Nieuw

Terrorismefinanciering: politie doorzoekt moskee in Berlijn

In Berlijn zijn onderzoekers al sinds de vroege dinsdagochtend bezig kamers van een moskee en andere objecten te doorzoeken. Het Openbaar Ministerie kondigde aan dat het vermoeden van terrorismefinanciering bestond.

De 45-jarige Ahmad A., die in het openbaar verschijnt als Imam Abul Baraa, zou geld ter beschikking hebben gesteld aan een jihadistische strijder in Syrië “voor de aankoop van apparatuur voor het plegen van terroristische misdrijven”, aldus een tweet van het Openbaar Ministerie.

De As-Sahaba moskee in het stadsdeel Wedding en andere objecten worden doorzochtDe politie is volgens hun eigen informatie met ambtenaren van het Staatsbureau voor strafrechtelijk onderzoek, inclusief de bescherming van de staat, en speciale troepen in actie. Een woordvoerder van de autoriteiten wilde ’s ochtends niets meer willen zeggen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Terrorismefinanciering: politie doorzoekt moskee in Berlijn

  1. Dit had allemaal voorkomen kunnen worden door die lieden niet binnen te halen en hen nooit de gelegenheid te hebben gegeven om dat soort dingen te laten bouwen. Te triest voor woorden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s