van onze politici”.

“Wij weigeren onze vrijheid, democratie en grondrechten in gevaar te laten brengen. We weigeren te leven in een onveilig, gevaarlijk land dat ineenstort omdat de staat de veiligheid van vrouwen en kinderen niet langer kan garanderen”.

De derde vrouwelijke spreker was de 15-jarige studente Izabella Nilsson Jarvandi.

Zij wees erop dat de Zweden misschien niet op dezelfde manier demonstreren als de Fransen, maar dat men voorzichtig moet zijn met de woedende zonen en dochters van de Vikingen die zich voorbereiden op de opstand.

“Ik zal me nooit het zwijgen laten opleggen en nooit de mensen in het gebouw achter me vergeven voor wat ze met mijn geliefde Zweden hebben gedaan. Ik ben ervan overtuigd dat de goden toekijken en ik weet dat de verraders hard veroordeeld zullen worden”, verklaarde ze.

Ze sloot haar toespraak af met “Lang leve Zweden!” Het publiek juichte en applaudisseerde enthousiast terwijl ze “Zweden, Zweden, Zweden, Zweden” scandeerden.

Bron:

Women in Sweden sick of migrant violence: “Don’t mess with the sons and daughters of the Vikings”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Vrouwen in Zweden die genoeg hebben van het migrantengeweld: “Niet rotzooien met de zonen en dochters van de Vikingen”

 1. Eindelijk!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Eindelijk wat? Denkt u werkelijk dat Zweden opeens iedereen die er niet hoort uit gaat zetten
  Een paar verkrachte of vermoorde vrouwen of mannen doet de politiek niets
  Nu in Marokko Noors en Deens meisje dood aangetroffen

  Liked by 2 people

 3. Meer gelul. Alleen maar gelul.

  Tot het moment dat in Zweden bij iedere dorps en stadsgrens het rotte fruit aan de lantaarnpalen hangt veranderd er niks. Waarom zou het nu toch in al die landen zo’n klerezooi zijn….wat dat betreft is het Dodo gezangenboek van de haatsekte daar de enige vaste factor…
  Wij komen met onze “grondwet”behoorlijk slecht weg als het gaat om stabiliteit en een basis zekerheid. Die is weg, verkocht, gedhimmied. Theorie is leuk, praktijk maakt of breekt.

  We zijn door de landelijke en Europese politici compleet verraden en klaargezet in de rij voor een slachthuis. En al die autochtone vermoorde, verkrachte of verminkte vrouwen, kinderen en bejaarden, dat wisten ze, dat hebben ze uitgerekend en verhoudings-gewijs kon het er voor hun mee door. Het zou je kind maar zijn, je zus, je vrouw, jij !

  En iedere dag komen er meer, vallen ze op straat steeds intensiever iedereen aan en worden autochtonen die zich enig zins verzetten door de eigen regering gecriminaliseerd en anders door de gasten uitgeteerd.

  O ja, iedereen heeft genoeg ervan, maar de enkelen die iets deden zitten nu in de cel of in een gat in de grond, en niemand die hun steunt. Geen ontvoerde rechters omdat de burger boos is en symbolisch dat even wil toelichten, geen enkel risico voor hen die op absurde manieren van een wetboek gebruik maken om politiek correct hersenrot tot in het kleinste gaatje door te drukken… Totaal tegenstrijdig met hun eigen grondwet ook nog….gelijkheid….allemaal dezelfde regels en rechten…..ik mis toch iets…

  Wel klagen, maar niks doen.

  Mijn advies, zoek gelijk gestemden op, mensen die willen leven en een toekomst en normaal leefmilieu nastreven, en word godverdomme super weerbaar. Vrienden heb je niet, slechts mede overlevers en verder alles wat jou kapot wil, met je eigen landgenoten als paradeleiders en hun knuppel brigade als straatwerkers. Onbegrijpelijk dat mensen zich nog lenen om hun eigen land en zelfs famillie met geweld het zwijgen op te leggen….onbegrijpelijk.

  Ik wil emigreren, alleen als er nou toch eens ergens stabiliteit was….of een land voor welwillende mensen…en daar waar je wel terecht kunt hebben ze een tarief hindernis barrière obstakel, hoe ouder je bent hoe rijker je moet zijn, wil je erheen en heb je kinderen dan moet je die niet meer voeren, geen rekeningen betalen en als het kan drugs in bulk verkopen of zoiets, word je gepakt vraag je bij de officier van justitie of de minister om een bonnetje….en dan kun je dus wel als ouder persoon emigreren naar een fijn en betrouwbaar plekje…Voor mensen met geld is er altijd een deur open, ongeacht hoe ze aan dat geld zijn gekomen.
  Als dit land slim was zorgden ze voor een exit mogelijkheid voor hen die niet in een opgedrongen sektarisch gerichte multi culti wereld willen leven….of iets van een verdrag met die landen zonder financiële verticale rotspartij als dood lopende weg.

  De tijd dringt, de oorlog is verklaard aan de autochtoon, en gele vestjes hebben enkel nut als er een groot geweer bij zit en het gele vestje is er om vriend van vijand te onderscheiden bij het mikken….en anders is het zinloos tegen staats terreur te protesteren, luisteren word enkel gedaan als je iets te bieden hebt of de ander zo zwak is en geen personeel heeft dat thuis het geweten op sterk water heeft…maar goed, ook die hebben een gezin dat graag regelmatig wil eten, een eigen huis en hypotheek…ben benieuwd hoe die het vergaat als hun ook worden vervangen…

  Het is zwaar klote dat mensen eerst kapot moet worden gemaakt voordat iemand iets zegt. en die politici, die wisten het verdomme en ze gingen toch door, over de lijken en levens van hun eigen landgenoten. Zoiets verdient in de hun wereld een lintje met financiële kerstbonus, in mijn wereld een stuk ingevet touw of pianodraad. Verraad naar het eigen volk is onvergeeflijk, verraad tegen de eigen soort is ziek.

  Schande in het kwadraat.

  Verenig u, met drie kun je beter kaarten dan met jezelf en het licht uit.

  Mijn poging tot emigratie word z.s.m verstuurd naar de desbetreffende ambassade van desbetreffend land, dus donaties om over dat hekwerk van geld versus leeftijd te springen zijn welkom. Lukt het niet is hier sterven in waardigheid met een goede oogst aan verraders ook een optie…

  Duchesne,

  “Multi famam, conscientiam, pauci verentur.”

  Liked by 1 persoon

 4. scherpschutter1943 // december 18, 2018 om 22:05 //

  tijd voor een zweedse burgeroorlog. Aan de slag zweden.

  Liked by 2 people

 5. ‘k Krijg sterk de indruk dat de huidige regering (en hun gevoerde beleid) uit de lucht is komen vallen terwijl ik toch mag aannemen dat het gros van de Zweden tijdens verkiezingen hun stem hebben uitgebracht op hetgeen zij nu in diezelfde regering aantreffen……..?!

  Beter opletten dus bij de volgende verkiezingen.

  Liked by 1 persoon

 6. 1) hahah doen wij Jeanne D’Arc nu even na??? hahah heel europa ok Is zij maagd?? Hhaahha mijn beste en innigste hindoe vriendin is een maagd van 56 jaar ok. Maagden hebben hogere Shaktie energieen en zijn zuiverder, onbevlekt, hogere Buddhi, meer zuivere praan. Zo gelooft men het in het Hindoeisme uit zwart India.

  2) ik zie misschien donderdag bij joris psychiatrie een blanke meid uit HOngarije die geen verblijfsvergunning kreeg om met haar blanke vriend uit nederland te wonen in Nederland. Pure verraad vn IND, zij is teleurgesteld in blank Nederland en heel verdrietig nu. Zij is sterk, germaans en TROTS op haar blanke arische ras ok Toen ik haar twee weken geleden bij Joris delft zag was zij helemaal uitgedost als mooie, jonge, Blanke Maagd en BAARMEISJE zeg, ze had een date met een man denk ik, en is druk bezig een werkende man te strikken voor haar verblijfsvergunning in Nederland.

  3) Radicaal Pro White Race beleid in hele EU incl balkan en hele ex USSR ok: GROOT ARISCH EUROPA, IS wat Wieroe nu wil ok, omdat de blanke ariers het beste voor katten zorgen, in mooie hi tech verwarmde, luxe hokken thuis en het lekkerste katten voer maken. Wieroe houdt van het superieure blanke arische mensapen ras op twee poten, zonder staart en vachtloos, ok nu.

  Like

 7. ‘k Krijg sterk de indruk dat de huidige regering (en hun gevoerde beleid) uit de lucht is komen vallen terwijl ik toch mag aannemen dat het gros van de Zweden tijdens verkiezingen hun stem hebben uitgebracht op hetgeen zij nu in diezelfde regering aantreffen……..?!

  Beter opletten dus bij de volgende verkiezingen.

  Ijdele hoop, het gros stemt weer hetzelfde zoals altijd, zo gaat dat ook al jaren zo in ons eigen land. Zie ook Frankrijk ze stemmen zelf op Macron had je van te voren toch al kunnen zien aankomen? Nu even wat relletjes en bij de volgende verkiezingen weer lekker links stemmen en zo verandert er nooit iets.

  Like

 8. repelsteeltje // februari 24, 2019 om 23:55 //

  heel goed van die vrouwen kom op voor jezelf laat je horen het ik hoop dat we straks als vrouw net als in israel met een grote kalasnikoff mogen rondlopen dan is het zo afgelopen nu zijn we zoooo weerlooos!!

  Like

 9. Dat de Vikingen maar eens flink gaan terug slaan; het gaat om hùn land en niet dat van de verkrachters! Dat ze die vieze smeerlappen maar eens flink op hun bek slaan en ze met knuppels het land uit slaan!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s